Dnevni horoskop za torek 22. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 22. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 22. februarja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za torek 22. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaupajte sebi in se podajte na tisto pot, ki vam je v mislih najbolj simpatična in poleg vsega obljublja tudi boljši zaslužek v prihodnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Sproščene odločitve, optimistično razmišljanje in ugodne zaznave, ki lahko vplivajo tudi na prihodnost. Prijateljski in družinski odnosi se bodo znašli na manjši preizkušnji.

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni. Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen.

Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje. Sedaj je ugoden čas za sprostitev s športnimi aktivnostmi, saj se boste le tako notranje umirili. Obiščite svetovalca ali terapevta ter se z njegovo pomočjo poglobite v svoje bistvo.

Danes praznuje Drew Barrymore: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v prvi dekadi Rib, in sicer v 10. hiši, kar pomeni, da je občutljiva oseba in da okolje močno vpliva nanjo, včasih pa lahko deluje muhavo ali raztreseno, saj jo pogosto vodi močna intuicija in živa domišljija. Izžareva veliko pozitivne energije, je prijetnega značaja in vedenja, pa tudi videza ter je navadno dobrodušna in prijazna oseba, zato jo imajo ljudje zelo radi.

Luna se nahaja v Raku v 2. hiši, kar jo opisuje kot osebo, ki je zelo občutljiva na vplive iz okolja, zato hitro menja razpoloženje in lahko deluje muhavo, tako da se verjetno najbolje počuti v varnem zavetju svojega doma. Ascendent se nahaja v drugi dekadi Dvojčka, kar kaže na to, da je radovedna, prilagodljiva in praktična oseba, zgovorne in zabavne narave, manjka pa ji koncentracije in odgovornosti.

Kaj pravi dnevni horoskop za torek 22. februarja 2022?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Andreas Nikolaus – Niki Lauda, avstrijski avtomobilistični dirkač
  • Julie Walters, angleška filmska igralka
  • Steve Irwin, avstralski zoolog, naravoslovec
  • Jeri Ryan, ameriška filmska igralka
  • Drew Barrymore, ameriška filmska igralka

Na današnji dan Italijani začno obdajati Ljubljano z bodečo žico. Znanstveniki v Roslinu, Škotska objavijo, da so uspešno klonirali odraslo ovco Dolly. Rodil se je Metod Badjura, slovenski filmski režiser in Albin Prepeluh, slovenski politik. Rodil se je tudi filmski igralec Kyle MacLachlan in francoska filmska igralka Miou-Miou. Umrl je Mladen Delić, hrvaški športni novinar in Karel Destovnik Kajuh, slovenski pesnik. Umrl je tudi Andy Warhol, ameriški slikar, eden izmed utemeljiteljev umetnostnega gibanja pop art.

Prihodnost nas vznemirja, preteklost zadržuje. Zato torej nam sedanjost uhaja.

Gustave Flaubert
Kako boste delovali na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje strastno in razburkano čustveno življenje.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj nemirna?

Danes boste najbolj nemirni rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Intenzivno se boste z energijo lune v škorpijonu predajali delu. Veliko zanimivega boste izvedeli, med drugim tudi o čustvih, ki zadnje čase niso opredeljena v pravi smeri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav ste v odlični formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet, saj bi vas lahko napačno razumeli in sprejeli. Zaradi veliko opravkov boste precej odsotni, a vseeno polni pričakovanj.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sebična in aktivna energija, ki jo prebuja vpliv lune v škorpijonu, bo za vas velik izziv. Nastopite pogumno, ne ozirajte se na posledice in vse se bo razrešilo v ugodni smeri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Težavno bo zaradi lune v škorpijonu to, da se ne morete odločiti tako hitro, kot bi se želeli. Kljub temu vas spremljajo srečne okoliščine, saj se bo vse skupaj spontano razvilo.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Notranji nemir, ki bo prisoten, bo na trenutke rahlo pretresel vaše misli in občutke. Ne pustite se zmesti, da ne boste po nepotrebnem povzročali težav, še posebej tam, kjer to ni potrebno.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Končno boste naredili nekaj dobrega za telo, obenem pa se boste še sprostili. Vzemite s sabo partnerja ali dobrega prijatelja. Pustite obremenitve povezane s finančnim stanjem na miru.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obdobje nezadovoljstva se končuje. Morda vas bo mikalo, da bi se pridružili pogovorom, ki bodo potekali na področju kariere, vendar bo bolje, da se posvetite svojim obveznostim.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nahajali se boste na realnih tleh in nihče vas ne bo mogel odtrgati od tam. Ker boste vztrajni pri postavljanju ciljev, lahko pričakujete izboljšanje na področju financ ali kakšno pohvalo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Izkazalo se bo, da ste se na področju dela glede pomembne zadeve pravilno odločili, še posebej zato, ker ste toliko časa čakali na pravo priložnost in ker ste se tiho prilagajali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi vpliva lune v škorpijonu bo prisotne več napetosti, odzivali se boste samozavestno in bolj prodorno, vendar si boste zastavili preveč stvari, da bi jih lahko zaključili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ostanite previdni, posebno če vas na poslovnem področju čaka gora obremenitev. Tisti ki se bodo ponudili, da vam priskočijo na pomoč imajo morda ozadje, ki ni najbolj iskreno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne glede na to, kakšni bodo izzivi, ki jih prinaša vpliv lune v škorpijonu se boste z njimi soočili na pogumen in tekmovalen način. Nato si boste vzeli tudi nekaj časa za ljubezen.

Vas zanima: Tedenski Lunin horoskop za obdobje 21.2.-27.2.22