TEDENSKI HOROSKOP OD 27. MARCA DO 2. APRILA 2023

Tedenski horoskop za obdobje od 27. marca do 2. aprila napoveduje prijetne vibracije
Tedenski horoskop za obdobje od 27. marca do 2. aprila napoveduje prijetne vibracije

Tedenski horoskop za obdobje od 27. marca do 2. aprila napoveduje prijetne vibracije

Predviden čas branja: 3 minute

Večkrat se boste z energijo Sonca v znamenju ovna znašli na vrhuncu svojih zmogljivosti. To je čas, ko bi bilo smotrno posegati po bolj udobnih oblačilih in obutvi, saj nikoli ne boste vedeli, v katero smer vas bo življenje poneslo v naslednjem trenutku. Čustva in strategija tokrat ne bosta bistvenega pomena. Ko boste nekaj začeli, se ne boste ustavili, dokler delo ne bo dobro opravljeno. Sonce v ovnu je poseben mejnik za astrologijo. Sonce je tisto, ki opredeljuje naše bistvo in z ovnom, ki je prvo znamenje, skupaj tvorita začetek astrološkega leta.

Oven je znamenje bojevnika zato se lahko v tem obdobju spopadete z izzivom vsake bitke.

Prijateljski odnosi bodo vaš steber, vendar le v primeru, če vam bo dovoljeno, da vodite in usmerjate. Težko boste prenesli, če se bo kdo vtikal v vaše odločitve. Pričakujte tudi nekaj neučakanosti. Če ste pred kratkim obtičali v določeni situaciji, ki vas vznemirja, je sedaj čas, da zadeve razčistite, se soočite ter se pomaknete naprej. Tokrat boste imeli dovolj energije, potrebne za delo na sebi in razne premike. Že ob sami misli na rutinske opravke vas lahko spreleti srh, hrepeneli boste po neodvisnem okolju.

Prepričani boste, da ste nepremagljivi, zato se lahko izkažete tudi v tistih stvareh, v katere ste še ped kratkim močno dvomili.

Tedenski horoskop za obdobje od 27. marca do 2. aprila napoveduje prijetne vibracije

Vse kar boste v tem obdobju, ko se Venera nahaja v biku počeli, boste počeli z občutkom. Povezovali se boste s taktilnimi užitki, kot sta masaža ter držanje rok in v spalnici lahko tokrat pričakujete veliko predigre. Odgovarjale vam bodo različne masaže, zato je to več kot ugoden čas da naredite nekaj za sproščanje svojega telesa. Povežite se z naravo, uredite cvetlice in ostale rastline in črpajte njihovo moč, ki vas bo zagotovo notranje umirila. Vaš občutek za estetiko vam bo priskočil na pomoč tudi če želite v tem času nekoga presenetiti.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Preberite tudi ALI ZNATE ŽIVETI BREZ OKLEPA? in NAJBOLJ »ODŠTEKANE« MAME ZODIAKA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Stvari se bodo z energijo Sonca v vašem znamenju zgladile, odnosi popravili, posebno pri tistih ovnih in ovnicah, ki že nekaj časa hrepenite po tem. V prvih dneh tedna boste imeli največ moči in potem boste praktično le še urejali vtise in razmišljali. Mogoče je celo, da boste v določenih trenutkih neverjetno mirni, saj slutite, da ste na pragu nečesa, kar je vredno počakati. V zadnji dneh tedna bo vsekakor pestro, sicer pa dobro premislite, s kom bi radi nadaljevati svojo s strastjo obarvano zgodbo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Želeli si boste bližine ljubljene osebe, ki vas bo s svojimi besedami in dejanji sproščala in razvajala. Pri določenih zadevah vam bo težje kot sicer zaradi ne prav najprijetnejših okoliščin. Samski biki in bikice, ljubezen ni tako daleč, verjetno ste v precepu, zato ne boste dovolj zbrani pri fizičnih opravkih in ob vožnji. V četrtek vam bo primanjkovalo časa za vse zanimive načrte in posebna srečanja zato vas bo objel notranji nemir. Privlačil vas bo nekdo, ki je resen, zanesljiv in ga dejansko želite bolj spoznati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Največ iskrene zaljubljenosti prihaja z energijo Venere v znamenju bika v prvih dneh tedna. Prepustite se nežnim strastem, kajti ne bo se jim mogoče upreti. Zaupajte sebi in uživajte v poljubih in dotikih. Nekaj se vam bo na področju kariere sredi tedna posrečilo. Pustili boste svojo sled in le od vas bo odvisno, kako boste izkoristili nove priložnosti. Nekdo vam bo v nedeljo nenehno za petami, pozornost vam bo ugajala. Ne izgovarjajte se na prijateljske odnose in nevtralnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljubljena oseba vam bo če boste občutljivi namenila več časa kot ponavadi, kar vas bo navdihnilo z občutkom varnosti. Začnite ji tudi vi vračati naklonjenost, čaka vaju lepa zgodba. Samski, ponosni boste nase in na korake, ki ste jih naredili. Uspešni boste ravno zaradi tega, ker ne ozirate na malenkosti. Nekaj vas preveč spominja na preteklost in zato boste konec tedna kljub številnim srečanjem dvomljivi. Pustite preteklost in njene energije za sabo in dajte priložnost osebam, ki na novo vstopajo v vaše življenje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni vas privlači oseba, ki se vam pravzaprav izmika in išče izgovore, da nima časa. Preveč boste zaupljivi, zato popazite. Poiščite boljšo ali drugačno rešitev, tudi glede naloge, kjer nimate sreče. Predvsem negativne misli si boste konec tedna težko izbili iz glave, zato se vam lahko zazdi, da vas nihče ne razume. Odlično se boste imeli v nedeljo, ko boste bolj sproščeni in spočiti.  V ljubezni lahko dosežete več, če boste tolerantni do potreb ljubljene osebe ter malo bolj prilagodljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V začetku tedna boste lahko stvari reševali s pogovorom, vendar se bo treba pošteno zbrati in se tudi odločiti. V prvem delu tedna boste zasuti z urejanjem finančnih zadev, nekaterih še iz preteklosti, ki vam vsekakor ne bodo polepšale tedna. Računajte na nekaj zapletov, še posebej pri zahtevnih nalogah. Točno veste, kaj bi radi slišali, vendar opažate z določeno osebo veliko nerazumevanja. V soboto bo prišel trenutek, ko boste zmogli čisto vse. Tudi tisto, za kar do sedaj niste imeli dovolj poguma.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V družbi boste zaželeni in povsod se boste znašli v središču pozornosti. Zato lahko tistim, ki ste v vezi malce ponagaja partnerjevo ljubosumje, ki bo upravičeno. Varujte se poškodb, povezanih s prehitrim gibanjem. Petek bo verjetno malce težek dan, ker bodo v ospredje stopile uradne zadeve in obveznosti povezane z delom in denarjem. Poskusite se osredotočiti na osnovne zadeve in se postavite v ospredje, posebno glede izredno pomembnega vprašanja, ki vas bremeni v notranjosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zagledali ste se v nekoga, ki vam bo zelo naklonjen, vendar boste morali vse skupaj pokazati. V sredini tedna boste kalkulirali, koliko si v resnici lahko privoščite, da vas ne bo po nepotrebnem doletela kakšna negativna situacija. Nikar ne bodite tako strogi do sebe. Včasih je treba tvegati, kar boste v petek z veseljem storili. Konec tedna pričakujte manjše zdravstvene težavice, ki se jih boste znebili z gibanjem v naravi ali z športnimi aktivnostmi.  Veliko se boste ukvarjali s svojim telesom in poskušali izgubiti kakšen kilogram.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V začetku tedna boste imeli zaradi Sonca in Merkurja v znamenju ovna občutek, da se ves svet vrti okoli vas, vendar ne pretiravajte s samozavestjo. Veliko novih poznanstev vas čaka in druženje z zelo prijetnimi ljudmi. Bodite odkriti, nekoliko drzni, komunikativni in vse se vam bo povrnilo z dobrim, celo v odnosih s tistimi, ki vam značajsko niso podobni. Nedelja vam prinaša čustvene izlive nekoga iz preteklosti. Nikar pa ne nasedite praznim besedam, raje vse skupaj preverite.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izbirajte in si priborite v tednu pred vami kvalitetno preživet čas. Kar je bilo zoprnega in napornega je k sreči že za vami, tokrat boste želi sadove preteklega dela. Pazite le, da ne boste preveč brezglavo zapravljali. Razmislite raje, kaj je za vas pomembno in kaj ne. Spremembe bodo prinašale dobre rezultate. V soboto in nedeljo se boste končno sprostili in odmislili težave in blokade iz preteklosti. Tisti, ki ste vezani, se boste z partnerjem podali v neznano in v tem izredno uživali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Osebo, ki vam je všeč že dlje časa boste zlahka osvojili, čeprav se bo vse skupaj dogajalo v delovnem krogu. Življenje je očitno polno raznih presenečenj in tokrat bodo najlepša namenjena vam. Tudi v drugi polovici tedna boste imeli ogromno sreče. Pomagali boste tudi tistim, ki se ne znajdejo tako kot vi. Nič vam ne bo težko. Konec tedna se boste sprostili s pomočjo ležernih trenutkov, ki bodo obnovili energijo. Samski boste v središču pozornosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Marsikaj je v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte. Pazite, da se ne boste v iskanju pomoči zapletli v nejasne odnose. Potrebovali boste tudi nekaj odločnosti, vezane na področje dela in denarja. Nekoga bi morali poiskati na povsem prijateljski način, namesto da postajate vedno bolj dlakocepski. Ne zastavljajte vprašanj, za katera že vnaprej veste, da ne morete dobiti pravega odgovora. V nedeljo boste deležni številnih priložnosti.

Preberite tudi VSE JE V NAS, ZATO SKLENITE MIR S SEBOJ