Tedenski Lunin horoskop za obdobje 10.7.-17.7.22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 17. julija 22
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 17. julija 22

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 17. julija 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna nahajala v strelcu, zato boste znali poskrbeti zase in si izboriti tisto, kar smatrate, da vam pripada. Odprtost in iskrenost bosta lastnosti, s katerima lahko rešite vse, kar je bilo v preteklih dneh komplicirano. Razpoloženje bo odlično, zamisli, ki vam bodo rojile po glavi poskusite spontano uresničiti. Sposobni boste početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo navdihovalo v pravi smeri. S prijatelji in sodelavci si boste imeli veliko za povedati, ne bodo pa pogovori usmerjeni v globino.

V torek ob 11.01 uri preide luna v kozoroga, zato ne bodite presenečeni, če se boste  v družinskem in službenem okolju počutili utesnjeni, obremenjeni in nesproščeni.

Na ljubezenskem področju se nekako ne boste znali popolnoma prepustiti in se pomakniti naprej. Prva misel bo uspeh na področju kariere in denarja, ki ga boste želeli še dodatno okrepiti. Znali se boste organizirati in poiskati načine, s katerimi se boste lažje prebili do samega vrha zastavljenih ciljev. Več časa kot običajno boste preživeli ob delu ali računalniku.

V sredo nastopi Polna luna.

Energija ne bo enostavna, prinaša pa možnost, da osvojite kakšno pomembno lekcijo, ki vam lahko olajša prihodnje obdobje. Občutek, da morate nekaj narediti zase ali spremeniti bo izredno močan, zato mu prisluhnite. Ne obremenjujte se, če se skozi dan morda ne boste najboljše počutili. Obremenjenost bo posebej izrazita v zasebnih odnosih. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da imajo vse zadeve neka ozadja, ki pa jih ne poznate.

V četrtek ob 10.13 uri luna preide v znamenje vodnarja, zato se boste znali nasmejati, se postaviti zase in uživati ob tistih, ki vam veliko pomenijo.

Besede bodo imele zaradi posebne iznajdljivosti skrito moč, lažje se boste tudi dogovarjali o pomembnih zadevah. Želeli boste narediti več zase, ter za svoj telo, ki vam bo sedaj še kako hvaležno. Imejte tudi v petek, ko bo luna še v vodnarju odprte oči in negujte odprtega duha, še posebno kar se tiče profesionalnih priložnosti. Čas je ugoden, da začnete nekaj novega, oziroma da dokončate kar ste začeli pred kratkim.

V soboto ob 10.18 uri se luna pomakne v znamenje rib. Dokopali se boste do najbolj globokih misli in si priznali to, o čemer že dolgo po tihem razmišljate. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s podzavestjo, zato bo iskanje načinov ki spodbujajo osebno rast bolj intenzivno. Umirjena energija bo omogočila, da se prebudi vaša kreativnost, zato boste močno usmerjeni k ustvarjanju. Občutili boste nežnejše energije, ki bodo ustvarile lepšo in bolj fantazijsko zavest in poudarile podzavest.

Pripravljeno za Sensa.si