Dnevni horoskop za torek 3. oktobra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za torek 3. oktobra 2023

Dnevni horoskop za danes, torek 3. oktobra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za torek 3. oktobra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan otroka. Določene zadeve boste morali na vsak način izpeljati, kar vam lahko povzroči manjši glavobol. Zlahka boste na področju odnosov navezovali stike, ter se pogovarjali o različnih tematikah.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tokrat se ne boste borili na prevlado, ampak se boste raje iznajdljivo prilagodili situaciji in ustregli, v kolikor bo to potrebno.

Horoskop
Luna preide v znamenje Dvojčka

Danes ob 07:03 uri Luna preide v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje.

Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Smej se kadar je le mogoče. Smeh je poceni zdravilo.

Orison Swett Marden

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • France Kosmač, slovenski pesnik
  • Tommy Lee, ameriški glasbenik
  • Gwen Stefani, ameriška pevka
  • Zlatan Ibrahimović, švedski nogometaš
  • Milo Meskens, belgijski glasbenik, besedilopisec

Na današnji dan so bile četrte parlamentarne volitve v samostojni Sloveniji. Nemška demokratična republika se formalno pridruži Zvezni republiki Nemčiji. ZDA prično pomorsko blokado Kube. ZDA se razglasijo za nevtralne. V Londonu se vzpostavi belgijska vlada v izgnanstvu. Irak postane neodvisna država. Kraljevina SHS se preimenuje v Kraljevino Jugoslavijo. V Ljubljani izide prva številka časnika Télégraphe officiel. Rodil se je tudi Sergej Aleksandrovič Jesenin, ruski pesnik in Louis Aragon, francoski pisatelj. Umrl je Marjan Stare, slovenski besedilopisec, pesnik, novinar in Peter Jereb, slovenski skladatelj.

Vse sanje se nam uresničijo, če imamo dovolj poguma za njihovo uresničevanje.

Walt Disney
Katere lastnosti bodo danes najbolj izrazite?

Dnevni horoskop napoveduje da bo najbolj poudarjena dobra komunikacija.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj raztresena?

V današnjem dnevu boste najbolj raztreseni rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: 4 ASTRO ZNAMENJA, KI PREPROSTO OBOŽUJEJO ŽIVALI in Mesečni horoskop OKTOBER 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pustite prostor za nepredvidljive novosti, ki vam bodo prinesle moralno zadovoljstvo. Pripravite se na burno ljubezensko življenje, saj se je obdobje stagnacije končno zaključilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Spremljala vas bo energija spontanosti, zato boste zaupali, da bo tisti nekdo prišel pravi trenutek. Na osebnem področju bo vožnja gladka, brez nevihtnih trenutkov in večjih razočaranj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na področju čustev pričakujte strastno ljubezen, burne odnose in srečanja, ki prebujajo razigrane občutke. Vse kar boste doživeli, vam prinaša neizmerno notranje zadovoljstvo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite pripravljeni na simpatična poznanstva. Sčasoma se boste morali odločiti o pomembni zadevi, ki se bo odvijala. Obvladali boste umetnost potrpežljivosti kar vam obeta usklajeno delovanje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pozorno spremljajte strategije drugih, da se izognete razočaranju na področju dela in denarja. Na področju čustev lahko pričakujete nepričakovana srečanja in nova simpatična poznanstva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsak trud vam bo prinesel zadovoljive rezultate. Vendar pa si občasno vzemite odmor od dela in se sprostite, saj boste zaradi velike količine dela tik pred tem da eksplodirate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne prezrite opozoril ki prihajajo, raje prekinite svoje stare navade in z energijo lune v znamenju dvojčkov prebudite nove, zabavne in vznemirljive stvari. Skušajte delovati spontano.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Narava sprememb bo zaradi lune v dvojčkih odvisna od notranjega razpoloženja. Če želite pozitivne spremembe in srečo, ostanite optimistični in vesolje bo prineslo pozitivne vibracije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ohranite tudi v težji situaciji pozitivno naravnanost, da boste dosegli čim bolj plodne rezultate. Ne bojte se sprememb, ampak samo zaupajte svoji intuiciji in delujte s tokom.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na kariernem področju boste poželi sadove svojega dela in spoznali, da neprespane noči niso bile zaman. Pričakujete lahko stabilnost in zanimive ponudbe, s katerimi lahko povečate dohodek.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Želja po učenju in osvajanju novih veščin se vam bo izpolnila. Ne pričakujte veliko sprememb na osebnem področju, saj si boste priznali, da ste zadovoljni s sabo, takšni kot ste.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spodrsljaje in nerodne korake lahko pripišete trenutni neodločnosti, ki vas spremlja že nekaj časa. Osredotočite se le na tisto, kar je za vas v tem trenutku zares pomembno.

Vas zanima: HOROSKOP: KAKŠNA PRIJATELJICA SI GLEDE NA MESEC ROJSTVA? in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2023