Dnevni horoskop za četrtek 11. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za četrtek 11. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, četrtek 11. aprila 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za četrtek 11. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan bolnikov s Parkinsonovo boleznijo. Ljubezensko področje se bo zaradi konjunkcije med Luno in Uranom malce ohladilo, vendar nič zato, saj vam bodo bolj pomembne ostale zadeve, tiste, ki vodijo v uspeh.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nasmehnite se osebi, ki vam bo polepšala dan.

Horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec. Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo.

Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Sam uresniči svojo odrešitev, ne zanašaj se na druge.

BUDA

ALI STE GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE SINTETIK, PRAGMATIK ALI ANALITIK?

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jurij Japelj, slovenski pesnik
  • Alberto Evaristo Ginastera, argentinski skladatelj
  • Andy Garcia, kubansko-ameriški igralec
  • Bojan Požar, slovenski raziskovalni novinar
  • Lisa Stansfield, angleška pevka

Na današnji dan Italija okupira Ljubljano. Na pot čez Atlantik iz pristanišča Queenstown na Irskem izpluje Titanik. Rodil se je József Attila, madžarski pesnik in ameriški modni oblikovalec Oleg Cassini, ki je bil najbolj znan po tem, da je oblačil nekdanjo prvo damo ZDA Jacqueline Kennedy. Rodil se je tudi Marko Elsner in hokejist Tomaž Vnuk. Umrla je Majda Sepe, slovenska pevka in Josip Vidmar, slovenski kritik, prevajalec.

Katera znamenja zodiaka bodo danes najbolj skrbna in sočutna?

Najbolj skrbni in sočutni boste rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj razdražljiva?

Danes boste najbolj razdražljivi rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: PRIZNAJTE SI, DA VSI DELAMO NAPAKE ali ASTRO PROFIL ZNANIH: ZALA ĐURIĆ RIBIČ 

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne glede na to, da radi komunicirate in iščete družbo za vsako ceno se skušajte dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju bika znajti sami, saj bi vas mnenja drugih le še bolj zmedla.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Obremenilo vas bo nekaj težav ali vprašanj, ki se bodo poglobila, če ne boste pravočasno odreagirali. Vse skupaj bi najraje preskočili, saj niste sigurni, kaj bi morali storiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vedno bolj boste prepričani vase, posebno na poslovnem področju, kjer vas vzpodbuja misel da se lahko nekaj razreši točno tako kot ste predvidevali. Področje čustev bo umirjeno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub temu, da se bodo dogodki bliskovito vrstili, postavite na prvo mesto nekaj, kar vas bo spravilo v dobro voljo. Pričakujete lahko več priložnosti za kovanje stabilnih načrtov.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z osebo, ki je povezana z vami, vendar popolnoma drugače razmišlja, bosta končno našla skupni jezik. Na področju dela ostanite analitični in zbrani, čeprav bi radi naredili vse naenkrat.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Popoldne, ko se bo luna nahajala v dvojčkih dobro premislite, preden se boste spustili v negotove odločitve. Sanjali boste o boljšem stanju na bančnem računu, realnost pa ne bo najbolj simpatična.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pripravite se na preveč obveznosti, še posebej če gre za nakup, prodajo ali pomembne dogovore. Ker bo nekdo, od katerega ste nekako odvisno zelo trmast, se bo nujno prilagoditi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Igrive opazke bodo povzročile, da boste usmerjeni v izboljšanje in stabilizacijo svojega odnosa s tistimi, ki vam veliko pomenijo. Žgečkljivo bo tudi na področju ljubezni, zato boste navihani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Lahko ste brez strahu, saj se bodo dvomi, ki so bili povezani s poslovno situacijo od ugodni rešitvi za katero ste zaslužni popolnoma razblinili. Prepustite se spontanemu delovanju.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne boste želeli izven navideznih okvirjev, v katerih boste sposobni brez pomoči poskrbeti za vse. V dobro voljo ter umirjeno stanje vas bo spravil občutek, da je marsikaj bolj jasno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V poslovnih odnosih se bodo zaradi prehoda lune iz bika v dvojčke vrstila nihanja, ki vas lahko spravijo v kočljivo situacijo. Pazljivo delujte s financami, saj boste preveč raztreseni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ravnodušnost bo v kočljivi situaciji vaša prva izbira, čeprav je resnica takšna, da se zelo obremenjujete, kako se bo nekaj kar vam veliko pomeni na koncu situacije razvilo.

Vas zanima: VENERA, KI PREHAJA V OVNA, STAVI NA POGUM ali HOROSKOP: KATERE ŽENSKE IMAJO PREVELIK EGO?