Ženske, ki se vedno držijo obljub, so rojene v znamenju…

Težko je v današnjem času najti tiste, ki dejansko držijo svoje obljube. Večina ljudi obljublja in govori, vendar svojih obljub ne izpolni. Nekatere izmed vas glede na astrološko znamenje ste resnično vredne zaupanja in se vedno držite svojih obljub.

RAKICA

Rakice ste najbolj alergične, če vam nekdo nekaj obljubi in se potem tega ne drži, zato tega same nikoli ne počnete, ker veste, kako to boli. Zaupanje je za čustvene rakice najbolj pomembno in zanimivo je, da vedno uspevate kljub svoji bolj šibki osebnosti izpolniti svoje obljube. Pri načrtovanju ste zelo previdne, in vedno pazite, da ne bi slučajno prekršile kakšne dane obljube.

Zelo so dosledne, vedno pridejo, ko rečejo da bodo prišle in seveda brez da bi zamujale.

Vedno se bodo potrudile, da vam bodo pomagale v težkih situacijah in storile tisto, o čemer so vam govorile. Ko rakica reče, da glede ne česa ne rabite skrbeti, misli resno, lahko ji zaupate.

Ženske, ki se vedno držijo obljub, so rojene v znamenju...

KOZOROGINJA

Kozoroginja je ženska načel. Njen občutek odgovornosti ji ne dopušča, da se ne bi vedno držala vsega, kar obljubi, tudi če vsi drugi tega ne zmorejo. Na vse načine se bo potrudila, da bo lahko izpolnila svoje obljube in s tem marsikoga razveselila. Ona ceni lastne cilje in obveznosti, zato bodo, tisti, ki razmišljajo podobno, pri njej še boljše zapisani, še raje jim bo pomagala, seveda nesebično.

Bodite prepričani, da vam bo pomagala tudi v zelo kočljivih in težavnih situacijah.

Tudi če se bo morala čemu odreči. Najraje naredi nekaj namesto nekoga in uživa ob tem, da je lahko priskočila na pomoč. Kozoroginja nikoli ne govori v prazno, tudi rokov nikoli ne zamuja.

DEVICA

Devica je prava organizirana perfekcionistka, ki jo morda celo preveč skrbi, da bi v očeh drugih izpadla resna in predvsem odgovorna. Vedno ko nekaj obljubi, jo je že naslednji trenutek strah, da ne bo mogla izpolniti obljube, zato se po svojih najboljših močeh trudi in se vedno drži dane besede.

Že po naravi je devica nagnjena k temu, da rada priskoči na pomoč, zato ji je nerodno, če nečesa slučajno ni zmožna izpolniti.

Tudi zamujati ne želi, saj je to nekaj, kar tudi njo spravi v slabo voljo. Ženska, ki ima rada red tudi kar se tiče obljub seveda dvosmerno.

Ženske, ki se vedno držijo obljub, so rojene v znamenju...

ŠKORPIJONKA

Škorpijonke vedno skrbijo za lastno podobo in se rade vzdržijo česar koli, kar bi škodilo njihovemu ugledu. Njena osebnost je usmerjena k temu, da naredi kar reče da bo naredila. Škorpijonka se drži dane besede in vedno pravočasno izpolni svoje obljube.

Ne zato, ker bi vam tako rada pomagala, ampak predvsem zato, ker noče, da bi nanjo gledali kot na slabo osebo, ki se ne drži obljub.

Čeprav na prvi pogled večkrat deluje nezanesljiva, temu ni tako, saj je škorpijonka tista, ki želi, da se o njej govori dobro, zato se trudi, da se vedno drži svojih obljub.

LEVINJA

Levinja je zelo prijazna oseba, ki ne želi nikomur škoditi. Zamisel o tem, da bi prelomila obljube se ji zdi sramotna ter nedopustna, saj ona vendar ne želi nikogar razjeziti ali prizadeti. Njene obljube so včasih zelo velike, na prvi pogled morda za marsikoga neizvedljive.

Vendar premore levinja toliko požrtvovalnosti in moči, da se jih bo vedno trudila izpolniti.

To je ženska, ki vas ne bo pustila na cedilu, če ste se z njo nekaj dogovorili in tista, ki na področju kariere sledi pravilom in izpolnjuje svoje naloge, brez da bi jo bilo potrebno opominjati.

Pripravljeno za Elle.si

Preberite tudi ŽENSKE, KI SE JIH MOŠKI BOJIJO, SO ROJENE V ZNAMENJU…