Dnevni horoskop za torek 15. marca 2022

horoskop
Dnevni horoskop za torek 15. marca 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 15. marca 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 15. marca 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Močna in hkrati pogumna vibracija se bo dotaknila tudi najbolj hladnih, ter zaprtih vase. Prebuja se želja po iskrenih debatah, argumentiranju in sproščenih pogovorih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Želeli se boste nasmejati, vendar se lahko na poti srečate tudi s kakšnim zavistnim obrazom, ki ga ne boste razumeli. Odmislite dvome in se predajte spontanosti.

luna v znamenju
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Leva

Energija bo danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili. Vaša energija bo na višku. Izpolnite kakšen stavni listek ali srečko.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Joaquim de Almeida, portugalsko-ameriški filmski igralec
  • Mark Hoppus, ameriški glasbenik
  • Eva Longoria, ameriška filmska in televizijska igralka, fotomodel
  • Veselin Topalov, bolgarski šahovski velemojster
  • Will.i.am, ameriški raper, tekstopisec, igralec

Na današnji dan je bil začetek marčne revolucije v Budimpešti. Ustanovljena je bila angleška avtomobilska družba Rolls-Royce Ltd. V Neaplju prvič nastopi Enrico Caruso. Rodil se je Karl-Otto Apel, nemški filozof in Saša Aleksander Šantel, slovenski slikar, grafik. Umrl je Gaj Julij Cezar, rimski zgodovinar, vojskovodja, politik in Smiljan Rozman, slovenski pisatelj, dramatik, slikar. Umrl je tudi grški ladjar Aristoteles Sokrates Homer Onassis.

Resnica je kot sonce. Zaradi nje vse vidimo, ne moremo pa je gledati.

Victor Hugo
Česa si boste v današnjem dnevu najbolj želeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da si boste želeli veselja, ljubezni in občudovanja.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj velikodušna in polna velikih idej?

Najbolj velikodušni in polni velikih idej boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z denarjem nikar ne ravnajte preveč razsipno. Zategnite pas, saj lahko čisto nepredvidljivo nastopijo težave. Dokončali boste nalogo, ki vam bo prinesla veliko olajšanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vpliv lune v levu bo vse prej kot obremenilen. Rešili se boste določenih strahov, ki so vas obremenjevali. Zadeve se bodo končno začele razvijati v želeni smeri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tokrat ne boste osredotočeni na kariero in profesionalne zadeve, zato bo ljubezensko življenje v najlepši energiji. Da bo vse skupaj še lepše bodite obzirni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na področju kariere prihaja občutek, da nekdo ovira pomembne načrte in dela za vašim hrbtom. Zaupajte vase in se ne pustite ustaviti tak kjer vam resnično dobro gre.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z energijo lune v levu cilj opravičuje sredstva. Česarkoli se boste lotili, vam bo uspelo. Dan vam prinaša veliko izjemnih ter hkrati zelo strastnih dogodkov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na kariernem področju vam nekdo od sodelavcev precej zavida in vam ni najbolj naklonjen. Zlahka ga lahko pridobite na svojo stran, če diplomatsko poiščete pravo rešitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z vplivom lune v znamenju leva boste močnejši in bolj sigurni vase. Tudi tisti, ki želite shujšati, boste imeli manj pregrešnih želja in več discipline na tem področju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če se že nekaj časa sprašujete, kaj bi lahko spremenili, je sedaj pravi čas da se usmerite v bolj pozitivne rešitve, vsekakor pa poslušajte tudi nasvet prijatelja.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čakanje vam bo še veliko bolj neprijetno kot misel na morebitni neuspeh. V nervoznem razpoloženju ne boste najbolj prijetna družba, skušajte se nekoliko pomiriti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vi ste tisti, ki se boste morali odločiti, kako se bo ljubezenska situacija razvijala naprej. Vezani precej tvegate, kljub temu pa ste na veliko bolj motivirani od samskih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ugodna planetarna kombinacija, se bo razvila v jutranjih urah, ko bo vse teklo kot po maslu. Zvečer boste deležni nekaj pesimizma in obremenitev na čustvenem področju.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomembna odločitev bo odlična naložba v dolgoročno prihodnost. Začeti boste morali z neprijetnimi opravili, vendar se vam bo trud obrestoval prej, kot pričakujete.

Vas zanima: KAKO POMEMBNA JE ODKRITOST V PARTNERSKEM ODNOSU?