Dnevni horoskop za torek 22. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 22. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 22. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 22. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Od rok vam bo šle vse kar je praktično ter spontano, pri zahtevnih nalogah lahko popolnoma zamrznete, zato se jim raje izognite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odličen čas, da nekomu odpustite, morda celo sebi. Zanimivi zaključki ki se bodo prepletali bodo dovolj zreli da zagrizete vanje.

luna
Luna v znamenju

Danes ob 19:59 uri Luna preide v znamenje Strelca

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. Danes boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Zvečer ko Luna preide v znamenje Strelca pa boste bolj površni in nedosledni. Malenkosti vas ne bodo zanimale, zato se boste najboljše počutili v dobri stari trenerki in toplem puloverju. Sanjali boste o potovanjih in nenavadnih doživetjih. Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Minatti, slovenski pesnik
  • Beno Zupančič, slovenski pisatelj, publicist
  • Danilo Kocjančič, slovenski glasbenik
  • Janez Potočnik, slovenski ekonomist, evropski komisar
  • Reese Witherspoon, ameriška igralka

Na današnji dan je nemškima fizikoma Ottu Hahnu in Fritzu Strassmannu uspela cepitev uranovega jedra. Ameriški predsednik Franklin Delano Roosevelt je podpisal zakon, ki je dovoljeval prodajo vina in piva. V ljubljanski Moderni galeriji je bila odprta razstava slovenske povojne likovne umetnosti. Rodil se je Giacomo Puccini, italijanski skladatelj in Jurij Mihevec, slovenski skladatelj in pianist. Rodil se je tudi italijanski kolesar Mario Cipollini. Umrl je Kenzo Tange, japonski arhitekt in Peter Žiža, slovenski nevrolog.

Če želite voditi orkester, morate obrniti hrbet množici.

Aristotel
Kako boste danes delovali na področju dela in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dopoldne strastni in zagnani, nato pa prehajate v fazo spontanosti.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težje usmerila v resne zadeve in opravila?

Danes se boste težje usmerili v resne zadeve in opravila rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 21. DO 27. MARCA 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Označili vas bodo, da ste najbolj vztrajni in pripravljeni čakati na uspeh. Današnji dan vam z energijo lune v znamenju škorpijona prinaša izpolnitev, ko boste prejeli priznanje ali pohvale.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo vam bo povrnil spomin na dogodke iz preteklosti, ki pa se še vedno ni povsem zacelila in pozabila. Zelo malo možnosti je, da bi to storil nalašč, zato mu nikar ne zamerite.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skozi dan, ko se bo luna še nahajala v škorpijonu, ne boste imeli pretirane potrebe po druženju, kar lahko pokažete tudi na neprijazen način. Ne računajte na prilagajanje, vendar ne zabredite v nesporazume.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Presenečeni boste, saj vam bo šlo zelo dobro pri finančnih zadevah. Posvetite se projektom, ki vključujejo vlaganja. Zaupajte svojim občutkom, s katerimi boste dosegli svoje zastavljene cilje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nestrpno boste z energijo lune v škorpijonu pričakovali odločitev, od katere je marsikaj odvisno. Za vsak primer se raje skrbno pripravite tako na slabšo, kot tudi na boljšo možnost.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Intenzivno boste razmišljali o poslovnem ali drugem sodelovanju. Obremenjeni boste s stvarmi, ki vas čakajo, predvsem pa z odnosi na delovnem mestu, ki grozijo, da bodo dosegli točko konflikta.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Finančne zadeve vam ne bodo šle dobro od rok, dokler se ne boste z nekom odkrito pogovorili tudi o drobnih podrobnostih. Vezanim bodo na plano silila pereča vprašanja za pogovor.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne dovolite, da drugi vplivajo na vas in se vpletajo v vaše posle. Bodite jasni in odločni, kar skozi dan z energijo lune v vašem znamenju niti ne bo preveč težko. Dovolite, da vas vodi pogum.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na čustvenem področju se boste držali znanih poti, za kakšno novost v srčnih zadevah bo treba počakati še nekaj časa. V večernih urah, ko luna prehaja v vaše znamenje se vam bo vse zdelo lepše in boljše.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Takoj vam bo v kočljivi situaciji jasno, kaj bi nekdo rad od vas. Imeli pa boste preveč dela sami s seboj, da bi se sploh ukvarjali z drugimi. Ljubezensko dogajanje se bo kmalu razpletlo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Za ljubezen si boste vzeli več časa, toda po eni strani se boste zelo trudili, po drugi strani pa se boste tudi sami ustavili vselej tedaj, ko bo uspeh že na dosegu roke. Prepustite se spontanosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Poglabljali se boste v odnose, ki že nekaj časa niso najbolj stabilni. Bodite pri tem potrpežljivi in vztrajni. Nekdo vas bo želel pretentati z lepimi besedami, vendar se preden verjamete prepričajte.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop za obdobje 21.3.-27.3.22