Tedenski Lunin horoskop od 10. do 16. aprila

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. aprila 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. aprila 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. aprila 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Ponedeljek, ki ga bo polepšala energija lune v strelcu vam bo všeč, saj se bo vse odvijalo spontano. Veliko dogajanja na zasebnem področju vam bo pomagalo, da boste pozabili na negativne misli in se znali sproščeno za trenutek odtrgati od vseh skrbi. Tudi če boste zaznali da vas nekaj mori ali obremenjuje, boste le zamahnili z roko in se naprej veselili lepih trenutkov. V družinskem okolju bodo vladale srčne energije, pričakujte zanimive domislice, ki bodo presekale dolgčas in omogočile dobro počutje.

Optimistično usmerjena energija strelca vam bo skozi dan omogočila, da se boste lažje odločili za lepe stvari in nekoliko pozabili na vse zapletene zadeve, ki vas obkrožajo.

Pazite le, da ne boste zaradi pretiranega navdušenja preveč zaletavi in premalo razumljivi do drugih Razpoloženje bo odlično, ideje, ki vam bodo rojile po glavi poskusite udejanjiti, saj boste polni entuziazma. Sposobni boste početi več stvari hkrati. Pripravljeni boste na spontanost, s katero se boste odlično znašli tudi v ljubezenskih odnosih. Ob 19.33 uri se bo vse skupaj zresnilo, tudi vi, saj prehaja luna v znamenje kozoroga.

V sredo, ko se bo luna nahajala v kozorogu bo najbolj pomembna misel želja po uspehu na področju kariere in denarja.

Znali se boste organizirati in poiskati načine, s katerimi se boste sposobni dotakniti zastavljenih ciljev. Več časa kot običajno boste preživeli v pisarni ali na računalniku. Ne obremenjujte se, če se ne boste počutili pripravljeni na druženje. Obremenjenost bo posebej izrazita v zasebnih odnosih. Težko se boste odločali, saj boste imeli občutek, da imajo vse zadeve določena ozadja, ki pa jih bo težje razvozlati.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 10. do 16. aprila 2023

V četrtek, ko poleg energije kozoroga nastopi Zadnji krajec vas bod spremljala prebujena čustva, telo pa bo hrepenelo po zdravi hrani in tekočini.

Skozi dan se boste želeli sprostiti, vendar vam bodo misli polnile zadeve, ki vas čakajo v prihodnjem obdobju. Vse kar vas bo obdajalo bo nosilo s sabo pomen, ki ga boste razvozlali v prihodnosti. Bolj se boste ukvarjali s konkretnimi dejstvi, iskali boste tudi resnico. Miselne naloge bodo dobro opravljene, prav tako tudi kakšno težje delo v domačem okolju. Pozno zvečer luna prehaja v vodnarja.

V petek, ko vas bo spremljal vpliv lune v znamenju vodnarja se ne boste preveč poglabljali, čustvene situacije ne bodo najbolj zanimale.

Energija bo bolj spontana ter enostavna, prinaša pa možnost, da osvojite kakšno lekcijo, ki vas bo navdihnila. Občutek, da morate nekaj narediti zase ali nekaj spremeniti bo izredno intenziven. Dogajanja iz ozadja vam bodo končno postala veliko bolj jasna. Znali se boste nasmejati, se postaviti zase in uživati ob tistih, ki vam veliko pomenijo.

V soboto, ko bo luna v vodnarju bodo imele besede zaradi iznajdljivosti večjo moč, lažje se boste tudi dogovarjali.

S težavami se tokrat ne boste obremenjevali, ampak jih boste pogumno premostili. Zelo aktivni boste tudi pri vseh podvigih, ki vas bodo sproščali. Misli bodo zbrane, motivacije bo dovolj. Pomembna za vas bo predvsem napredna misel, ki bo gradila stabilno osebnost. Prijateljski odnosi bodo zelo pomembni, zato jih vzdržujte. Veliko lažje boste sledili vsemu kar se bo dogajalo.

V nedeljo vas bo spremljala luna v znamenje rib. Če se nahajate pred odločitvami in prelomnici, lahko iskrena in odprta refleksija razkrije pomembne zasnove. Opustitev zanikanj in trditev vam bo v pomoč pri premikanju naprej z globljo modrostjo, ki podpira iskren način delovanja. Vse skupaj se bo umirilo, prebujena bodo le čustva, zato se boste spogledovali z ljubeznijo, do sebe in do drugih. Priznali si boste vse, o čemer že dolgo po tihem razmišljate.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi NAJVEČJI REALISTKI IN NAJVEČJI IDEALISTKI ZODIAKA in EMPATIJA, RAZŠIRITEV ZAVEDANJA