Dnevni horoskop za sredo 8. marca 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 8. marca 2023

Dnevni horoskop za danes, sredo 8. marca 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za sredo 8. marca 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Dan ženamednarodni praznik žensk. Čestitamo! Danes se nakazuje na psihični in duševni ravni aktiven čas, v katerem boste končno izpostavili svoj pravi jaz, kar vas vodi k sproščenosti. Z veseljem boste presenečali!

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes prihajata v vaše naročje dodaten čar in moč, ki ju bo smotrno uporabiti, če želite osebnostno napredovati.

blank
Dan žena, mednarodni praznik žensk!

Danes ob 15:44 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja.

Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani.

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAREC 2023

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Carl Philipp Emanuel Bach, nemški skladatelj
  • William Hamilton, škotski filozof
  • Alvan Clark, ameriški astronom, optik
  • Kenneth Grahame, angleški pisatelj
  • Otto Hahn, nemški fizik, nobelovec

Na današnji dan Klara Zetkin predlaga 8. marec za praznik žena. V Trstu je bilo ustanovljeno Slovensko dramsko društvo. Rodil se je italijanski skladatelj Ruggiero Leoncavallo in slovenski akademski slikar Ferdo Mayer. Rodil se je tudi ameriški glasbenik, član skupine The Eagles, Randy Meisner in ameriški igralec Aidan Quinn. Umrl je Ferdinand von Zeppelin, nemški graditelj zrakoplovov in ameriški režiser in producent George Stevens.

Moč ženske izvira iz dejstva, ki ga ne zna razložiti niti psihologija. Moške se lahko analizira, ženske … Samo obožuje!

Oscar Wild
Katera astro znamenja lahko danes pričakujete bolj prijetno situacijo na ljubezenskem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko prijetne situacije na področju ljubezni pričakujete rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice. 

Kje se boste danes najboljše počutili?

V današnjem dnevu se boste najboljše počutili v domačem okolju ter obdani s tistimi, ki so vam pri srcu. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Danes se držite strogega načrta, še posebej dopoldan, ko se lahko z energijo lune v devici vse skupaj močno zakomplicira. Na področju čustev boste nekoliko zadržani.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V pomembni situaciji boste zaradi zmedenih misli začeli popuščati. Vedite, da vam to ne bo koristilo, saj boste ves čas pod drobnogledom pomembnih ljudi, ki bi vas lahko napačno ocenili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kreativnost, ki se bo prebudila boste črpali iz okolice. Mešani občutki vas bodo končno zapustili. Prehajate v bolj zadovoljno pozicijo, ko boste končno dobili tisto, po čemer hrepenite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi ljudi, ki vas spodbujajo. Tako poslovno kot zasebno, saj se vam bo pojavilo nekaj zanimivih situacij, ki vas bodo najprej zbegale in prestrašile.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prebudilo se bo obilo dobre volje, kljub temu da vas delovne obveznosti ne bodo pustile na miru. Ne bodite starokopitni, predvsem pa se slepo ne držite načel in vzorcev, ki vam le škodujejo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ostajajte odprti za priložnosti, zato pogumno odprite vrata svojega življenja. Notranja moč se bo okrepila. Pridobili boste tudi zaupanje in tako poiskali ugoden trenutek za spremembe.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ljubezen prihaja v naročje, zato boste dobro razpoloženi. Zadeva, po kateri ste nekoč hrepeneli bo tisto, kar vas bo še dodatno razvedrilo. Stvari se očitno postavljajo na svoje mesto.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tok dogajanja bo počasen in temeljit. Družabne dejavnosti in pogovori vas lahko vznemirijo, saj bodo nekateri neprestano želeli nekaj od vas, vi pa boste želeli delovati umirjeno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Poudarili boste, da potrebujete spremembo, saj ste naveličani tega, da se vse odvija po natančno definiranih tirnicah. Pomagal bi vam že zanimiv izlet v neznano, seveda v družbi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite pozorni na nekaj, kar se je pred kratkim zakompliciralo. Znova preverite vse pomembne podatke ter dejstva, ki vas lahko rešijo. Vse kar je povezano z denarjem, vas bo navduševalo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prihajajo številne novosti, sprejmite jih. Nasmehnite se sodelavcu ali prijatelju in se priklopite popoldne na prijetno energijo tehtnice, ki bo dan zagotovo naredila še lepši.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pridnost, vestnost in marljivost vas na področju kariere postavljajo na prvo mesto. Popazite le, da si ne boste zadali preveč nalog. Nekateri boste deležni tudi pohvale.

Vas zanima: ODKRIJTE SMISEL SVOJEGA ŽIVLJENJA ali VAS SPREMLJA ŽELJA PO IDEALIZMU?