Tedenski Lunin horoskop za obdobje 5.4.-11.4.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 5.4.-11.4.21
Vas zanima, kako bo v tednu pred vami na vas vplivala Luna?

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 4. do 11. aprila

V praznični ponedeljek se boste podali bolj resni in zadržani, zaradi vpliva lune v znamenju kozoroga. Skrbelo vas bo za kariero in denar, težko se boste predajali družinskemu sproščenemu vzdušju. Vzorci, s katerimi še niste razčistili, se lahko ponovno prikradejo, zato se jim čim izognite. Ob 15.03 uri luna preide v znamenje vodnarja, zato lahko pričakujete več svobodnih ter naprednih misli. Povečana bo tudi želja po tem, da niste sami, da delite svoje mnenje. Bodite odprtih oči in odprtega duha, še posebno kar se tiče medsebojnih odnosov.

Nikakor tudi v torek ne boste obremenjeni z ustaljenimi vzorci ter rutino, zato boste veliko lažje sledili svojemu instinktu.

Prihaja več akcije, poguma, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni. Vpliv vam prinaša nenadne in nenavadne spremembe, lahko da boste doživeli prijetno presenečenje, ki lahko vključuje tudi pridih nenavadnega.

blank

V sredo skozi dan vam nič ne bo težko, zelo boste radovedni in bistrih misli. Pri poslovnih zadevah boste znali dodati kreativno noto ter slediti svojemu instinktu na razumen način. Zvečer ob 22.30 uri prehaja luna v znamenje rib, zato boste lažje ujeli lepe sanje.

V četrtek in petek, ko bo luna v ribah, boste bolj odprti za vse predloge, povezane z osebnim področjem, ki jih boste sprejemali z velikim entuziazmom v očeh.

Ta vpliv vas bo popeljal v intenzivno domišljijo in prijetna, nežna pričakovanja. Nikar pa v tem času ne pretiravajte z alkoholom in s tem, da iščete negativne zadeve v vsaki stvari.

Pomembna vam bo bližina tistih, ki so do vas iskreni in vam znajo prisluhniti.

Vikend bo obarvan z optimizmom, saj luna v soboto ob 8.11 uri preide v znamenje ovna. Z visokim, morda celo uničujočim egom se boste sicer lažje postavili zase, vendar se nikakor ne boste želeli prilagoditi in drugi strani umirjeno prisluhniti. Športne dejavnosti vas bodo sproščale, vendar boste poraz težko prenašali. Želeli boste biti boljši in z veseljem boste poskrbeli, da ne boste v ozadju.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ASTRO ZNAMENJA, KI PRETIRANO HREPENIJO PO POZORNOSTI