Česa vodna znamenja ne marate? Preverite!

Vodna znamenja, raje se ne spuščajte na področja, ki vam enostavno niso pisana na kožo, saj bi zanje porabili preveč energije. Podajamo vam nekaj smernic, malo za šalo, malo zares, kaj vašemu znamenju ni najbolj pisano na kožo. Česa vodna znamenja ne marate?

RAK

Dejavnosti, kot ki so močno tehnično obarvane, kot tudi tiste, kjer ne morejo pokazati vsaj minimalno dozo sočutja, rakom enostavno niso pisane na kožo. So pa mojstri, ko se je potrebno zadržati, vendar le za nekaj časa, dokler njihova voda ne pride do vratu. Nato se običajno pojavi pravi zlom, torej jim tudi poučevanje ni najbolj pisano na kožo. Hladno podnebje, toge naloge, neusmiljen boj za napredek ali dobiček, je nekaj, kar rak zelo težko prenaša.

Področje, kjer se zares ne znajdete: filozofija
Področje, ki vas ne zanima: novinarstvo

Preberite tudi RAKI IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

ŠKORPIJON

Če ni prisotne provokacije, je škorpijonom vsaka stvar kot hrana brez soli in trudili se bodo izstopiti iz umirjene dejavnosti. Toda, če padejo v rutino, se jim je uničila njihova barvita predstava. Poskušali bodo sami razmišljati o nečem, kar bi povzročilo boj, če pa ga ne najdejo, bodo zelo nesrečni. Tihi posli brez izzivov in dinamike preprosto niso za njih. Tudi če je vse jasno in odprto, tako da ni nobene možnosti, odkrivanja ali vsaj majhno zrno skrivnosti za njih to ni primerno. Bolje, da se v nekaj takšnega sploh ne spuščajo.

Področje, kjer se zares ne znajdete: načrtovalec
Področje, ki vas ne zanima: geologija

Preberite več TEMNA PLAT ŠKORPIJONA. SI UPATE PRIZNATI?

Vodna znamenja
Vodna znamenja

RIBI

Vse aktivnosti, ki zahtevajo točnost in natančnost bodo preprosto uničile vsako ribo. Območja, kjer je treba jasno prepoznavni in pokazati čut za podrobnosti niso v njihovi domeni. Tudi, če obstaja možnost, da jim določena dejavnost povzroči depresijo težko funkcionirajo brez domišljije in ustvarjalnosti. Zato je najbolje, da ostanejo v poslu, kjer lahko izražajo svojo kreativnost. Če se odločijo za delo, ki je dolgočasno, brez raznolikosti ali brez možnosti za napredek, ne bodo najbolj zadovoljne. Tudi tehnični poklici jim niso pisani na kožo.

Področje, kjer se zares ne znajdete: uredništvo
Področje, ki vas ne zanima: spletni marketing

Preberite tudi RIBE IZOGNITE SE STRESU IN ZAŽIVITE BOLJ POLNO

Povzeto po članku, pripravljenem za Sensa.si