Dnevni horoskop za četrtek 12. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 12. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, četrtek 12. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za četrtek 12. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Znašli se boste v iskanju osebnega smisla in ravnovesja. Kljub temu pričakujte zaradi neodločnosti nekaj nepredvidljivosti, ki vas bodo jezile.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odnosi postajajo vedno bolj pomembni, nekateri bodo ujeli val harmonije, drugi bodo naelektreni, od vas pa bo odvisno, v katero smer se bo odvil dan.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Danes ob 08:34 uri preide Luna v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Nikoli ne izgubite priložnosti za nov začetek pa naj bo še tako majhen.

Florence Nightingale

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Katharine Hepburn, ameriška filmska igralka
  • George Carlin, ameriški komik
  • Stefano Modena, italijanski avtomobilski dirkač
  • Jason Biggs, ameriški filmski igralec
  • Tony Hawk, ameriški rolkar

Na današnji dan je bila Slovenija sprejeta v Svet Evrope skupaj z Estonijo, Litvo, Češko, Slovaško in Romunijo. V Ljubljani je bilo ustanovljeno Društvo za raziskovanje jam Ljubljana. Ustanovljena je Slovenska kmečka zveza, prva slovenska demokratična politična stranka. Rusko vesoljsko plovilo Luna 5 je strmoglavilo na Luno. Rokometašice Krima so osvojile naslov evropskih klubskih prvakinj. Rodil se je Dante Gabriel Rossetti, angleški slikar, pesnik in Anton Korošec, slovenski politik. Rodila se je tudi prva medicinska sestra na svetu, Florence Nightingale. Umrl je sir William Huggins, angleški učenjak, astronom in Jacques Philippe Marie Binet, francoski matematik, astronom.

Kako boste delovali na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste sočutni, ljubeznivi in iskreni.

Katera znamenja zodiaka boste skozi dan neodločno nihala?

Danes boste neodločno nihali rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: IZKORISTITE RETROGRADNI MERKUR V POZITIVNI SMERI in Mesečni horoskop MAJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nehajte skrivati svoje načrte. V kolikor resnično želite nekaj doseči, ponosno o tem spregovorite z drugimi ljudmi. Izmikanje pogovorom ni preveč pametna odločitev, zato se odprite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Komunikacija bo zaradi vpliva lune v tehtnici umirjena ter skladna in vsi vas bodo z veseljem poslušali. Izpadli boste dobro in to je lahko odličen ključ za prihodnost, ter tiste spremembe, o katerih sanjarite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Čustvene zadeve se z vplivom lune v tehtnici sestavljajo, čeprav še vedno prepočasi. Opazili boste, da ne morete v enem dnevu spremeniti vseh zastavljenih prepričanj.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskušajte ostati zvesti sami sebi in nikar ne obljubljajte nečesa, česar trenutno ne zmorete dati ali narediti, saj bi se kasneje zagotovo zopet znašli v neprijetni zagati.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pomembnemu pogovoru se izogibate, čeprav brez konkretnega razloga. Luna v tehtnici vas bo popeljala k soočenjem, za katera boste spoznali, da so bila nujno potrebna.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na kariernem področju boste aktivni in ambiciozni. V svoji koži se boste dobro počutili. Tudi pripombe nekoga od domačih, ki bo ves čas opazoval vaše korake, vas ne bodo vznemirile.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

S težavo se boste prilagodili nekomu, ki se obnaša in razmišlja precej drugače od vas. Preveč ste v preteklosti zaupali le svojemu občutku, sedaj se bo vse skupaj bliskovito spremenilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dovolj energije imate, da vse kar planirate proučite ter opravite brezhibno. V ljubezni pokažite več igrivosti, še posebej tisti, ki si za čustvene zgodbe že dolgo niste vzeli časa.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi notranjega nemira, se v službi in doma ne boste mogli posvetiti na pravi način, zato so možni konflikti. Večer vam bo bolj naklonjen, saj se boste popolnoma sprostili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker vam je žal, da bi zapravili nekaj zanimivih priložnosti, se boste ves čas vtikali v vse, kar se bo dogajalo v vaši bližini. Na področju ljubezni se boste odločili za akcijo, ki prinaša več dogajanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ker vam je žal, da bi zapravili nekaj zanimivih priložnosti, se boste ves čas vtikali v vse, kar se bo dogajalo v vaši bližini. Na področju ljubezni se boste odločili za akcijo, ki prinaša več dogajanja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zanimiv planetarni vpliv vam že nekaj časa ne da miru, kar velja še posebno za tiste, ki ste v razmerju. Danes vas nihče ne bo prepričal, da bi se nenavadni priložnosti odpovedali.

Vas zanima: KATERIM ŽENSKAM ZODIAKA SE NI PRIPOROČLJIVO ZAMERITI?