ČUSTVENO URAVNOTEŽENO ŽIVLJENJE JE KLJUČ VSEGA

Znate živeti čustveno uravnoteženo življenje?
Znate živeti čustveno uravnoteženo življenje?

Znate živeti čustveno uravnoteženo življenje?

Resnično življenje se ne začne, ko se oseba poroči ali se zaposli, ima otroke, konča fakulteto, ne, resnično življenje se začne, ko se človek znebi strahu in čustveno dozori. Svobode ne prinaša samo znanje, ampak tudi čustva. Čustveno uravnoteženo življenje je ključ vsega. Samo čustveno svoboden človek je svoboden človek, intelektualec, vpet v svoje sheme in konstrukcije, lahko ve vse o vsem, toda kot bitje je blokiran, ker pri njem vse izhaja iz glave. In ni vse v glavi, ampak v celotnem telesu.

Znate živeti čustveno uravnoteženo življenje?

Čustveno blokirana oseba blokira vse okoli sebe.

Jeza in zatiranje se v človeku kopičita leta, odražata se v govoru, mislih, življenjskem slogu, zdravju, dokler se ne sprosti v biološkem smislu, ne le psihičnem, se ne more premikati naprej in razmišljati normalno svobodno in neobremenjeno. Čustvena blokada rodi življenjsko blokado, ki se odraža v vseh vidikih bivanja. Ko to izpustite, postanete nov človek z drugačnim pogledom na svet in ugotovite, da vsa vaša drobna sovraštva niso bila plod resničnosti, ampak rezultat nesreče, v kateri ste se znašli. In ko rešite vse svoje težave, vam ni treba uživati ​​v tujih, samo svetujte jim, če to želijo.

Glas je pri blokirani osebi prestrašen, telo upognjeno, misli zadržane.

Telo si vse zapomni, če je človek radosten, je telo radostno, živo, gibljivo. Če je človek prestrašen, je telo prestrašeno. Smeh, igra, ples služijo temu, ne banalni zabavi, ampak osvoboditvi telesa in s tem psihe. Ne zato, da bi igrali zaradi igre, ampak zaradi sproščanja potlačenih čustev. Resnično življenje se začne, ko človek diha in govori s svojim notranjim glasom. Ko ve, da je tisto, kar je v njem, močnejše od vsega zunaj njega.

Svoboda je, ko si preprosto srečen, ker si to kar si, tam kjer si!

Najti sebe je največji možni privilegij.

Znate živeti čustveno uravnoteženo življenje?

Poiščite svojo strast in začutite absolutni obstoj v vsem. Ko hodite, se pogovarjate, jeste, ljubite, ko ste tako jasni s sabo, uravnoteženi kot oseba, vas malo stvari lahko spravi v slabo voljo. To dosežemo ne samo z mislijo, ko si človek razjasni vse, kar ga obdaja, in razjasni zakonitosti, kako deluje svet, temveč s spreminjanjem načina življenja, ko zajadra v veselje in sprosti vse, kar je potlačeno v notranjosti. Popolnoma mogoče je, obstaja tisoč načinov, le odkriti jih morate in uporabiti.

Ko človek v sebi razveže globoko potlačen čustveni vozel, tisto nevzdržno bolečino, ki ga požre in preganja, kamor koli gre, se začne resnično življenje. Eno je nekaj reči, drugo pa živeti. Bistvo je, da se spravite v stanje stalne budnosti in gibljivosti, bodisi fizične bodisi duševne. Tam vas nihče ne more ujeti v svojo past. Svoboda je, ko je človek sposoben ves čas peti s svojim notranjim glasom, kjer koli že je, s komer koli že je.