Dnevni horoskop za torek 11. januarja 2022

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za torek 11. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, torek 11. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za torek 11. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S pomočjo konjunkcije med Luno in Uranom dajte vse od sebe in se potrudite, da uresničite zadeve, ki si jih želite. Naj vas ne osvoji lenoba.

Horoskop nasvet za današnji dan: Držite se enih in istih stvari ter odločitev, čeprav se zavedate, da so zastarele. Pazite, ker se preveč prepuščate presoji drugih.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Optimist razglaša, da živimo v najboljšem od vseh možnih svetov, pesimist pa se boji, da je to res.

James Branch Cabell

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Alexander Hamilton, ameriški državnik
  • John Alexander Macdonald, kanadski predsednik vlade
  • William James, ameriški psiholog in filozof
  • Mary J. Blige, ameriška pevka
  • Rod Taylor, avstralski filmski igralec

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska demokratična zveza. Izbruhnil je vulkan Etna. Rodil se je Gregor Čušin, slovenski igralec in Anton Makovic, slovenski zdravnik. Umrl je Jože Pučnik, slovenski politik in sociolog in Ivan Vavpotič, slovenski slikar.

Kako bo na vas vplivala konjunkcija med Luno in Uranom?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zaradi konjunkcije vznemirjeni in napeti.

Katera znamenja zodiaka bi se morala danes varovati pred nepremišljenostjo?

Danes bi se morali varovati pred nepremišljenostjo rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 10. DO 16. JANUARJA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne morete se znebiti občutka, da ste nekaj zamudili. Pri določenih zadevah boste zaradi vpliva lune v biku naenkrat preveč trmasti. Morda le zato, ker ne zaupate osebi, ki vas je že razočarala.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V vaše naročje prihaja čustvena skladnost, ki prinaša svetel pogled v medsebojne odnose. Obetajo se vam tudi prijetne spremembe in novosti, ki vas bodo še kako presenetile.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko pozornosti bo povezane z doživljanjem odnosov. Z nekaterimi boste hitreje našli skupne točke, veliko bo pogovorov, kreativnih podvigov in simpatične komunikacije.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V ljubezenskih odnosih se žal ne boste mogli dogovoriti tako, kot bi si želeli. Opravka imate s tistimi, ki so muhasti in nočejo prisluhniti, kar vas lahko zaradi vpliva lune v biku še dodatno vznemiri.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V ljubezni se bo pojavilo nekaj novega, vsekakor pa ostanite previdni, naj vas učijo izkušnje. Preveč časa ste se ukvarjali z vsemi. Čas je, da postanete nekoliko bolj izbirčni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub luni v biku boste lahkotni, prijateljski in družabni, kar bo razveselilo vse ki vas obdajajo. Ne bodite zadržani, ampak se izrazite tako kot v resnici čutite in mislite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pokažite svoje ustvarjalne potenciale, ki vas usmerjajo v uspeh. Proti večeru boste utrujeni, toda vsekakor zadovoljni in sproščeni. Pričakujete lahko tudi srčno presenečenje.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zajela vas bo zanimiva vibracija, ki jo prinaša luna v biku. Tokrat ne boste pretiravali, ampak boste premišljeno izbrali samo pomembne zadeve, ter jih seveda popeljali do realizacije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zanimiva oblika sprostitve bo tista, ki bo v vas prebudila nove občutke. Planeti vam bodo podarili večjo potrebo po komunikaciji, še posebej samskim, ki lahko upate na nekaj novega.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko pozornosti bo povezane z domom. Tokrat preprosto nočete, ali ne morete spregovoriti o nečem, kar vam je še vedno izredno pri srcu. Pustite času čas in se ne obremenjujte.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Napetost, ki ste jo čutili pred kratkim, bo končno popustila. Popazite le v odnosu z nekom, ki se še vedno izmika glede vajinih dogovorov. Ponudite mu še eno, in sicer zadnjo priložnost.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dan, ki ga bo spremljala luna v biku se bo odvijal v smislu rušenja starega in odpiranju nečesa novega, ter drugačnega. Rdeča nit bo ljubezen in določene stvari boste morali sprejeti.

Vas zanima: TEDENSKA LUNINA NAPOVED – VPLIV LUNE