Tedenski Lunin horoskop od 1. do 7. maja

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. maja 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. maja 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. maja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

V ponedeljek, ko se bo luna nahajala v znamenju device boste resni in premišljeni. Vse kar se bo dogajajo vas bo po tihem na nenavaden način vznemirjalo, saj boste strmeli k popolni urejenosti. Veliko misli in skrbi boste posvetili področju zdravja, hrepeneli boste tudi po gibanju. V odnosih pričakujte zdrav razum, Če se že nekaj časa želite z nekom soočiti, je sedaj pravi čas, da to tudi storite. Uspešni boste tudi pri pogovorih ki se bodo dotikali denarja. Preseneti vas lahko manjši občutek nemoči, ki se mu ne predajte. Dovolite mislim da se gibajo bolj svobodno in lažje vam bo.

V torek vas bo energija lune v znamenju tehtnice opozarjala, da morate čim prej narediti resen načrt kako spraviti področje čustev v red.

Opazili boste, da vas razne nedorečenosti ovirajo pri razvijanju osebnosti. Pomembno bo predvsem vzpostavljanje ravnovesja tako znotraj vas, kot tudi v okolju kjer se nahajate. Dogovarjanje bo veliko bolj lahkotno in enostavno, hitreje boste pristajali tudi na vse kompromise. Veliko lepega bo tudi na področju čustev, kjer se s sarkastičnimi pripombami in nesramnostjo tokrat ne boste želeli ukvarjati.

V sredo, ko se bo luna nahajala v znamenju tehtnice, prihaja usklajenost, ki vas bo ščitila pred napetimi koraki in morebitnimi konflikti.

Počutili se boste umirjeno in v sožitju s sodelavci, prijatelji ter družinskimi člani. Prebudila se bo želja po medsebojnem razumevanju. Ljubezenski odnosi bodo obarvani z iskrenostjo ter toplimi besedami. Bo pa zaradi neodločnosti težje sprejemati odločitve, prav tako boste bolj nagnjeni k obotavljanju.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 1. do 7. maja 2023

V četrtek boste dopoldne, ko se bo luna še nahajala v tehtnici iskali prave rešitve, s katerimi bi lahko mirno prodirali naprej. Popoldne,  preide luna v znamenje škorpijona, ne bodite presenečeni, če se bo začelo prebujati ljubosumje. Tiste, ki so vam blizu boste želeli imeti bolj pod nadzorom, kar lahko vodi v napetosti. Želeli si boste strasti v ljubezni, predvsem pa pozornosti.

Prihajajo tudi potrditve, da ste na pravi poti. Vpliv v negativnem smislu prebuja krute odgovore na skoraj pozabljena vprašanja.

V petek, ko se bo luna nahajala v škorpijonu in nastopa Lunin mrk, vas bo energija, če jo boste sprejeli na odprt način navdihnila, da se bolj budno odprete za tok morebitnih sprememb. Bodite prijazni s svojimi bližnjimi, saj boste le tako ohranili sožitje. Skušajte ostati v preverjenih energijah in nikar preveč ne silite v ospredje. Ne bodite presenečeni, če vas bodo zanimale okultne in bolj mračne plati, preko katerih boste želeli priti do pomembnih odgovorov.

V soboto, ko se bo luna skozi dan sprehajala po znamenju škorpijona nič ne bo enostavno.

Karkoli boste želeli storiti, lahko naletite na ozadje ali kakšno nepričakovano oviro. Ljubezenski pripetljaji bodo razigrani, zato se priključite na zanimive vibracije in se nikar ne držite nazaj. Pozno zvečer, ko luna prehaja v strelca se boste razveselili optimizma.

Obdarjeni z dobro voljo se boste podali v dan z luno v strelcu. Veliko bo radodarnosti in dogodivščin, pri katerih bo potrebno paziti, saj vas bo spremljala želja po pretiravanju. Zamegljeni vzorci in napačna prepričanja se umikajo iz obzorja, saj boste preveč pozitivno naravnani, da bi vas lahko karkoli spravilo v slabo voljo. Tisti, ki vas bo spremljal občutek, da vam je dolgčas, lahko ušpičite kakšno hudomušno malenkost.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi ČESA SE LAHKO OSTALA ZNAMENJA NAUČITE OD BIKA? in RAZLIKA MED ZDRAVO REDOLJUBNOSTJO IN PERFEKCIONIZMOM