Spadate med najbolj panična znamenja zodiaka?

Umirjenost je pomemben ključ do zadovoljstva, vsi pa se kdaj znajdemo pred situacijo, ko se nam poderejo tla pod nogami in nas zagrabi panika. Katera znamenja zodiaka pa veljajo za najbolj panična znamenja?

Najbolj PANIČNA znamenja zodiaka so:

TEHTNICA

Tehtnica je znamenje, ki je sicer na prvi pogled zelo umirjeno, vendar v notranjosti zelo nervozno in večkrat tudi zelo panično. Težko se soočajo z novostmi in spremembami, zato jih, ko se le te pojavijo, lahko zagrabi panika pred neznanim. Globoko v sebi resnično želijo vsem ugajati, zato jih je strah tudi tega, da bi jih kdo črtal iz življenja. Če jih razjezite, se bodo prelevili v arogantno osebo, ki lahko doživi tudi kakšen kolerični napad.

Zaskrbljeni zaradi velikih odločitev so običajno najbolj panični glede tega, da ne bi imeli urejenega življenja. Ko se nahajajo v fazi izobraževanja, jih grabi panika, da slučajno ne bi uspeli priti do konca. Tudi gora obveznosti, ki zahtevajo spontane rešitve, lahko tehtnico močno obremeni, celo tako, da se začne močno potiti.

Spadate med najbolj panična znamenja zodiaka?

VODNAR

Vodnar je oseba, ki jo skrbi, kako bo sprejeta, v kakšnih očeh jo vidijo drugi in panika jo lahko zagrabi, če se pojavi občutek, da je sama. Čeprav so vodnarji znani po svojih odločnih neodvisnih potezah, jih večkrat zagrabi panika. Bojijo se, da jih nekdo, ki jim je pri srcu, morda ne bo več sprejemal takšne kot so. Nočejo se znebiti svoje individualnosti, zato jih skrbi, kako se bodo prilagajali.

Stroga pravila vodnarja zelo ustrašijo in postanejo zelo nervozni, ko se od njih pričakuje, da bodo upoštevali določena pravila. Ne želijo ogrožati drugih, vendar postanejo preveč nervozni, če delujejo pod okriljem nekoga drugega. Tudi majhne stvari lahko vržejo iz tira vodnarja, še posebej takrat, ko je v gužvi in ga je strah, da morda ne bo boljši od drugih.

DEVICA

Device so najbolj organizirano znamenje, zato tudi najbolj izpostavljene, ko govorimo o paniki, še posebej, če se jim njihovi načrti poderejo. Ko se pojavi ovira ali nepredvidena sprememba, hitro preidejo v panično delovanje. Skušajo držati razpoloženje pod nadzorom, vendar jih izdajo njihovi nervozni pogledi in kretnje. Device bi se morale naučiti, znebiti se živčnosti in neprestanega analiziranja kaj bi se lahko zgodilo.

Nemočne so tudi takrat, ko se pojavi splošen problem, takoj vklopijo svojo preventivo in začno panično iskati rešitve. Niso vajeni plavati s tokom in biti spontani, zato jih skrbi tudi urejenost njihovega življenja in razmerja. Če se njihovi načrti ne uresničijo, nastopita strah in panika.

Spadate med najbolj panična znamenja zodiaka?

RIBI

Ko ribe prejmejo resnično slabe novice, jim srce začne nenadzorovano razbijati, pojavi se panika. Roke se začnejo tresti. Njihov um se začne vrteti izpod nadzora. Obremeni jih tudi nesreča drugih, saj vedno želijo pomagati. Ribe uživajo same s sabo in včasih sanjarijo tako močno, da načrti odplavajo vstran. Takrat postanejo panični in se začno zavedati realnosti. To vodno znamenje je zagotovo zelo občutljivo, zato se paniki težje izogne.

Ribice večkrat skrbi, da bi bile izobčene, da ne bi bile ljubljene in sprejete. Panika se pri njih pojavi tudi takrat, ko so že dlje časa samske, saj se začne prepletati občutek, da morda nikoli ne bodo srečno zaljubljene. Večkrat pa se znajdejo v paniki tudi zaradi svojih lastnih dejanj.

Pripravljeno za Sensa.si

Preberite tudi KAKO SE ODZIVATE NA IZGUBE, SPREMEMBE IN ŽALITVE?