Tedenski Lunin horoskop za obdobje 29.3.-4.4.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 29. marca do 4.aprila
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 29. marca do 4.aprila

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 29. marca do 4. aprila

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek, ko vas bo spremljal vpliv lune v znamenju tehtnice boste pomirjeni, osredotočeni in pripravljeni sprejemati sporazume ter skladne pristope. Zahteve in želje bodo skromne, vendar se boste zanje tokrat resnično pripravljeni boriti, seveda na umirjen način. Z domačimi se boste veliko družili, znali pa boste poskrbeti tudi za svojo nežno plat in romantične podvige.

V torek ob 7.33 preide luna v znamenje škorpijona.

Prihaja povečana želja po ustvarjalnosti in strasti prepletena z gorečo energijo. V okolju, kjer ste, pričakujte širino, veliko globljih pogovorov in nekaj dvomov na ljubezenskem področju. Najboljše se boste počutili takrat, ko se bo skoraj vse vrtelo v takšni smeri, kot ste si jo zamislili. Ob nestrinjanju ljubljene osebe lahko postanete celo malce napadalni. Močna energija, ki je boste deležni, pa se lahko, podkrepljena z nezadržnim sumničenjem  izraža tudi v ljubosumnih izpadih in energičnih prepirih, ki se jim raje izognite.

Tudi v sredo, ko bo luna še v škorpijonu prihaja nekaj občutljivosti, ki je ne boste razrešili z umikom v samoto, ampak z odprtim pogovorom.

blank

V tem času boste spremenljivega razpoloženja, zaradi čustvenosti na trenutke boste tudi malce otožni in nezainteresirani. V ljubezenskih odnosih ne boste zadržani, ampak zelo direktni in pripravljeni na nove razigrane podvige.

V četrtek ob 7.59 uri preide luna v znamenje strelca boste pripravljeni boste na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v ljubezenskih odnosih.

Ta vpliv prinaša več akcije, poguma, soočenja in iskrenosti, zato je pravi čas, da se pogovorite o stvareh, s katerimi ste nezadovoljni. Ljubosumje bo izginilo in na prvo mesto boste znali postaviti sebe. Neobremenjeno boste vzdrževali odnose in z lahkoto vzpostavljali spletne stike, ki pa ne bodo dolgoročno globoki. Dogovori lahko obvisijo v zraku.

V soboto ob 10 13 uri se luna pomakne v znamenje kozoroga. Pričakujte resne in intenzivne misli, pri katerih pa ne bo niti sledu o spontanosti. Vzorci, s katerimi ste že razčistili, se lahko ponovno prikradejo v vaše življenje, zato se ne vračajte v preteklost. Poglobite se v delo, ki vas bo osvobajalo in hkrati osrečevalo. Tudi finance bodo področje, kateremu boste namenili več pozornosti in zanimanja. Mnogo bolj se boste tudi v nedeljo zavedali tega, kaj si v življenju resnično želite. Tudi dogajanja iz ozadja vam bodo veliko bolj jasna.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi SPADATE MED ŽENSKE, KI SE VEDNO DRŽIJO OBLJUB?