Dnevni horoskop za četrtek 15. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 15. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 15. februarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 15. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Jupitrom si boste želeli več ljubezni in razumevanja, zato poskusite z globokimi pogovori, katere načrtujete že dlje časa, pa nekako niste zbrali dovolj poguma in energije, da jih udejanjite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes se lahko zgodi, da boste preveč srčni in zato bolj popustljivi in lahkoverni.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Kaj pravi horoskop za četrtek 15. februarja 2024?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Peter Žiža, slovenski nevrolog
  • Roger Bruce Chaffee, ameriški astronavt
  • France Cukjati, slovenski teolog, zdravnik in politik
  • Joyce Penelope Wilhelmina Frankenburg angleška filmska igralka
  • Chris Farley, ameriški filmski igralec, komik

Na današnji dan je nad Čeljabinskom, Ural, Rusija, eksplodiral okoli 10.000 ton težak meteorit, poškodovanih je več tisoč ljudi in zgradb. Rodil se je Kuki Šuzo, japonski sodobni filozof in William Henry Pickering, ameriški astronom. Rodila se je tudi slovenska plavalka Alenka Kejžar in angleška igralka Claire Bloom. Umrl je Gotthold Ephraim Lessing, nemški dramatik, filozof in Matija Gubec, hrvaški kmečki upornik.

Viziji mora slediti konkreten podvig. Ni dovolj, da zremo v stopnice pred sabo, moramo zakorakati po stopnicah.

Vance Havner

TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG

Za katere stvari je današnji dan najbolj primeren?

Dnevni horoskop napovedujte, da je dan primeren, da uživate v prijetnih energijah, ter se obkrožite z mirom in lepim okoljem.

Katera astro znamenja boste danes težko delovala brez ljubezni in topline?

Danes boste težko delovali brez ljubezni in topline rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: RAZLIČNI OBRAZI MATERINSKE LJUBEZNI ali VAŠE SRCE NAJ BO ČAROBNA KUHINJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če boste preveč pokroviteljski si boste nakopali nesmiselne zamere. Če ne prej, vsaj proti večeru umirite misli in si vzemite več časa zase. Finančne težave se žal ne bodo rešile same od sebe.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svoje mnenje boste povedali brez vseh zadržkov, saj boste zaradi lune v vašem znamenju zelo samozavestni. Večji poudarek boste namenili praktičnim rešitvam in postali boste bolj pogumni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V komunikaciji boste doživeli preko zanimive situacije napredek, kar vas bo motiviralo da si še bolj razširite um. Če boste umirili svoje nestrpne notranje zaznave, si lahko obetate prijeten dan.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nastopil je trenutek, v katerem bo pomembno, da se odločate za večje ter bolj zahtevne poslovne spremembe. Finančno se ne boste smeli pritoževati, saj se bo vse razvijalo v ugodni smeri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če niste zadovoljni s trenutnim dogajanjem, je skrajni čas, da se usmerite v tkanje novih vzorcev. Verjemite ter zaupajte v ljubezen in ne mislite, da bi se morali neprestano prilagajati.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odpravite se tja, kjer ste vedno dobro sprejeti. Nikar se preveč ne ukvarjajte z ljudmi, ki se jim morate neprestano prilagajati ter paziti kaj rečete. Zvečer boste okusili nekaj kratkega vendar sladkega.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dan z luno v biku vam prinaša teme za poglobitev in dolge pogovore z ljubljeno osebo. Samski si boste naredili seznam prioritet, v hitre zmenke se tokrat ne boste preveč zaganjali.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Čim prej se z nenavadnimi novicami, ki jih boste deležni sprijaznite, saj boste le tako zopet pomirjeni. Ne skrbite, da bi vas kdo zmotil, saj boste ovira samo sami sebi in nikomur drugemu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Potrudite se in naredite v službi, kljub temu da vas bo vleklo v sproščene dejavnosti vsaj tisto kar lahko. Nemirna narava vam vas bo malce obremenila in na vsak način boste želeli nekaj popravljati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Objektivno sklepanje, ki ga prebudil vpliv lune v biku vas vodi v boljše dojemanje, zato ne izgubljajte časa za brezvezne stvari, ampak se resno podajte v delovne obveznosti, ki obetajo kasneje dobiček.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse kar boste zaznavali, vas bo vznemirjalo, saj ste si naložili preveč dela ter stvari, ki vam niso najbolj simpatične. Na nekoga izmed sodelavcev boste jezni, saj bo ugotovil, da se nečemu izmikate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Čeprav boste zaradi preveč hitrega tempa nekoliko zmedeni, poskusite napredovati tam, kjer so vam nakazane najbolj ugodne energije. Področje ljubezni bo takšno, kot si ga želite.

Vas zanima: NAJBOLJ KULTURNO IN NAJMANJ KULTURNO ZNAMENJE ZODIAKA ali 3. HIŠA V ASTROLOGIJI: KAKO KOMUNICIRATE?