TEDENSKI HOROSKOP OD 26. FEBRUARJA DO 3. MARCA 2024

Tedenski horoskop za obdobje 26. februarja do 3. marca napoveduje nežno vibracijo rib
Tedenski horoskop za obdobje 26. februarja do 3. marca napoveduje nežno vibracijo rib

Tedenski horoskop za obdobje 26. februarja do 3. marca napoveduje nežno vibracijo rib

Predviden čas branja 7 minut

Ker boste z energijo Sonca v znamenju rib nagnjeni k žrtvovanju si morate postaviti jasne meje. Prihaja megleno razmišljanje, delovati bo potrebno skozi globoko zakoreninjene občutke, ki se morda ne zdijo usklajeni z razumom. Na področju ljubezni pričakujte sočutje, romantiko ter močno empatijo in občutljivost, kar marsikomu ki hrepeni po strasti ne bo najbolj pisano na kožo. Empatična narava spremenljivega vodnega znamenja je dvorezen meč, saj se lahko vsa ta globoka čustva in rane kopičijo in vas vlečejo navzdol.

Poudarek bo na psihičnem stanju, prebudili boste globoko zakoreninjeno identiteto, podzavest in duhovno stranjo. Merkur se bo nahajal v znamenju rib. Delovali boste kot premišljeni poslušalec z izjemno sposobnostjo empatije, vendar pazite, da se preveč ne zapletete v čustvena bremena drugih.

Tedenski horoskop za obdobje 26. februarja do 3. marca napoveduje nežno vibracijo rib

Če se to zgodi, se ne vznemirjajte, saj boste prej ali slej zakrpali rane in brazgotine. Priporočljivo je, da obvladate svojo jezo do tistih, ki so drugačni od vas, če tega ne storite, se bodo nizale težave v odnosih. Prihaja priložnost, da se bolj umirjeno zazrete v globoke zaznave ter na plano privabite le tisto, kar v tem obdobju resnično potrebujete.

Katera znamenja zodiaka boste doživela presenečenje?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste doživeli presenečenje rojeni v znamenju bika, leva in rib.

Preberite tudi RIBE, V KATERO DEKADO SPADATE? in SPADATE MED NAJBOLJ PRILAGODLJIVA ZNAMENJA ZODIAKA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo Sonca v znamenju rib pričakujte več ljubezni in prijetnih trenutkov, zato boste zadovoljni ter prikupno zmedeni. Pogovor, ki ste ga dlje časa pričakovali, bo pomagal počistiti vse negativne vzorce in slabe slutnje, ki so bile krive, da ste v nekoga dvomili. Držite se v soboto svoje obljube, saj prijatelji, s katerimi ste se nekaj dogovorili gojijo velika pričakovanja. Nedelja bo umirjen dan, primeren za poglobitev vase.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar se ne podajajte v začetku tedna v situacije, s katerimi bi se čustveno preveč zapletli v nejasne vibracije. Naložili si boste preveč kariernih obremenitev, zato boste proti koncu tedna, ker boste želeli vsem usteči utrujeni in brez energije. Zanimivo in razgibano bo v soboto ter nedeljo, saj si boste kočo privoščili krajši oddih. Zgovornost vam bo pomagala, da se boste znašli, kjerkoli se boste nahajali.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar na račun reševanja neugodnih situacij preveč ne zanemarite čustvenega življenja, ki se lahko z energijo rib razbohoti v prijetni smeri.  Čeprav ste bili prepričani, da se lahko na področju dela končno odločate sami, se bo v sredo, ko nastopi konjunkcija med Soncem in Saturnom vse skupaj razvilo nepričakovano. Še vedno boste imeli možnost da vse skupaj razvozlate ter nadaljujete. Ukvarjali se boste z nečim, kar vas bo spomnilo na stare čase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker se boste v torek, ko bo luna v tehtnici predolgo spraševali, čemu takšen odziv določene osebe, lahko zamudite nekaj pomembnega. Tisti raki in rakice, ki ste v razmerju, boste želeli odgovore na kočljiva vprašanja, kar lahko privede do kakšnega nesporazuma. Nečesa vam v nedeljo doma ne bo uspelo rešiti v tako kratkem roku, kot ste si ga zamislili, kljub temu se nikar preveč ne vznemirjajte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V tednu pred vami boste preko določenih lekcij, ki jih prebuja Merkur v znamenju rib spoznali, da je s skupnimi močmi možno doseči še več. V ospredju bodo sicer vihrava pričakovanja, kljub temu bo smiselno ohraniti hrepenenje, ter ostati zvesti sebi ter svojim načelom. V nedeljo se bodo pojavile nove tematike, vse skupaj se bo razvilo v intenzivno razmišljanje, zato se poskusite prilagoditi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Umirite nepotrpežljivost, ki bo v začetku tedna silila na plano. Upoštevajte, da se mora nekdo še odločiti, zato nikar vsiljivo ne zahtevajte odgovora. Zanimiv dogodek bi lahko v četrtek, ko bo luna v znamenju škorpijona zabrisal malodušnost, ki vas že nekaj časa ovira pred optimističnim delovanjem. Ne lotevajte se v nedeljo v domačem okolju težjih opravil brezglavo, ampak najprej razmislite kje in kako začeti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zaradi Sonca in Merkurja v znamenju rib se boste na področju kariere zanesli bolj na ustvarjalnost in domišljijo. Trde razumske odločitve vas bodo le vznemirjale. V četrtek in petek boste prodirali v navihano smer ter zbrano poskušali udejanjiti nekaj, o čemer tuhtate že dlje časa. Dober namig osebe, ki vam vedno stoji ob strani, bo zagotovo razlog, da boste konec tedna prekipevali od dobre volje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar ne bodite kljub Soncu v ribah v začetku tedna preveč zasanjani, da vam prijetna priložnost ne spolzi iz rok. Z nemirnimi koraki bi lahko vse skupaj še bolj zakomplicirali, zato stavite na premišljenost. Nekdo, ki vam je sicer uganka, vas vodi na pravo stran, zato začnite zaupati. V nedeljo se bo prebudil notranji občutek, da ste na ljubezenskem področju bolj stabilni ter z nasprotne stran opaženi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaključujete z obdobjem, v katerem ste se ves čas obremenjevali kako bi izboljšali svoje finančno stanje. Predali se boste spontanosti ter se izognili temu, da ste v notranjosti kot vihar pred veliko nevihto. Spoznali boste, da potrebujete več iskrenih odnosov, s pomočjo katerih se lahko podate tudi v neznano. Vroči trenutki vam bodo v kolikor ste v razmerju polepšali nedeljski dan in ostali še dolgo v spominu.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker bo v začetku tedna na področju dela in denarja vse potekalo gladko, si lahko v mislih zastavite še višje cilje.  Pomembno bo, da se odzovete z dvignjeno glavo, brez strahu in zadržkov. Težke situacije bodo v petek lažje izvedljive, zato nikar ne odlašajte s soočanjem z bančnim računom. V soboto in nedeljo boste veliko bolj umirjeni, začutili boste da ste ljubljeni in da nekomu resnično pripadate. Samski, odzovite se, tudi če vam na prvi tren nekaj ne bo všeč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar ne bodite presenečeni, če vas bo v ponedeljek doletel zanimiv klic, ki lahko marsikaj postavi na glavo. Prihajajo priložnosti, v katerih se bo od vas pričakovalo več spontanosti. Pogled nekoga, ki vse skupaj obvlada, bo na plano privabil pozitivne vibracije. Vse boste v soboto in nedeljo naredili, da se posledice preteklih skušnjav ne bi pričele odražati na zdravju. Vprašajte se, česa si resnično želite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomembno bo, da se v tednu pred vami držite vseh zastavljenih pravil, saj se lahko če boste preveč uporniški znajdete v težavah. V četrtek, ko bo luna v škorpijonu boste siti čakanja, zato se boste odločili vprašati kar vas zanima, prav tako boste poskrbeli, da boste tudi na finančnem področju bolj pretočni. Na področju družinskih odnosov lahko v nedeljo spregovorite o nečem, kar je bilo do sedaj morda malce spono za nekoga. Vprašanja vas bodo popeljala do odgovora.

Preberite tudi BODITE MAGNET ZA TISTE LJUDI, KI JIH ŽELITE PRITEGNITI