Dnevni horoskop za četrtek 17. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 17. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 17. novembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 17. novembra 2022, mednarodni dan študentov. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Na področju kariere boste morali vložiti več energije, da bodo rezultati pravočasno zaključeni. Kako točno vam bo to uspelo, tokrat ne bo nikogar zanimalo.

Horoskop nasvet za današnji dan: V negativnem smislu pričakujte povečano borbenost, s katero lahko nezavedno sprožite kakšno konfliktno situacijo. Ne očitajte si svojih odločitev, ampak jih sprejmite z odprtimi rokami.

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 02:03 uri Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes praznuje Danny Devito: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 12. Hiši Škorpijona, kar pomeni, da je zelo odločna oseba z močno voljo, prodornostjo in pronicljivostjo, vztrajen, zanesljiv in odgovoren. V odnosih najbolj ceni iskanost, ima pa prav vulkanski temperament, ki se izraža v ljubosumnih izpadih, posesivnosti in včasih tudi maščevalnosti.

Z luno v Strelcu v 12. Hiši je ustrežljiv, prijazen in nasmejan, zato ga imajo ljudje v njegovem življenju resnično radi. Vedno je tudi pripravljen priskočiti na pomoč in sebičnosti skoraj ne pozna. Venera v znamenju Kozoroga mu podarja vztrajnost in motivacijo, ki ga vedno pripeljeta do konca njegovih ciljev. Finančno zna zelo dobro poskrbeti zase.

Študent, ki študira brez želje, je ptica brez kril.

Saadi

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Martin Scorsese, ameriški filmski režiser in igralec
  • Toni Sailer, avstrijski alpski smučar
  • Rachel McAdams, kanadska igralka
  • Christopher Paolini, ameriški pisatelj
  • Nani, portugalski nogometaš

Na današnji dan na Luni pristane sovjetsko plovilo Luna 17, ki pripelje vozilo Lunohod 1. Izide prvi zvezek Enciklopedije Slovenije. Žametna revolucija odpihne češkoslovaški komunistični režim. Slovenska nogometna reprezentanca izloči ukrajinsko in se uvrsti na evropsko prvenstvo v nogometu. Oddajati začne Radio Kričač. Elizabeta I., postane angleška kraljica. Rodil se je Jeff Buckley, ameriški pevec, tekstopisec in Rem Koolhaas, nizozemski arhitekt, urbanist. Umrl je Drago Grubelnik, slovenski alpski smučar, trener in Avgust Černigoj, slovenski slikar, grafik.

Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Karl Heinrich Waggerl
Kako boste danes delovali na kariernem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zbrani in zelo vztrajni.

Katera znamenja zodiaka boste neprestano kritizirala?

Neprestano boste kritizirali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO BO VENERA V STRELCU VPLIVALA NA VAŠE ASTROLOŠKO ZNAMENJE? in MANIPULACIJA IN TEŽAVNI POSAMEZNIKI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Skušajte zaradi lune v devici varčevati z energijo, saj vam je lahko v nasprotnem primeru zmanjka. Konflikt ne bo najboljša izbira, več boste dosegli, če boste vse skupaj le opazovali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ugodna energija, ki jo prinaša luna v devici se bo dotikala področja osebne rasti, saj vam bo družba ljudi odveč, pa tudi sklepanje kompromisov z vami tokrat ne bo enostavno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno se boste soočili s finančnimi težavami, ki so se vam nakopičile v preteklosti vendar zgolj zaradi nepremišljenosti. Rešili jih boste s pomočjo družinskih članov, le povedati boste morali zanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sodelavec, ki je vedno nedostopen bo tokrat na vaši strani, povezovalo vaju bo ogromno skupnih točk. Samski lahko spoznate zanimivo osebo, ki vam bo na simpatičen način popestrila dan.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ne izzivajte potrpljenja bližnjih, sami pa se poskusite notranje umiriti. Poslušajte svoje srce in ne izpostavljajte spornih zadev v nedogled. Zapomnite si, da nihče nima vedno prav.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V poslovnem sodelovanju z osebo o kateri dvomite, se vam lahko zgodi, da boste začeli zaupati na podlagi novih dejstev. Od vas bo odvisno, kako se bo pomembna situacija zaključila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne pretiravajte s pripombami kako hudo vam je. Nikar se več ne zatekajte v samoto, ravno nasprotno, da se stabilizirate poiščite družbo različnih ljudi. Takšnih, ki vedo kaj hočejo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Negotovost in nemoč postajata neznanka, saj boste kljub energiji lune v devici bolj sproščeni. Lotili se boste nečesa pomembnega in uspelo vam bo poiskati soglasje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prebuja se potreba po živahnem in veselem vzdušju, tako na zasebnem, kot na poklicnem področju. Vendar ne pozabite, da vas najprej čaka še nekaj zoprnih obveznosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pred vami je zanimivo dogajanje, še posebej na kariernem področju, kjer hrepenite po večjih spremembah. Vrača se oseba, ki ste jo že nekaj časa izključevali iz svojega vsakdana.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če se že nekaj časa nahajate v težavah in kočljivih situacijah, se lahko stanje znatno izboljša. Ne boste se več pritoževali, ampak boste znali poiskati realen razlog za slabo voljo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihajajo spremembe na čustvenem področju in v družini. Najbolj vas lahko vznemirijo razčlenjevanja stvari iz preteklosti, zato bodite previdni, da ne boste sami razlog večjega konflikta.

Vas zanima: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 15.11.-21.11.22