TEDENSKI HOROSKOP OD 13. DO 19. DECEMBRA 2021

Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. decembra napoveduje prehod Marsa in Merkurja
Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. decembra napoveduje prehod Marsa in Merkurja

Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. decembra napoveduje prehod Marsa in Merkurja

Predviden čas branja: 2 minutes

V tednu pred vami prihajajo planetarni premiki, ki bodo razburkali obstoječo situacijo in nekoliko načeli optimizem Sonca v strelcu. Merkur preide v ponedeljek v kozoroga, zato bodo prevladovale predvsem resne odločitve, lažje se boste pri delu zbrali in motivirali, ter poskrbeli, da vse skupaj popeljete do konca. Prisotna bo tudi težnja po večjem zaslužku in po boljši poslovni poziciji. In ker bo želja po povečanju bogastva res lahko velika, bodo dober plan, trud, marljivost in organiziranost ključ do uspeha pri realizaciji vaših zamisli.

Neprestano boste razmišljali kaj in s čim bi se lahko ukvarjali ali kje bi se lahko zaposlili.

Tedenski horoskop za obdobje od 13. do 19. decembra napoveduje prehod Marsa in Merkurja

Najpomembnejše zaradi Marsa, ki preide v strelca bo, da ne dvomite o preteklih odločitvah, ki so bile posledica sprememb. Učili se boste, da lahko vaša mirna narava postane vsakodnevni vir veselja in poguma, moči in lepote. Venera bo potovala po znamenju kozoroga, zato globokih in čustvenih pogovorov ne pričakujte. Izredno uspešni boste, če študirate ali se izobražujete. Znanje boste kar srkali vase in se ob tem tudi odlično počutili.

Veseli boste napredka v medsebojnih odnosih z drugimi, ker vas je v zadnjem času že skrbela čustvena neodzivnost bližnjih. Čutili ste precejšnje nezaupanje, saj ste imeli občutek, da ljudje okoli vas samo iščejo konflikte in si obenem želijo, da rešujete njihove probleme. Vaša občutljivost bo sicer povečana, a po drugi strani boste bolj jasno videli svoje težave in jih boste pripravljeni na pravi način tudi reševati.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, raka in tehtnice.

Kakšni planetarni premiki se obetajo v tem tednu?

Horoskop za tekoči teden napoveduje, da Merkur v ponedeljek prehaja v kozoroga, Mars pa se začne gibati v znamenju strelca.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Razpoloženje bo v ponedeljek kljub luni v vašem znamenju nihalo, saj se boste soočali z manjšimi finančnimi težavami, ki vas naj ne zmedejo,  saj boste že kmalu naleteli na pomoč s strani nekoga, ki ga poznate že dlje časa. V službi bo nekoliko napeto, saj vas bo ves čas vleklo v bolj prijetne stvari. Težko se boste skoncentrirali, ampak bodo rezultati dela kljub temu znosni in vi pomirjeni. Ne bo vam žal, saj bo plačilo trudu primerno. Več dobrih novic bo v soboto, zato se boste dogovorili za nekaj pomembnega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj nesporazumov bo in žal se jim ne morete izogniti tako, da jih ignorirate, potrebno se bo soočiti. Dovolite si prisluhniti tišini, živeti nekoliko bolj počasi in prebujati ustvarjalni navdih, ki bo zavidanja vreden. Nekoliko vas bo skrbelo, da ne boste v določenem okolju tako sprejeti, kot ste pričakovali. Nihče ne bo ugibal, kakšne so vaše želje, zato jasno in glasno povejte, kaj vas moti in ovira. Umirjena energija bo konec tedna delovala na vas spodbudno, zadev se boste lotili bolj poglobljeno, kar vam prinaša čudovite rezultate.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veseli boste novice, ki zadeva prijetno situacijo. Tudi sami razmišljate v tej smeri, ne glede na nekaj dvomov, povezanih s kariero. Vsekakor bo na razpolago še dovolj časa za ljubezenske odločitve. Dobili boste zelo dober nasvet prijetne osebe, zato bo za vas bolje, da ga upoštevate in ne poslušate, kaj vam tokrat govori vaša bujna domišljija. Zasanjanost je eno, prebliski pa so čisto nekaj drugega. Na vsak način boste konec tedna želeli stopiti v ospredje in tokrat vam bo uspelo, sledi večje število pozitivnih pohval.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ker je bilo v preteklem obdobju veliko poskusov in porazov, ki so vam jemali upanje, je sedaj čas da pogumno prodrete. Poskusite pristopiti na pravi način in se soočite s situacijo. Monotonost vas bo utrujala, želeli si boste večjih sprememb. Vikend vam bo tokrat kljub Polni luni bolj naklonjen. Iznajdljivost vam bo olajšala marsikatero situacijo in vas pripeljala do spoznanja, da v bistvu delate prav, le drugi tega ne znajo sprejeti na pravi način. Samski boste imeli možnosti za prijetna poznanstva.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Če ne morete dojeti, zakaj vas nekdo zavrača, ali pa, zakaj vam določene stvari enostavno ne gredo od rok tako, kot nekoč, se vprašajte, kaj narobe počnete. Na finančnem področju vam ne bo ravno z rožicami postlano, saj ste v zadnjem obdobju preveč zapravljali.  Vedite, da brez tveganja ne boste prišli do želenih rezultatov. Ves čas boste imeli proti koncu tedna občutek, da vas zahteve drugih družinskih članov vlečejo na dno. Nikakor ne boste uspeli narediti stvari, ki ste jih načrtovali. Nekako boste uskladili svojo prirojeno igrivost z resnejšo delovno ponudbo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

S svojimi predlogi boste drugim lahko v veliko pomoč, saj se sami ne bodo znašli najbolje. Marsikaj se bo premikalo pozitivno, čeprav boste občasno še dvomili. To je zagotovo dobro, toda obenem bi se morali tudi nekoliko bolj odpreti in pokazati več izvirnosti. Dober odnos s prijatelji vam bo povrnil nekaj energije. Ljubezen bo v soboto bolj v spečem stanju, kar vam ne bo všeč. Probleme vam bodo povzročale tudi misli, ki se bodo dotikale ljubosumja. Vaša najboljša možnost je, da se umirite in počakate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikakor se ne morete zbrati, saj vas ovirajo misli, povezane s preteklostjo in določenimi dogodki. Posvetujte se z nekom, ki vas zelo dobro pozna in je do vas direkten ter iskren. V razmerju se bo končno nekaj premaknilo. Vse gre hitreje, tudi če gre za stvari, ki so do pred kratkim vzbujale dvome in vas vznemirjale. Konec tedna se nekoliko sprostite in poskrbite za dovolj druženja z ljubljeno osebo. S svojo osebnostjo in diplomacijo boste nekoga prepričali, da bo razmišljal o sodelovanju z vami. Bodite kar ste. V nedeljo vam bo kljub Polni luni lažje, tudi glede vaših načrtov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ponovno bo potrebno preveriti osebne meje in pravila igre, saj boste v nasprotnem primeru razočarani. Dogodkov ne boste smeli zaustavljati, saj se bodo v tem primeru sunkovito obrnili proti vam. Z nekaj zbranosti lahko dosežete veliko, posebno v ljubezenskih odnosih in v odnosu z domačimi. Ostane še nekaj nedokončanega, kar vas bo malce obremenilo. V nedeljo, ko nastopi Polna luna, boste presenečali z najbolj temperamentno stranjo svojega značaja in s humorjem, ki bo okolici zelo všeč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V tem tednu, ki ga spremlja Merkur v kozorogu, se boste osredotočili nase, saj boste želeli opraviti s težavicami, ki jih imate v zadnjem času. Čutili boste, da vam nekaj jemlje energijo in vas vznemirja. V vas se bodo rojevala nova prepričanja, prihajajo tudi dobre priložnosti za nove delovne naloge in morebiten napredek. Usmerili se boste tudi v manjši napredek in prisluhnili svojim nadrejenim. V družinskem krogu bo proti koncu tedna prijetno in veselo. Srečni boste, da imate okoli sebe ljudi, ki vas razumejo in so vam pripravljeni priskočiti na pomoč.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pri delu vas zanimajo vse podrobnosti, in prav to je edina pot do uspeha. Lahko se tudi bolj sprostite, po možnosti v družbi mlajših. Vezani se boste v sredini tedna pogovarjali o skupnih stvareh in dobili mnogo pozitivnih potrditev. Strinjali se boste s pogoji, ki vam jih bo nekdo postavil. Kljub temu pa zaupajte svoji intuiciji in se ne predajte tako zlahka, če vas bo nekdo besedno napadel. Na osebnem področju se vam v nedeljo, ko nastopi Polna luna obetajo spremembe, ki vam bodo všeč.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V tednu pred vami se ne boste pritoževali, kar vam bo bolj všeč, kot da se sprašujete, kako prebroditi čas. Tisti, ki vas čakajo obveznosti povezane z izobraževanjem se malo bolje pripravite na izpite, da ne boste na koncu razočarani po nepotrebnem. Spočili ste si, zdaj je pa čas da začnete malo razmišljati in gledati nase.  V petek boste morda imeli nekaj več denarja, pa kljub vsemu ne boste zadovoljni. Nekaj problemov boste imeli tudi z bližnjimi, ki vas nikakor ne bodo razumeli v pravi smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Postorili boste veliko koristnega in poskrbeli, da vaš trud ne bo ostal neopažen. Vlaganje vase bo sedaj, ko se Merkur nahaja v kozorogu najboljša naložba. Vsaj za nekaj ur si omislite kaj novega, če je mogoče, brez prevelikega napora. Popazite z nekom, ki ni iskren. Sprva bo pot težka in dolga, a na koncu boste zadovoljni, da je izpadlo tako kot ste si zamislili. Nekatere spremembe se dogajajo zelo počasi, a vendar se tudi tako lahko daleč pride.