Dnevni horoskop za četrtek 15. septembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 15. septembra 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 15. septembra 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 15. septembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Uranom boste imeli precej težav, preden vam bo uspelo prebroditi raztresene misli. Ne pričakujte, da vas bodo drugi razumeli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Razne špekulacije ali laži se lahko obrnejo v popolnoma negativno smer, zato se jim kolikor se le da izognite.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 22:16 uri preide Luna v znamenje Dvojčka

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

V samotnem življenju ni najhujši čas, ki ga preživljaš sam, temveč tisti, ki ga z nesprejetostjo preživljaš v množici.

Emilie Pine

Danes praznuje Tommy Lee Jones: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v znamenju Device v XI. Hiši in ga usmerja v podjetnost in iznajdljivost na več področjih. Je zelo organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je verjetno pretirano kritičen in nagnjen k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju, kjer si večkrat sam zakomplicira zadeve.

luno v znamenju Bika je zelo družinski človek, ki vas čas hrepeni po tradiciji in urejenem družinskem življenju. Ascendent v znamenju Škorpijona mu podarja strast in prodornost. Hitro je užaljen in zelo težko sprejema razne vrste kritike. Mars v Tehtnici nakazuje na nežnost in zelo umirjeno komunikacijo, ki ga rešuje pred konflikti.

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Marco Polo, beneški trgovec, raziskovalec
  • William Howard Taft, ameriški predsednik
  • Agatha Christie, angleška pisateljica
  • Miško Kranjec, slovenski pisatelj
  • Harry Valižanski, britanski princ

Na današnji dan leta 2017 NASA strmoglavi vesoljsko sondo Cassini-Huygens na Saturn in tako konča njeno 20. letno raziskovalno misijo. Propade 4. največja banka v ZDA, Lehman Brothers. Veljati začne mirovna pogodba z Italijo in 21 državami, med njimi tudi z Jugoslavijo, ki tako dobi velik del Primorske. Japonska in Sovjetska zveza podpišeta pogodbo o vzpostavitvi miru na mongolski-mandžurski meji. Rodil se je tudi Umberto II., zadnji italijanski kralj in Thomas Stangassinger, avstrijski alpski smučar. Umrl je Richard Wright, angleški klaviaturist pianist – Pink Floyd in Ivan Aleksandrovič Gončarov, ruski pisatelj.

Z arheologom sem se poročila zato, ker, starejša postajam, bolj me ceni.

Agatha Christie
Čemu se boste intenzivno posvečali?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste intenzivno posvečali odnosom.

Katera znamenja zodiaka se boste ves dan ukvarjala z razmišljanjem o preteklih zadevah?

V preteklost se boste danes v mislih vračali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub vplivu lune v dvojčkih se določeni pomembni zadevi ne morete izmuzniti, zato se raje soočite z nastalo situacijo in poglejte resnici v oči. Čimprej postavite zmedene misli na pravo mesto.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prevelik zalogaj na področju kariere vas ne bo prestrašil, ravno obratno, prihaja nov zagon. Imeli boste dovolj časa tudi za ljubezen in vsaj krajše, vendar zelo strastno srečanje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nekdo vas bo poklical ravno takrat, ko se boste posvetili pomembnemu kariernemu vprašanju. Tokrat se morate držati pravil, časa bo dovolj tudi za kakšno nenačrtovano srečanje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pričakujte nekaj ostrih besed v službi ali z ljubljeno osebo. Vse skupaj se dogaja povsem po nepotrebnem, vendar boste šele z večjo zakasnitvijo priznali pomoto.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo ne spoštuje vsega, kar sta si zelo jasno zastavila, zato so skupni načrti pod velikim vprašajem. V ljubezni je oseba iz preteklosti še vedno v vaših mislih, niste še pripravljeni začeti na novo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čim prej prevzemite vajeti, sicer se ne bo zgodilo nič nenavadnega. Zaman boste čakali, da bi nekdo drug organiziral kakšno zadevo. Skušajte upoštevati tudi lenobno razpoloženje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Vsemu boste pripisali prevelik pomen. Če vam bo delal družbo nekdo, ki ne vrže prehitro puške v koruzo boste še bolj zadovoljni. Naj bo trenutke zmage tokrat vaš.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Samski škorpijoni se boste na vsak način trudili vzpostaviti nove stike. Simpatično klepetanje vam bo nedvomno koristilo, vendar ne pričakujte, da bi vse skupaj vodilo v nekaj resnega.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kolikor vam bodo prisluhnili, boste še razpoloženi za sodelovanje, bolj vas bodo opozarjali, bolj boste napeti in nepotrpežljivi. Ponavljajo se težave z glavoboli, ki so le posledica nakopičenega stresa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne pripravljajte odgovora vnaprej, ko se boste pogovorili, bo vse potekalo spontano. Spoznali boste, da je vse skupaj veliko lažje, če niste tako zelo obremenjeni s sabo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preverite, ali je napočil pravi trenutek, da spregovorite o nečem pomembnem. Tam kjer ste domači, se boste dobro odrezali, tam kjer ne poznate okoliščin, pa se lahko naniza nekaj težav.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne morete se odločiti, čeprav ste na nekem področju precej izkušeni. Obremenitve bodo kratkotrajne, zato se z njimi nikar preveč ne obremenjujte. Raje si vzemite čas za sprostitev.

Vas zanima: IZOGNITE SE ZAVISTI, STANJU NENEHNEGA NEZADOVOLJSTVA IN PRITOŽEVANJA ali KAJ JE TISTO, KAR NAJVEČKRAT POZABITE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?