TEDENSKI HOROSKOP OD 21. DO 27. MARCA 2022

Tedenski horoskop od 21. do 27. marca napoveduje veliko optimizma
Tedenski horoskop od 21. do 27. marca napoveduje veliko optimizma

Tedenski horoskop od 21. do 27. marca napoveduje veliko optimizma

Predviden čas branja: 2 minutes

Sonce, ki je 20. marca začelo svoje potovanje v znamenju ovna poudarja vaš pogum in odločitve, o katerih si v preteklem obdobju sploh niste drznili razmišljati. Zmedenost in labilnost se umikata vstran, zato je čas več kot ugoden tudi za reševanje starih nesporazumov. Zavidali vam bodo vztrajnost, vi pa boste cveteli od zadovoljstva in upali na še boljše rezultate.

Pomembni vam bodo trdni in stabilni odnosi in v tem obdobju ne boste iskali dodatnih potrditev drugje.

Prijali vam bodo komplimenti nadrejenih in le tako boste še bolj prodorni in iznajdljivi. Končno boste sposobni narediti korak naprej in se boriti za zadeve, ki ste si jih v preteklosti začrtali v mislih. Pazite pa, da dogodkov ne boste prehitevali, saj bi lahko hitro kakšno zadevo spregledali in kasneje obžalovali svojo odločitev.

Tedenski horoskop

Venera in Mars v znamenju vodnarja vas bosta postavila na mesto, o katerem razmišljate že nekaj časa. Prenehali boste opravičevati druge in končno boste začeli v odnosih malce bolj gledati nase. Ljubezen bo za vas na vrhu lestvice prioritet, zato se lahko pojavi tudi nekaj manjših nestrpnosti v odnosih, saj boste vse želeli sedaj in takoj. Spodbujene bodo avanturistično usmerjene misli, ki lahko pridejo na plano. Če bo nekdo preveč kompliciral, lahko zelo bliskovito odreagirate in odhitite vstran, brez slabega občutka.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, dvojčka in tehtnice.

Kateri planetarni premiki se bodo zgodili v tem tednu?

Tedenski horoskop napoveduje, da se Merkur v nedeljo pomakne v znamenje ovna.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vzeti si morate nekaj časa zase in početi tisto, kar si sami želite, saj vas bo stres v nasprotnem primeru posrkal vase. V sredini tedna boste sami svoje sreče kovač ali pa boste našli priložnost zase. Če se boste močno potrudili, boste deležni uspeha, o katerem sanjarite že nekaj časa, pa niste zbrali dovolj poguma. Nikar v petek, ko nastopi Zadnji krajec ne pretiravajte, sicer bi se prav kmalu znašli spet na začetku. Spomnite se, da življenje ni samo zaplet, ampak tudi zabava.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V teden pred vami boste zakorakali zadovoljni. Uspeh bo temelji na miru in harmoniji. Naredite nekaj sprememb v načinu komuniciranja z namenom, da s svojimi sposobnostmi in vedenjem laskate drugim. Nobenega smisla nima analizirati tega, kar se dogaja v ljubezenskem življenju, saj vaš slaven pristop tokrat ne bo deloval. Prepustite se v soboto in nedeljo toku in videli boste, kam vas bo ta pripeljal. Prijetno boste presenečeni, saj vas bo nekdo pohvalil.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Energije bo zaradi Marsa v vodnarju dovolj za nove podvige in uspeh tokrat ne bo neznanka. Pomembna novica vam bo odprla vrata, ki so že dolgo zaprta. Dovolite nekomu, da pokaže svoje znanje, saj se lahko tudi vi iz tega nekaj naučite. Stabilno finančno stanje vam bo omogočilo miren spanec.  Odpira se nova možnost glede poslovnih zadev, ne bo vas motilo niti to, da ste preobremenjeni. Pomagali vam bodo planeti, ki vzpodbujajo vašo vztrajnost in storilnost. Konec tedna se lahko zanesete le nase.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezni pričakujte zaradi Sonca v znamenju ovna več iskrenosti in zaupanja. Dobili boste nekaj novih obveznosti, ki se vam bodo zdele popolnoma obvladljive. Poskusite živeti bolj sproščeno in se nikar toliko ne obremenjujte z vsakodnevnimi težavicami, ki vam bodo prekrižale pot. Tudi pri čustvenih zadevah boste v sredini tedna razmišljali zelo pozitivno. Rešili boste odnos, ki vas bremeni že dlje časa. Direktno izpostavite svoja čustva in ne bodite tako prestrašeni, ko se je treba postaviti zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite z denarjem, dokumenti in vrednimi predmeti, posebno če vas čaka pomembna prelomnica. Ugotovili boste, da vam določene osebe ne stojijo ob strani, ko jih najbolj potrebujete. Sledijo manjša razočaranja, vendar se boste znašli in se pravi čas usmerili na pravo pot. Proti koncu tedna boste večino svoje pozornosti namenili sebi in osebni rasti, po kateri hrepenite. Z ubranimi besedami boste tudi pri zoprnemu sorodniku dosegli več, kot ste upali. Vsako sumničenje je bilo očitno odveč.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Poskusite se sprostiti in ugotoviti, kaj si v resnici želite. Teden vam bo prinesel nekaj sprememb v odnosu, ki trenutno ni najbolj blesteč. Ne ustrašite se misli, da končate vse skupaj in začnete na novo. Tudi z domačimi se nikakor ne morete umiriti, zato pazite, ker bo nekaj obojestranskega nezaupanja. Bodite v petek, ko nastopi zadnji krajec bolj pazljivi pri popravljanju škode, ki je nastala v zadnjem času, predvsem pa stojte za svojimi trditvami. Stres lahko premostite s športnimi dejavnostmi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

V tem tednu bo zaradi vpliva Sonca v znamenju ovna na prvem mestu strast. Na tem področju se vam bo veliko dogajalo. Nekaj boste naredili na lastno pest, vendar se boste na koncu prepričali o dobrem izidu. Vse skupaj bo sicer precej zapleteno in ovinkasto, toda zagotovo bo vredno vašega truda. Zelo vam bo pomagala sposobnost, da se znate nasmejati na svoj račun. V zadnjih dneh tedna boste prišli do pomembnih ugotovitev, ki vam lahko spremenijo življenje. Bodite odkriti, nekoliko drzni ter iskreni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Moč vam bo dajalo Sonce, ki se bo nahajalo v znamenju ovna. Zaradi spontanosti in želje po optimizmu boste lažje prestajali nasprotovanja, ki jih boste deležni. Znali boste tudi povedati to, kar resnično čutite in mislite v svoji notranjosti. Vsekakor se boste v vsaki kočljivi situaciji na pravilen način znali postaviti zase. Odprle se vam bodo nove poti in priložnosti. Okrepila se bo tudi samozavest in tako boste obveznostim z lahkoto kos. Razjezilo vas bo le nihanje na področju financ.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V ljubezenskih ali domačih odnosih ste nekoliko nemirni, saj se ponavljajo stvari, ki so vas že velikokrat obremenile. Tudi v službi ne marate tega, da se drugi občasno ne držijo dogovorov. Oseba, od katere nekaj pričakujete, že nekaj časa čaka na vašo pobudo. Napovedujejo se vam dolgo pričakovane spremembe. Posebno pozitivno je lahko v soboto in nedeljo v ljubezni, vendar ne pretiravajte. Gluhi boste za prigovarjanje v domačem krogu, ki se vas tokrat ne bo dotaknilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Namučili se boste, preden vam bo uspelo prepoditi raztresene misli. Veliko boste stavili na eno karto, pri tem pa ne boste dobro premislili vseh dejavnikov, ki so lahko problematični. Druga polovica tedna prinaša več prijetnih dogodkov. Polni boste energije, vsekakor pa jo razporedite tako, da bo dovolj časa za najbolj bistveno. To je tudi za srečanje z nekom, ki vas ni pozabil. Razmišljali boste tudi o možnostih za dodatni zaslužek, ki jih prinaša Sonce v ovnu.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pojavile se vam bodo zanimive priložnosti, ki vas bodo vabile v svoj objem. Tudi tisti, ki ste v resni vezi, se boste zaradi ugodne Venere v vašem znamenju z ljubljeno osebo  čudovito razumeli. Pogovarjala se bosta tudi o svoji prihodnosti in spontane izjave vas bodo tokrat za spremembo pozitivno presenetile. Konec tedna si vzemite več časa za svoje prijatelje, saj se vam bo nekdo izmed njih  končno izpovedal. Prijeten vpliv planetov vas bo povsod postavil na prvo mesto, tudi v ljubezenskih zadevah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Tisti, ki imate ljubljeno osebo, se potrudite okoli nje, saj vam bo vrnjeno v iskreni smeri. Konfliktov se izogibajte, saj ne prinašajo nič dobrega. Marsikaj je v vaših rokah, zato se nikar ne sprenevedajte, saj se vam kaj takšnega niti najmanj ne poda. Nekaj, kar se bo zgodilo v družinskem krogu, bo v petek pritegnilo vašo pozornost. Premislite, kako bi najbolj konkretno odgovorili na nekaj pomembnih vprašanj. Kritično obdobje bo počasi za vami. Za izboljšanje odnosa bo potrebno samo več razumevanja in odkrit pogovor.