KAKO POMEMBNO VLOGO IMATA TRUD IN VZTRAJNOST?

Trud in vztrajnost na poti do uspeha
Trud in vztrajnost na poti do uspeha

Trud in vztrajnost na poti do uspeha

Predviden čas branja: 4 minutes

V sebi imamo strašansko veliko moč, ki se je bolj malo zavedamo. Morda se nam zdi daleč, a je tukaj in nam je na voljo v vsakem trenutku, da nas vodi na vsakem najmanjšem koraku. V malih stvareh nas usmerja h končnemu cilju. Na nas je, da se v ta tok vključimo. Obenem se vestno potrudimo z delovanjem, ki je v danem trenutku v naši moči. Izgovori in lenost ne prinesejo napredka. Potrebno je poskrbeti za zdravo in čvrsto telo, da lahko delujemo.

Pridobivamo si telesno in delovno kondicijo in ustrezne delovne navade.

Pri delovanju bodimo vztrajni. Polnimo se z življenjsko energijo in se duhovno razvijajmo. Naravnajmo se na iskanje resnice. Vse ostalo prepustimo podpori narave, naj nevidna ustvarjalna inteligenca, ki poganja kolesje realnosti, deluje na nas. Samo vključiti se je potrebno v ta tok ter z vso dušo, telesom, srcem in umom opraviti svoj del. Brez nestrpnosti in pričakovanj nedolžno dopustimo, da nas doletijo ali presenetijo ustrezna ugodna in koristna naključja.

Trud in vztrajnost na poti do uspeha

Bodimo pripravljeni, da ne izpustimo dobre priložnosti.

Priložnost je potrebno prepoznati in jo znati tudi zagrabiti. Vključeni v skladen tok spontano občutimo, kaj nam pripada in se je vredno potegovati, ter tudi kaj nam ne pripada in bolje pustiti. Za izpolnitev želja je vsekakor potrebno vlagati določen trud in opraviti svoj del, ki ga lahko naredimo le mi sami in ga ne more nihče drug namesto nas. Najpomembnejše je prisluhniti svoji notranjosti in začeti tako živeti že v drobnih stvareh tega trenutka. Ko vztrajamo, se trudimo, živimo čisto se polnimo z življenjsko energijo in se naravnani na iskanje resnice razvijamo, se postopoma uskladimo s svojo globino ter zaživimo v skladu s svojim življenjskim smislom.

Uživamo radost v izpolnjevanju življenjskih nalog.

Da do tega pridemo, lahko traja različno dolgo. Vztrajno to doseže. Čas tako ali tako teče. Delovati tako ali tako moramo, da lahko živimo. Če delujemo na določen način, ki je v skladu z vodilnim principom našega razvoja, kar pomeni v skladu z dolžnostmi, ki so nam trenutno in dolgoročno namenjene, ter iščemo resnico in ljubezen, deluje tudi čas v naš prid. Ko se uskladimo s celovitim tokom razvoja, nas prežema osvobajajoč občutek in nič nam ne stoji na poti.

Trud in vztrajnost na poti do uspeha

Tokrat je dan čudovit in gre vse tako, kot je treba.

Predajamo se hkrati trenutni nalogi, ki razpoznamo in opravimo nalogo, ki jo moramo opraviti ta trenutek, ker se zavedamo, da je prek celotnega časa in prostora povezana z vseobsegajočo nalogo. S celovitim in popolnim tokom razvoja se stapljamo v vsakem trenutku. Okušamo harmonijo, brezmejno radost, izpolnitev in mir. To je prava zahvala življenju, dostopna vsakomur, ki svoje najgloblje težnje in hotenja pravilno naravna. Kadar ne poznamo svojega življenjskega smisla, je na začetku dovolj, da svoje najgloblje težnje v mislih, besedah in dejanjih naravnamo na čisto in zmerno življenje, po najboljših močeh izpolnjujemo vsakodnevne dolžnosti ter vsak dan nekaj minut posvečamo polnjenju z življenjsko energijo ter meditaciji.

Intuitivni prebliski povsem novih, svežih in pristnih ustvarjalnih idej se začnejo zelo hitro pojavljati, deležni pa smo tudi moči za njihovo uresničitev ter ustreznih ugodnih naključij. So zanesljivo vodstvo k izpolnitvi osebnega življenjskega smisla in namena. V sebi odkrijemo notranjo božansko voljo, ki nas zanesljivo vodi k uresničitvi v najglobljih hrepenenj.