HOROSKOP: KAKO VAŠ OTROK VSTOPA V NOVO ŠOLSKO LETO?

Vas zanima, kako se bodo vaši otroci glede na astro znamenje soočali z vstopom v novo šolsko obdobje?
Vas zanima, kako se bodo vaši otroci glede na astro znamenje soočali z vstopom v novo šolsko obdobje?

Vas zanima, kako se bodo vaši otroci glede na astro znamenje soočali z vstopom v novo šolsko obdobje?

Predviden čas branja: 6 minutes

Novo šolsko leto, veliko čudovitih trenutkov in veliko novih obveznosti. Vas skrbi vrnitev vaših otrok v šolo? Preverite, kako se bodo glede na astrološko znamenje, v katerem so rojeni soočali z začetkom šolskega leta. So jim planeti naklonjeni, morate biti na kaj pri njih še posebej pozorni?

OVEN

Prehod s poletnega vzdušja v resno delovanje bo za otroka ovna težji kot za večino, ker ne želi, da se dobri časi končajo. Razložite mu, da se lahko zabava ob vikendih nadaljuje, če bodo šolske obveznosti opravljene. Ravnovesje bo ključnega pomena. Nikar ne bodite zaskrbljeni, saj ima otrok oven odprte misli in oči za nove dogodivščine.

BIK

Edina stvar, ki otroka bika ovira pred tem, da bi z veseljem zakorakal v šolo je misel na težje predmete. Biki bodo potrebovali več motivacije ter odločnosti, saj se bodo prvi mesec težko soočali z napornimi obveznostmi. Čeprav znajo biti pravi modri učenjaki, jim na začetku šolskega leta le sledite in spremljajte, če so vse domače naloge resnično opravljene.

DVOJČKA

Prilagajanje šolskemu urniku bo za otroka dvojčka večji izziv, kot si mislite. Če želite da ne bo zamujal, nastavite dve budilki. Nič ni narobe z rahlimi spremembami za dosego cilja, če le ostane zvest temu, kar želi. Naj vas morebitni spodrsljaji, ki jih bo dvojček naredil zaradi površnosti ne vznemirijo preveč. Če čutite, da ima dvojček v šoli težave, se z njim čim prej odkrito pogovorite.

RAK

Prvi šolski dan je lahko za raka obremenilen, saj potrebuje več časa, da se navadi na nov tempo. Vrnitev v šolo bo polna presenečenj, eno od njih je, da bo vaš rak med sošolci želel več pozornosti. Z naprednim znanjem bo skušal rak pomagati drugim, in sicer na zelo umirjen način, zato se bo v tem šolskem letu povečala priljubljenost, dvignila se bo tudi njegova samozavest.

Vas zanima, kako se bodo vaši otroci glede na astro znamenje soočali z vstopom v novo šolsko obdobje?

LEV

Ker je vaš otrok lev znan po tem, da je vedno v središču pozornosti, bo v začetku šolskega leta morda želel stopiti korak nazaj in dovoliti drugim, da imajo glavno besedo. Najpomembnejša stvar, da bodo ocene takšne kot morajo biti je, da je lev še posebej prepričan v svoje talente in sposobnosti. Šolsko leto je hkrati odlična priložnost, da se pridruži športu ali klubu, ki se mu je vedno želel pridružiti.

DEVICA

Ni naključje, da se šolsko leto začne v času, ki je za otroka devico najbolj ugoden. Otrok devica se veseli začetka šolskega leta in novega znanja, spomnite pa ga tudi na ohranjanje stikov s sošolci, da poveča svojo priljubljenost. Vaja dela mojstra, to bo fraza, ki bo otroku devici skozi šolsko leto še kako poučna. Ker se vedno držite svojih instinktov in občutka, lahko pričakuje najboljše rezultate v razredu.

TEHTNICA

Ob vstopu v novo šolsko leto bo otrok tehtnica znal uporabiti svoj šarm, karizmo in inteligenco sebi v prid. Ko se bo sprehajal po šolskih hodnikih, bo ves čas nasmejan in pripravljen sklepati nova prijateljstva. Prišel bo do spoznanja, da je prav da pove kar ga moti ali omejuje. Vodila ga bo občutljiva in družabna narava, zato se lahko pojavijo tudi trenutki, ko si bo vaša tehtnica želela biti sama s sabo.

ŠKORPIJON

Škorpijon se veseli vrnitve v šolo, saj ima tam veliko dobrih prijateljev, ki jih je čez počitnice pogrešal. Ko govorimo o težji snovi, si bo znal vzeti nekaj časa za premislek, nato bo presenetil z genialnim odgovorom. Naredite vse, kar je v vaši moči, da odpravite nadležne ovire in prepričate otroka škorpijona, da je domače naloge potrebno opravljati sproti, šele nato sledijo čudovite stvari.

STRELEC

Da bi bil otrok strelec zadovoljen, mora imeti na urniku različne dejavnosti. Zato se mora prvi šolski dan prijaviti na številne izven šolske programe, ki ga zanimajo. Opozorilo je, da se ne sme preobremeniti, zato sodelujte in mu omogočite tudi nekaj prostega časa. Zanj ne rabite skrbeti, saj je zelo iznajdljiv otrok, ki vedno preseneti s svojo modrostjo. Spremljajo ga odlične sposobnosti, zato se znajde v vsaki situaciji.

Vas zanima, kako se bodo vaši otroci glede na astro znamenje soočali z vstopom v novo šolsko obdobje?

KOZOROG

Otroka kozoroga, ki je marljiv in dosleden skrbi, kaj prinaša novo šolsko leto, zato ne bi škodilo, da s pogovorom zmanjšate njegovo tesnobo. Otrok kozorog bo pozoren na malenkosti, učil se bo tudi od prijateljev, družine in učiteljev. Znal se bo poglobiti, tudi v predmete ki ga najbolj ne zanimajo, saj je to otrok, ki se že v mladih letih zelo dobro zaveda, kako pomembna za nadaljnji osebni razvoj je izobrazba.

VODNAR

Začetek šolskega leta bo za otroka vodnarja priložnost, da vključi prizadevanja, ki ga zanimajo, v skoraj vsako dejavnost na koledarju. Hrepeni po pustolovščini, zato ga ob vstopu v novo šolsko obdobje vodi radovednost. Vedno ima žejo po znanju in novih stvareh, zato bo njegovo šolsko leto zagotovo zelo razburljivo. Ocene bodo morda nihale, vendar bodo na koncu zadovoljile zahteve staršev.

RIBI

Otrok ribica lahko ob vstopu v novo šolsko leto, ki ga v ozadju bremeni izkoristi svoje ustvarjalne talente. Sošolci bodo gledali na ribico kot na nekoga, na katerega se lahko zanesejo, zato so na vidiku nove prijateljske povezave. Novo učno snov bodo ribice dobesedno požirale, tokrat bodo tudi manj zasanjane kot običajno. Blestele bodo v predmetih, ki vključujejo področje umetnosti.