Tedenski Lunin horoskop od 28. avgusta do 3. septembra

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 28. avgusta do 3. septembra 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 28. avgusta do 3. septembra 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 28. avgusta do 3. septembra 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se boste podali z energijo lune v kozorogu, zato bo najbolj pomembno dopoldne kaj se dogajala na področju dela in denarja. Vztrajnost bo na višku, ne boste pa zainteresirani za prazne pogovore in razna opravljanja. Tudi dogajanja iz ozadja vam bodo veliko bolj jasna. Senzitivnost bo precejšnja in lažje boste opazili, da vam um sporoča nekaj pomembnega. Miselne naloge bodo dobro opravljene, prav tako tudi kakšno težje delo, ki zahteva več moči in vztrajnosti. Nato ob 16.31 uri luna prehaja v vodnarja. Globoka čustva boste nekoliko umaknili na stran, zato ne rešujte zapletenih ljubezenskih zgodb.

V torek se bo luna nahajala v znamenju vodnarja.

Njena energija prinaša nenadne in nenavadne spremembe, pričakujte tudi nova poznanstva. Znali se boste nasmejati, se postaviti zase in uživati ob tistih, ki vam veliko pomenijo. Besede bodo imele zaradi iznajdljivosti večjo moč, lažje se boste tudi dogovarjali o pomembnih zadevah. Želeli boste narediti več zase, ter za svoje psihično stanje, ki bo nenehno hrepenelo po simulaciji. Nikakor pa se ne obremenjujte z ustaljenimi miselnimi vzorci. Če vas zamika nenavaden stil, si ga privoščite brez slabega občutka.

V sredo dopoldne bo luna v vodnarju, nato ob 15.56 prestopi v znamenje rib.

Delovali boste razigrano in polni novih želja. Drugače povedano, razmišljali boste s svojo glavo in dopoldne sledili svojim načelom, tudi če vas bodo pripeljala v konflikt z okolico, saj od njih ne nameravate kar tako odstopiti. Ne boste si dovolili, da bi kdorkoli posegal v neodvisnost. Zaradi nikogar se ne boste spreminjali in samovolja vas lahko pripelje do trme, ki se lahko pozno popoldne z energijo rib še stopnjuje.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 28. avgusta do 3. septembra 2023

V četrtek nastopi Polna luna v znamenju rib. Dolgočasna rutina vas lahko spravi v nemiren ali kočljiv položaj. Težko se boste zadrževali, zato se nikar ne izpostavljajte, še posebej tam, kjer ne sprejemajo vaših argumentov. Ne težite k idealnosti in se raje ukvarjajte s sabo in svojimi potrebami. Čustveno obremenilne energije, bodo presekale spontanost in izničile sproščenost. Notranje obremenitve bodo povezane z vsemi področji, zato čim prej glavo pokonci. Poskušajte ostati strpni do drugih, predvsem pa bodite pozorni na svojo preobčutljivost.

V petek dopoldne bo luna v ribah, nato ob 15.25 uri prehaja v ovna.

Zjutraj se boste dotikali najbolj globokih misli in si priznali to, o čemer že dolgo po tihem razmišljate. Zanimalo vas bo vse, kar je povezano s podzavestjo, znali boste prisluhniti in svetovati na pravi način. Čeprav boste zasanjani, boste izjemno učinkoviti, delovni in neutrudljivi. Prisotnih bo nekaj trenj z ljudmi, ki so vam najbližje. Včasih ljudje pač sami najbolje vedo, kaj je dobro zanje, ni jim treba vsiljevati svojih idej ali rešitev, da bi imeli občutek, da ste poskrbeli zanje.

V soboto se bo luna nahajala v znamenju ovna, zato boste na vsakem koraku strmeli k popestritvi in drugačnemu dogajanju.

Po dolgem času boste zopet z veseljem reševali zadeve, saj bo energija na zavidljivi ravni. Poleg optimizma prinaša tudi nemirno energijo ter nagnjenost k konfliktom. Preveč egoistični koraki pa se lahko v najslabšem primeru sprevržejo v kakšen konflikt. Z veseljem se boste podali v družbo in kjerkoli boste, boste znali poskrbeti za zabavo, ki bo nepozabna, saj boste izredno domiselni.

V nedeljo dopoldne bo luna v ovnu, nato ob 17.oo uri prehaja v znamenje bika.

Izžarevali boste direktnost, kar pa lahko tiste, ki ne bodo sprejemali resnice zmoti. Vibracije, ki bodo pozitivno usmerjene bodo ustvarile bolj stabilno obdobje, saj boste lažje dobili podporo, ko jo boste potrebovali. Začeli se boste zavedati, da ste zadnje čase precej zanemarili stike s svojimi bližnjimi. Pričakujete lahko povečano storilnost in motivacijo, ki ju bo smotrno uporabiti v pravi smeri.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE MARSA V TEHTNICI? in KAKO SE MOŠKI ODZOVEJO, ČE JIH SOOČIMO Z NJIHOVIM VEDENJEM?