Dnevni horoskop za četrtek 17. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 17. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 17. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 17. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Področje kariere, izobraževanja in denarja bo zahtevalo veliko potrpežljivosti in tehten načrt.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želeli se boste popolnoma posvetiti tistim, ob katerih se čutite ljubljeni, vsi ostali vas bodo motili in vas po tihem vznemirjali.

horoskop
Luna je v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje. Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja.

Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Kaj pravi dnevni horoskop za četrtek 17. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Michael »Air« Jordan, ameriški košarkar
  • Billie Joe Armstrong, pevec v ameriški rock skupini Green Day
  • Anders Jacobsen, norveški smučarski skakalec
  • Meaghan Jette Martin, ameriška televizijska in filmska igralka, pevka
  • Marc Márquez, španski motociklistični dirkač

Na današnji dan je slovenska smučarska tekačica Petra Majdič na XXI. zimskih OI v Vancouvru osvojila bronasto medaljo. V Ljubljani pogorelo staro Deželno gledališče in v Milanu je bila prvič uprizorjena Puccinijeva opera Madame Butterfly. Rodil se je Lojze Bratuž, slovenski skladatelj, zborovodja in Matija Valjavec, slovenski pesnik. Umrl je Šaban Šaulić, srbski pevec in Džidu Krišnamurti, indijski filozof.

Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.

Karl Heinrich Waggerl
Kaj je tisto, kar vas lahko danes vznemiri?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko vznemirijo počasnost, površnost in zaletavost.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj skrbna in sočutna?

Najbolj skrbni in sočutni boste rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi: NE BOJTE SE SPREMEMB, SPREJMITE JIH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse, kar se dogaja vpliva na počutje, vi pa z vplivom lune v devici še vedno vztrajate pri stvareh, kjer ste pravzaprav najbolj ranljivi in občutljivi. Sami si zapletate stvari, prenehajte se smiliti sami sebi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Imeti morate odprte oči in se odzivati, le tako si lahko obetate, da se boste ob pravem času odločili tako da bo dobro za vas. Luna v devici vas vabi k bolj analitičnemu pristopu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ne poslušajte samo treznega razuma, temveč pustite, da spregovorijo tudi nakopičena čustva. Zatišje zadnjih dni bo zamenjala želja po pripadnosti sorodni duši in tihi sreči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni bo zanimivo, tudi če ne poteka prav vse po vaših željah. Bodite bolj razumevajoči z osebo, ki bi vas rada presenetila. Zdravje se z luno, ki se nahaja v devici vsekakor izboljšuje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pri poslovnih zadevah boste neprevidni, posebno v odnosih z ljudmi, ki so veliko bolj prebrisani. Samo pogovor nikakor ni dovolj, da bi bili mirni. Izkazalo se bo, da nič ni prav enostavno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsi okoli vas bodo pričakovali določen razplet. Dan bo napet in najbolj se boste ustrašili predolgega čakanja. Čeprav nihče ne bo želel priznati, boste vsi precej nezainteresirani in slabe volje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj se vam bo zdelo preveč lepo, da bi bilo resnično. Zaradi prebujene radovednosti se boste na vse pretege trudili izvrtati še več informacij. Ljubezen bo kljub luni v devici obarvana z nežnostjo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar se tokrat preveč ne obremenjujte z drugimi, saj jim boste težko ustregli. Zavedajte se, da živite svoje življenje in uporabljate možnosti, ki jih imate. Luna v devici bo poudarila racionalen pristop.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan vam ne bo najbolj naklonjen, zato boste malce zoprni. Pri poslih ne morete pričakovati pomoči. Morda je težavno to, da nočete popustiti ter da vztrajate pri nemogočih podvigih, ki drugim niso najbolj všeč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na delovnem mestu boste z luno v devici zelo marljivi, zato boste z lahkoto opravili vse obveznosti. Vse vam bo šlo dobro od rok, zato lahko pričakujete zabaven in razigran večer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Poskusite se dogovoriti glede obveznosti, morda je bolje, da nekaj, na kar ste čakali preložite ali pa se posvetujete z nekom, ki je bolj strokovno podkovan. Poiščite nove informacije, saj jih potrebujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zastavili ste zahteven projekt, toda niste prepričani, da vam resnično lahko uspe. Poskusiti ni greh, vendar boste poraz težko prenesli. Raje se usmerite v skrbno načrtovanje dolgoročnih ciljev.

Vas zanima: NE BOJTE SE SPREMEMB, SPREJMITE JIH