Tedenski Lunin horoskop za obdobje 5.9.-11.9.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. septembra 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. septembra 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 5. do 11. septembra 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v kozorogu, zato vas bo najbolj zanimalo, kako poslovno in finančno doseči čim več, ter napredovati. Nakopičenih bo veliko misli, povezanih s poslovnimi in finančnimi zadevami, vse skupaj bo imelo tudi dolgoročen pomen. Če razmišljate o prekinitvi partnerstva, pa sedaj ni ravno najbolj ugoden čas. Malenkosti ne bodo pomembne, saj boste preveč zaposleni in usmerjeni v nove podvige. Zelo učinkovito bo globinsko čiščenje kože, še posebej pri tistih, ki imate težave s kožo in mozolji. Obisk fitnesa naj bo namenjen predvsem vajam za mišice na nogah.

V sredo in četrtek se bo luna nahajala v vodnarju.

Delovali boste razigrano in polni novih želja. Vibracije, ki jim vlada Uran in ki ne priznavajo druge avtoritete kot lastne, bodo za vas nekaj zanimivega. Drugače povedano, razmišljali boste s svojo glavo in sledili svojim načelom, tudi če vas bodo pripeljala v konflikt z okolico, saj od njih ne nameravate kar tako odstopiti. Ne boste si dovolili, da bi kdorkoli posegal v vašo svobodo in neodvisnost, preprosto boste ponoreli, če vas bo kdo poskušal privezati nase. To so dnevi, ko izgubljate živce s pravili, omejitvami, predpisi in avtoriteto vseh vrst. Postali boste izjemno radovedni, gnala vas bo sla po spremembi in napredku. Zaradi nikogar se ne boste spreminjali in samovolja vas lahko pripelje do trme.

V petek se bo luna nahajala v ribah.

Čeprav boste zasanjani, boste izjemno učinkoviti, delavni in neutrudljivi. Prisotnih bo nekaj trenj z ljudmi, ki so vam najbližje. Poskušajte ostati strpni do drugih, predvsem pa bodite pozorni na svojo preobčutljivost. Včasih ljudje pač sami najbolje vedo, kaj je dobro zanje, ni jim treba vsiljevati svojih idej ali rešitev, da bi imeli občutek, da ste poskrbeli zanje.

V soboto nastopi Polna luna.

Ne težite k idealnosti in se raje ukvarjajte s sabo in svojimi potrebami. Čustveno obremenilne energije, bodo presekale spontanost in izničile sproščenost. Notranje obremenitve bodo povezane z vsemi področji. V nedeljo se bo luna nahajala v znamenju ovna, poleg optimizma prinaša tudi nemirno energijo ter nagnjenost k konfliktom. Z lahkoto in brez slabe vesti se boste izognili gospodinjskim in hišnim opravilom.  Z veseljem se boste podali v družbo in kjerkoli boste, boste znali poskrbeti za zabavo, ki bo nepozabna, saj boste izredno domiselni.

Pripravljeno za Sensa.si