Dnevni horoskop za četrtek 3. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 3. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 3. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 3. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Kljub dobri koordinaciji in zbranosti boste malce površni in zaletavi. V negativnem smislu se lahko zaradi konjunkcije med Luno in Neptunom pojavijo prebavne težave ali kakšen glavobol.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vzemite si čas za poglobitev, ki pa morda ne bo tako zelo intenzivna. Vse kar si boste želeli je mir, prepleten s simpatičnimi mislili.

horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. 

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave. Čas bo več kot primeren za meditacijo, poglobljene pogovore in izkazovanje globokih čustev. Izrazite svoje skrite talente.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Georg Ferdinand Cantor, nemški matematik
  • Alexander Graham Bell, škotsko-kanadski izumitelj
  • France Križanič, slovenski matematik
  • Franc Mihelič, slovenski harmonikar
  • Jackie Joyner-Kersee, ameriška atletinja

Na današnji dan je bila izdana prva številka ameriškega časopisa Time. Ustanovljena je bila Naca, predhodnica Nase. Bertrand Piccard in Brian Jones sta začela polet v balonu in uspešno obletela svet brez postanka. Rodil se je William Godwin, angleški novinar, filozof in Jurij Gika, moldavski in vlaški knez. Rodil se je tudi nekdanji romunski predsednik Ion Iliescu. Umrl je David Daniel Kaminsky – Danny Kaye, ameriški filmski igralec in Robert Adam, škotski arhitekt. Umrl je tudi špansko-ameriški kitarist Carlos Montoya.

Ljubezen do miru se prične s tem, ko prenehaš govoriti o pravičnih vojnah.

Sigmund Graff
Kakšno počutje prinaša konjunkcija med Luno in Neptunom?

Dnevni horoskop napoveduje, da konjunkcija prinaša močno intuicijo ter zamišljenost.

Katera znamenja zodiaka se boste bolj težko zbrala?

Danes se boste težje zbrali rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Želeli si boste zanimive ljudi in nove smernice. Ne iščite pa lažjih poti, kajti obrestoval se bo le iskren pogovor. Nikar ne bodite preveč nestrpni, saj se lahko vse skupaj zavrti proti vam.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V kolikor boste zaupali vase, se vam bo ponudila možnost, ki je nikakor ne smete zamuditi. Energija rib poudarja ustvarjalnost in zmožnost da nekomu prisluhnete.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Delovali boste v energiji dobrega sodelovanja in upoštevanja želja in zamisli drugih, kar vam navadno ne gre najbolj od rok. Tokrat bo vse drugače, saj boste znali biti tudi prilagodljivi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju ljubezni boste samozavestni in drzni. Zelo dobro se boste počutili v nizu lepih komplimentov, na področju kariere pa boste morali biti bolj budni, v nasprotnem primeru se bo priložnost umaknila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Predlog prijatelja bo stopil na vašo pot in vas razveselil. Ne oklevajte z odločitvijo, da ne bo prepozno. Trenutno dogajanje vam ne nudi dovolj, vendar je prav da se še malce držite nazaj.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Energija lune v ribah prebuja v vas negotovost, neznačilno za vaš temperament. Prepustite se času, ki bo največji in najbolj smiseln zaveznik. Bolj kot ljubezen boste iskali sočutje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Poslovno področje bo zahtevalo veliko truda in energije, kar vas bo vznemirilo. Največ boste naredili s prijaznostjo, toleranco in ustrežljivostjo, kar pa z luno v ribah ne bo predstavljalo težave.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z energijo lune v ribah boste tekom dne utrujeni, slabe volje in zamerljivi. Napet položaj bo povzročil prepir. Nekdo vam bo očital, da se preveč ozirate samo nase in pozabljate na druge.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na področju odnosov se bo zaradi negotovosti, ki prihaja žal potrebno prilagajati. Očitno je, da vam ni povsem jasno, da morate tudi vi sprejeti mnenje drugih, saj vam želijo le dobro.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikar preveč ne hitite, saj lahko dobro priložnost z napačnimi koraki spregledate. Svoje argumente lahko poveste tudi nekoliko pozneje, najprej pa vsekakor prisluhnite pomembni osebi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pred vami je prijeten dan z ugodno luno v ribah. Lahkotni boste, prijateljski in družabni. Pokažete lahko svoje ustvarjalne potenciale in se pogumno usmerite v nove zmage.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na poslovnem področju boste uspešni, sicer bolj po občutku in nikakor ne ob pritiskih. Vsekakor pa bo to za zdaj zadostovalo, saj ste trenutno odlično motivirani da se pomaknete k cilju.

Vas zanima: KO ČUSTVA NA DELOVNEM MESTU PREMAGAJO RAZUM