Tibetantski horoskop, ki vam lahko razkrije kaj je vaša karmična naloga

Ti nauki temeljijo predvsem na tem, kar ste bili v preteklem življenju. Tibetanski horoskop temelji na dvanajstih značilnih poti do modrosti in vsak izmed nas ima svojo pot modrosti, cilj in karmično nalogo, ki jo bo moral živeti v življenju.

V tibetanski astrologiji igra čutenje energij planetov ključni pomen.

Njena modrost je, da ima vsak planet v sebi posebno hotenje, ki se nanaša na trenutek človekovega rojstva. Skozi gib lahko začutijo energijo planetov. Za Tibetance so planeti živi, igrajo svojo igro.

OVEN – Reinkarnacija

V življenjskem ciklu oven pomeni pretekla življenja. Je junaški zmaj, ki se bori z notranjimi demoni in uničuje skušnjave, ki se mu pojavljajo. Ima energijo in agresijo Marsa. Delati mora v družbenih poklicih, s katerimi se lahko izboljša in spremeni svojo egocentričnost.

Karma: Živeti morate v sedanjosti, gledati v svoje notranje življenje, meditirati, poiskati radost. Pozabiti morate na napake in opazovati napredek. Prišli boste do skrivnega ključa miru.

BIK- Ustvarjanje duha

Predstavlja rast in razumevanje modrosti. Ščiti ga Venera, zemeljska ljubezen, mati lepote in umetnosti. Ustvarja varnost, saj ima izkušnje iz preteklih življenj, vendar lahko ustvarjanje duha sproži stik z notranjim življenjem.

Karma: Biki ne čutite varnosti, temveč dvomite vase. Konservatizem se lahko premaga z nadzorovanjem energije in uma. Le ta način boste našli notranjo varnost.

DVOJČKA – Psihična in duhovna evolucija

V življenjskem krogu dvojček predstavlja znanje in inteligenco. Prevladuje Merkur, zato je socialen, divji, skrben, radoveden, mobilen, inteligenten, lažen, premagan, ima dober spomin, vendar ničesar ne konča. Čeprav čuti potrebo po duhovnem razvoju, nikoli ne bo našel miru.

Karma: Nestabilna nihanja v razpoloženju. Če je uresničitev velikih ciljev realistična, boste zmožni premagati nasprotja. Morate meditirati, odločiti se, rešitev problema je bližje, kot se vam zdi.

Tibetantski horoskop, ki vam lahko razkrije kaj je vaša karmična naloga

RAK – Rojstvo človeka

Predstavlja znanje in inkarnacijo duha v fizičnem svetu. Psihična inkarnacija predstavlja zaključek, začne se na fizični ravni. Simbol materinstva, telesa, čustev, vesolja in žensk. Da ga zaščitite, hranite vse, kot da je zapečateno v škatli. Želi podaljšati otroštvo, iskati pozornost, spoštovanje, neprestano dokazovanje ljubezni.

Karma: Ste posesivni in želite biti v središču pozornosti, preveč avtoritativni in drugi vas lahko izdajo iz strahu pred labilnostjo.

LEV – Univerzalna zavest

Predstavlja sintezo med zavestjo in realnostjo. Lev sodeluje v materialnem svetu, želi uspeti in nenehno dokazati, da je rojen vodja. Uspeh in zadovoljstvo začuti, ko premaga zavist ter potrebo po čutnosti.

Karma: Če ne uspete s svojo energijo, blokirate razvoj svoje osebnosti, padate v pretvarjanje in sebičnost. Če vas jezijo, lahko izgubite zdrav razum. Ko se to zgodi, bi se morali ustaviti, poslušati in se učiti od drugih.

DEVICA – Delo in fizično telo

Devica se želi vrniti v otroštvo. Njen odnos s stvarmi je natančen in sprejemljiv. Z leti razvija kritični duh, ki se pritožuje v vsem, nikoli ni zadovoljen. V analizi je nepristranska, kar jo lahko vodi v zapletene situacije.

Karma: Če se želite duhovno združiti, se morate prenehati ukvarjati se s seboj in začeti skrbeti za druge. Bodite bolj odprti do velikih idealov človeštva.

Tibetantski horoskop, ki vam lahko razkrije kaj je vaša karmična naloga

TEHTNICA – Širitev čustev

Priznava ravnotežje med materijo in duhovnim svetom. Odločiti se mora za harmonijo in skladnost. To je miren temperament, aktiven, brez zapletov, skratka srečna kombinacija družbenega življenja. Poiskati mora univerzalno znanje.

Karma: Ste najbolj občutljiv znak zodiaka. Lahko rastete v višini, ampak hkrati tudi uničujete dinamiko. Ravnotežje je za vas ključnega pomena. Ko se odločate, pretehtajte vse možnosti.

ŠKORPIJON – Želja po večnemu življenju

To je konflikt med močjo in strastjo, privlačen, karizmatičen. Želja po svobodi se povečuje, prisotni so egoizem, sprostitev, čutnost in posesivnost. Želi uživati zemeljske strasti in hkrati pritegniti duhovne višine. Lahko se izgubi v nenadzorovanih spolnih impulzih.

Karma: Naučite se prihraniti energijo, ne pretiravajte, ustavite svoje pretirano navdušenje pravi čas. Vaš pravi cilj življenja je nadzor nad destruktivno močjo v sebi.

STRELEC – Zrelost

Predstavlja veselo bitje, ki se ne obremenjuje z drugimi. Ko se odloči prenehati služiti svetu, dobi moč, da postane kralj svoje lastne volje. Lahko živi v družabnem življenju in se razvija od znotraj. Želi imeti konkretna sredstva, uživa zemeljski uspeh, vendar je velikodušen.

Karma: ne bi smeli poskušati vsega za vsako ceno, ne porabljajte energije za milijon stvari, ki niso pomembne. Notranji mir lahko dosežete tudi v družbi.

Tibetantski horoskop, ki vam lahko razkrije kaj je vaša karmična naloga

KOZOROG – Napredno znanje

Uspeh je prišel h kozorogu skozi skušnjavo. On pozna cilj svojega potovanja, dela v tišini, teče v času, živi v samoti in je kljub temu izpopolnjen. Da bi se razvil, bi moral stopiti v stik z ljudmi.

Karma: želi biti najboljši, kar je lahko točka, ki mu odvzema priljubljenost. Energijo mora na podlagi duhovnega znanja usmeriti v višino, le tako lahko vstopi v srce dogajanja.

VODNAR – Zavest

Obrnil se je, prevzel odgovornost za sebe, odgovoril na svoja dejanja, ter odrastel v modrega človeka. Ne pozna iluzije, upravlja svojo karmo, je pravi prijatelj in deluje, kjer se pojavljajo družbeni interesi. Premore dvojnost in notranje konflikte. On je pobudnik in zmagovalec.

Karma: Premorete veliko ljubezni, vendar vedno živite v strahu, da vas bodo vsi zapustili in izpustili, tudi najboljši prijatelji. Ne morejo vsi razumeti vaše želje po svobodi.

RIBI – Vrnitev svetlobe

Ribe so otroci morja, ki živijo v oceanih. So enaki, vendar so združeni z vesoljem. Dobro delajo, ne da bi izgubili svojo osebnost. Je simbol zaključevanja, ker je človek odpuščen od zemeljskega življenja in vstopa v vode vesolja. Ko preneha fizično dihanje, se ustvari novo telo.

Karma: Morje morate kljub temu, da obožujete vodo zapustiti, ko doseže vrh valov. Dolgo potovanje, ki se začne, bo polno težav, zato izbirajte najlažje poti.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ZNAMENJA, KI OSTANEJO VEDNO ZBRANA, NE GLEDE NA VSE