Tedenski Lunin horoskop za obdobje 10.1.-16.1.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 10. do 16. januarja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje 10. do 16. januarja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje 10. do 16. januarja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se boste prebudili z luno v znamenju ovna, zato se vam zaradi hitenja lahko zgodi, da v dopoldanskem času kakšno stvar spregledate ali pa jo dokončate bolj površno. Hitre reakcije ne obljubljajo sigurnih rešitev. Ob 15.47 uri preide luna v znamenje bika. Lažje kot v preteklih dneh boste opravljali vse posle, ki zahtevajo natančnost, vestnost in potrpežljivost. Brez večjih težav se boste zbrali, le mir boste morali imeti.

Tudi v torek in sredo bo luna v biku povzročila, da boste trmasto in uporno branili svoja mnenja.

blank

Čvrsto se boste oprijemali tistega, kar poznate, novostim se boste z veseljem odrekli. V kolikor vas bo kdo vznemiril, boste zaznavali notranji nemir ter razdražljivost. Zelo skrbni in pazljivi boste pri delovanju s financami, zato ne boste spregledali niti najmanjše podrobnosti. Če želite še boljše počutje, vnesite še več romantike in topline v odnose s svojimi bližnjimi. Z nežnimi trenutki in majhnimi pozornostmi boste premostili vso napetost.

V četrtek preide luna v znamenje dvojčkov.

Pripravljeni boste za zanimive podvige, vendar se boste pri resnih ter zahtevnih nalogah težko osredotočali in zbrali. Pričakujte tudi v petek in soboto dopoldne nekaj površnosti in nekaj napak, ki lahko zanetijo tudi kakšen konflikt. Ne boste se ukvarjali sami s sabo ter s čustvenimi zapleti, bolj pomembno vam bo da informacije švigajo sem ter tja.

V soboto ob 17.10 uri prehaja luna v znamenje raka, zato si boste želeli predvsem varnosti in prijetne pozornosti. Ne zatirajte svojih čustev in povejte tistim, ki jih imate radi, koliko vam pomenijo. Ker boste bolj ranljivi kot običajno, bodite bolj previdni v odnosih z drugimi, saj boste le tako notranje umirjeni. Kljub temu, da boste obkroženi z domačimi, boste globoko v sebi malce osamljeni in na nek način morda celo otožni. Povečano bo tudi hrepenenje po pozornosti.

Pripravljeno za Sensa.si