Dnevni horoskop za torek 23. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 23. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 23. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za torek 23. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopEvropski dan spomina na žrtve vseh totalitarnih in avtoritarnih režimov. Kjerkoli se boste pojavili, boste postavili sebe na prvo mesto, kar bi lahko ogrozilo odnose s tistimi prijatelji, do katerih že nekaj časa čutite manjšo napetost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Mentalni odnos z drugimi bo stopil na prvo mesto, zato boste z veseljem širili vljudnost in prijazno naklonjenost.

horoskop
Luna v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Danes ob 03:16 uri preide Sonce v znamenje Device

Z lahkoto se boste znali organizirati na vseh področjih, saj so vibracije device odlične pri načrtovanju. Vsak dogodek bo vnaprej skrbno zapisan v planer, vsak nakup bo skrbno analiziran in preračunan, ves čas boste razmišljali, kako čim bolj urediti svojo dnevno rutino. Prihaja zanimiva kombinacija intelektualnega in praktičnega.

S svojo stabilnostjo in potrpežljivostjo boste lažje čakali, razumeli in dokončali kar vas bremeni. Če vam gre kdo na živce, boste sedaj to znali povedati na glas. Zaznali boste večjo pozornost do detajlov, saj energiji tega tranzita nič ne uide. Opazili boste, da je vaša splošna občutljivost povečana, in počutili se boste dovolj ozaveščeni o svoji okolici. Pretirano razmišljanje in analiziranje bi vas lahko drago stalo. Pozornost na detajle je običajno dobra stvar, včasih pa lahko doprinese tudi k nezadovoljstvu in celo zameram.

Upanje je prijatelj smeha, vendar mu solze niso tuje.

Stuart – Linda Macfarlane

Rojeni v znamenju leva in device, dogodki na današnji dan:

  • Jure Robežnik, slovenski skladatelj
  • Jelka Reichman, slovenska slikarka
  • River Phoenix, ameriški filmski igralec
  • Alenka Gotar, slovenska operna pevka
  • Kobe Bryant, profesionalni košarkar

Na današnji dan je bil v Mariboru odprt most čez Dravo. Prusija in Avstrija podpišeta praški mir, s katerim preneha obstajati Nemška zveza in nastane Severnonemška konfederacija. Združeno kraljestvo zasede Hongkong. Zunanja ministra Nemčije in Sovjetske zveze Joachim von Ribbentrop in Vjačeslav Mihajlovič Molotov podpišeta sporazum o nenapadanju in razdelitvi interesnih sfer. Rodil se je Georges Cuvier, francoski naravoslovec in Auguste Bravais, francoski fizik, mineralog. Umrla je Vesna Rožič, slovenska šahistka in Mito Trefalt, slovenski igralec, novinar.

Kako boste delovali na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju čustev občutljivi in zelo nežni.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko soočala s pomembnimi stvarmi?

S pomembnimi stvarmi se boste težje soočali rojeni v vodnih znamenjih.

Spremeni misli in spremenil boš svoj svet.

Norman Vincent Peale

Preberite tudi: PORTRET OSEBE, KI JE ODPRAVILA VSA PODROČJA NAPAK ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadevo, ki vam je tuja, boste z veseljem še enkrat skrbno preučili. K sreči boste dovolj iznajdljivi in produktivni, da boste vse skupaj popeljali do konca. Sledi tudi nagrada.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V svojem ljubezenskem hrepenenju boste kljub energiji lune v raku opustili določene iluzije, z veselem boste naprej gradili na trdnejših temeljih in predvsem na medsebojnem zaupanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V pomembni situaciji bi morali ravnati po razumu. Z nekom se preprosto ne razumeta, toda ne gre za nepremagljive težave, vse se lahko reši z direktnim pogovorom, ki ga boste pričeli.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z vplivom lune v vašem znamenju boste zmedeni in raztreseni. Umirjenost vas vodil na področja, kjer se ne počutite najbolje. Poslovno področje bo nosilo s sabo številne zaplete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Predolgo že čakate, da se nekaj zgodi samo od sebe. Takšna taktika se nikakor ne poda vašemu značaju, zato storite nekaj konkretnega in pokažite, kaj vam veliko pomeni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vsaka tudi najmanj pomembna stvar vas lahko zaradi občutljive energije lune v raku vznemiri. Še posebej vas obremenjujejo ljubezenski odnosi, zato ostanite previdni in iskreni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav pričakujete pozitivne preobrate na področju prijateljskih odnosov, se lahko tokrat vse skupaj še dodatno zaplete. Oseba, ki vam je zelo pri srcu, vas bo negativno presenetila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zadrževali se boste v ozadju in takšna situacija lahko traja še nekoliko dlje, kot ste pričakovali. Prehitevanje ne vodi nikamor, saj bi se utegnili ponovno znajti v zapleteni zgodbi.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Dan z luno v znamenju raka bo primeren za ustvarjanje. Bodite pozitivno naravnani in nikar v ljubezenskih odnosih, ki niso v najboljši koži ne taktizirajte. Priznajte napako, lažje vam bo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Tokrat se bo zaradi napete energije kompliciralo tudi okrog preprostih stvari. Napetost, ki vas po tihem bremeni in načenja vaše živce že dlje časa bo potrebno nekako sprostiti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne sprejemajte pomembnih odločitev z ranjenim ponosom. Nasprotna stran bo dobro pripravljena, zato bodite vsaj vi popolnoma iskreni. Jezilo vas bo podcenjevanje odločnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Niste preveč navdušeni nad možnostjo za konkretno soočenje, čeprav bo vse skupaj drugače kot ste pričakovali. V kolikor boste znali budno slediti se vam bo odvalil velik kamen od srca.

Vas zanima: KATERI AVTOMOBIL JE NAJBOLJŠA IZBIRA ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE? ali TEDENSKI LUNIN HOROSKOP