MERKUR PREHAJA V DEVICO, PRIČAKUJTE KRITIČNOST

Merkur v znamenju device
Merkur v znamenju device

Merkur se bo v preostanku avgust gibal v znamenju device

Predviden čas branja: 3 minutes

Danes ob 21.57 uri Merkur preide v znamenje device, kjer se bo nahajal do 30. avgusta, ko se zavihti v znamenje tehtnice. Ker je Merkur vladar device, deluje v tem znamenju še bolj intenzivno. Modrost in praktična oblika inteligence stopata v ospredje. Ne le, da bo sklepanje nenavadno previdno odločno, zadeve boste sposobni tudi popeljati do konca. Ta vpliv je najboljši za kakršno koli delo, ki zahteva dobre analitične sposobnosti ter natančno opazovanje podrobnosti.

Zaradi poudarjene natančnosti, skupaj s strahom pred napakami, boste vestni, marljivi in vztrajni.

Merkur v znamenju device

Komunikacijski slog postaja zelo pomemben, iskrenost stopa v ospredje, včasih bo zaželena, včasih pa celo kruta, preveč kritična. Vaš analitičen um bo ves ča zaznaval možnosti za popravek in izboljšanje stvari, ljudi in situacij. Če se preveč zapletete v podrobnosti, naredite korak nazaj in se spomnite celotne slike. Osredotočite se na svoje telo in prebavo. Uglasite se s sabo in vprašajte telo, kaj hoče ali potrebuje. Med tem tranzitom se boste počutili bolj pripravljene na težke pogovore, poglobljeno boste znali preučiti vsako temo, ki potrebuje več pojasnil, in rešiti težave, ki so se prej zdele nepremostljive.

Od Merkurja v devici lahko pričakujete osredotočenost na finance, pripravljenost, da se za vse, kar želite, potrudite bolj kot kdaj koli prej in zmožnost videti vse tiste majhne podrobnosti, ki bi sicer ostale neopažene.

Sedaj ni čas, da sodite in da ste preveč strogi do sebe, ampak je čas, da se osredotočite na svoje fizične in čustvene potrebe ter ugotovite, kako jih zadovoljiti. Želeli se boste organizirati, čistiti in pospravljati. V svetlem čistem stanovanju ali pisarni boste veliko bolj učinkoviti. Morda boste čutili potrebo, da ohranite občutek popolnosti, vendar morate to čim prej opustiti. Čeprav je devica perfekcionistično znamenje, je zdaj še pomembnejše naučiti se živeti in sprejeti te trenutke nepopolnosti, tako od sebe kot od tistih ki vas obkrožajo. Nekateri boste imeli raje občutek trdega dela kot občutek miru in udobja. Čeprav je devica obdarjena z veliko pozitivnimi lastnostmi, ima tudi nekaj negativnih lastnosti, na primer kritičnost, zato se boste počutili bolj kritični do sebe in drugih, zaradi česar bo težje delovati.

Merkur v znamenju device

Poskusite se opomniti, da svojim mislim in besedam vlivate prijaznost in sočutje, ne glede na to, ali so usmerjene k sebi ali drugim. Če se boste naučili biti sproščeni do sebe in okolice, bo ta vpliv minil z veliko bolj prijetno energijo. Praktično in logično razmišljanje vas lahko pripelje daleč. Dejstvo je, da bomo v tem času vsi nekoliko boljši pri učinkoviti komunikaciji, kar nam bo olajšalo izmenjavo misli in idej ter opazovanje njihovega sprejemanja z razumevanjem in navdušenjem. V kolikor prekipevate od številnih velikih, vznemirljivih idej je sedaj vaša edina naloga, da jim posvetite pozornost. Tudi če niste prepričani, kako uresničiti določeno idejo, načrtujte.