Dnevni horoskop za četrtek 27. junija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 27. junija 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 27. junija 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 27. junija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Presenečeni nad podzavestnimi zaznavami ter prestrašeni pred negotovo prihodnostjo se skušajte stabilizirati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ostati zvest sebi in se hkrati dobro razumeti z drugimi naj bo vaše glavno vodilo.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti.

Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili. Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij. Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila.

Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Jasen, občutljiv razum ali skrajna neumnost karkoli, da izzove veselje in napravi človeka srečnejšega, tudi to je darilo iz neba.

Orison Swett Marden

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Janez Johann Puch, slovensko-avstrijski inženir
  • Gaston Bachelard, francoski filozof
  • Krzysztof Kieślowski, poljski filmski režiser
  • Isabelle Adjani, francoska filmska igralka
  • Raúl González Blanco, španski nogometaš

Na današnji dan je bil začetek slovenske desetdnevne vojne. V Enfieldu, London začne delovati prvi bankomat. V Obninsku pri Moskvi začne obratovati prva jedrska elektrarna. Zgodi se zlom newyorške borze. Rodil se je Thomas Say, ameriški naravoslovec in George Biddell Airy, angleški astronom. Rodil se je tudi slovenski skladatelj Gojmir Gregor Krek in ameriška sopranistka italijanskega rodu Anna Moffo. Umrl je Bud Spencer, italijanski igralec in Jack Lemmon, ameriški filmski igralec.

Katera znamenja zodiaka se boste težko prilagajala?

Danes se boste težko prilagajali rojeni v ognjenih znamenjih.

Kaj je tisto, kar vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile ljubezenske dogodivščine.

Preberite tudi: RAKICA IN NAJSLABŠE KOMBINACIJE ZA LJUBEZENSKO RAZMERJE in LANA NE VE, KAKO NAJ RAVNA Z NEČAKINJO IN SESTRO

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dovolite, da vas vodi pogum saj se odpirajo zadeve, ki bodo od vas zahtevale hitre odločitve. Izognite se mencanju, ki ga bo prebujala energija lune v znamenju rib, saj bi si kasneje očitali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na čustvenem področju se boste držali znanih poti, saj si boste želeli predvsem varnosti in stabilnosti. Vroče avanture iz zmenki brez dogovora odpadejo, saj ne boste imeli energije za dramo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Takoj vam bo v kočljivi situaciji, v kateri se boste po naključju znašli zaradi odlične intuicije, ki jo prebuja luna v ribah jasno, kaj bi nekdo rad od vas. Ljubezensko dogajanje se bo kmalu razpletlo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskusite s pomočjo lune v znamenju rib vse skupaj jemati z miselnostjo, da se stvari lahko spremenijo. Ni vam treba preveč intenzivno razmišljati kaj bi lahko izgubili, le prepustite se.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Imeli boste preveč dela sami s seboj, da bi se ukvarjali z drugimi. Usmerjali se boste v podzavest ter z energijo lune v znamenju rib skušali določene stvari, ki vas begajo razumeti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V pomembnem pogovoru boste previdni v komunikaciji, s tem boste imeli najmanjšo možnost, da rečete nekaj napačnega. Na koncu boste zmagoslavno dosegli, kar ste si zamislili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav na področju dela in povezave s financami ne boste najbolje razpoloženi, se boste trudili, da se boste z vsemi lepo razumeli. Vzemite si trenutek samo zase, saj potrebujete več miru.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nečemu, kar se bo dogajalo na področju čustev boste posvetili več pozornosti kot v zadnjem času, ne glede na to, ali ste vezani ali pa še iščete sorodno osebo. Dovolite nežnosti, da se razprostre.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Skušajte biti samoiniciativni, saj se boste le tako hitreje dokopali do ustreznih informacij. V ozračju se bo prepletala zanimiva in nenavadna ideja, ki vam počasi lahko omogoči poslovni razvoj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odložite nekaj obveznosti in se z energijo rib lotite bolj zanimivih stvari, ki vam bodo popestrile vsakdanjik in vas spomnile, kako prijetno se lahko imate, ko niste močno vpeti v denar in delo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če se zaradi neodločnosti, ki jo prebuja luna v znamenju rib ne boste mogli hitro odločiti med dvema zadevama, se lahko znajdete v nevarnosti, da boste izbrali napačno. Bodite previdni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na finančnem področju vam bo določena informacija v zvezi z zadevo ki ste jo pozabili urediti povzročila nekaj sivih las. Osredotočite se na svoje cilje in ne na nepomembne neumnosti.

Vas zanima: HOROSKOP: ČESA VAM PARTNER NE BO NIKOLI POVEDAL? in KAKO PREPOZNATI, IZRAZITI IN PREDELATI ČUSTVA?