Dnevni horoskop za sredo 3. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za sredo 3. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, sredo 3. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za sredo 3. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop.  Z veseljem boste širili obzorja, tako iz oči v oči kot tudi na spletu, kjer boste bolj dejavni kot običajno.

Horoskop nasvet za današnji dan: Brezglavo tvegati ali se upreti avtoriteti sedaj ni ravno najbolj priporočljivo.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Luna je v znamenju Tehtnice

V teh dneh bo za vas zelo pomembno, da vas okolica sprejme ter podpira. Na vsakem koraku boste iskali pravo pot za dialog in razumevanje, konflikti vas bodo močno vznemirjali, izogibali se boste spopadu. Prizadevali si boste za dosego višje duhovne stopnje, saj je tehtnica znak razpetosti med telesom in duhom. Umetnost in glasba vas bosta v teh dneh pomirili in vam pomagali poiskati vaše bistvo. V dobri družbi boste s prijetnim kramljanjem zagotovo našli svoje mesto.

Odvisni boste od razpoloženj, hitro se lahko izgubite, vendar lahko nato hitro postanete strastni in predani, tudi zvestoba vam bo v teh dneh ključnega pomena.

S svojim šarmom boste z lahkoto osvojili ljubljeno osebo. V teh dneh se bo formirala resnična zavest, slaba stran pa je neodločnost, mlahavost, nihanje iz ene skrajnosti v drugo. V tem času se nikar ne lotite težjega dela in ne sprejemajte pomembnih, večjih odločitev.

Če človek z zaupanjem sledi svojim sanjam in se trudi živeti, tako kot si je zamislil, bo doživel uspeh, ki si ga ni mogel prej niti predstavljati.

Henry David Thoreau

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Princesa Kristina Švedska
  • Jean-Pierre Raffarin, francoski predsednik vlade
  • Osvaldo César Ardiles, argentinski nogometaš, trener
  • Martin Atkins, angleški bobnar
  • Špela Bračun, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan je bila ustanovljena košarkarska liga NBA. po petletni gradnji odprta panoramska cesta čez Großglockner. Calvin Coolidge postane 30. predsednik Združenih držav Amerike. Pričetek zavezniške intervencije pri Vladivostoku. Krištof Kolumb iz Palosa odrine na svojo prvo pot. V Milanu se odpre operna hiša La Scala. Rodil se je Clifford Donald Simak, ameriški pisatelj in Alojz Gradnik, slovenski pesnik, prevajalec. Rodil se je tudi ameriški filmski igralec Ramón Estevez, bolj znan kot Martin Sheen. Umrl je Vilko Ovsenik, slovenski glasbenik in Slavko Grum, slovenski dramatik.

Kako boste danes delovali na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju kariere zelo zbrani.

Katera znamenja zodiaka boste danes resnicoljubna?

Najbolj resnicoljubni boste rojeni v znamenju ovna, raka in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali LJUBEZENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Odnosi, ki vam pomenijo zelo veliko, se bodo z energijo lune v tehtnici počasi uredili. Namenite več časa pozornosti in ljubezenskim vibracijam, ki vam prinašajo boljše počutje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite pozorni, da ne boste zaradi neodločnosti, ki jo prebuja luna v tehtnici česa obžalovali, ko bo že prepozno. Ustavite se tam, kjer čutite, da še ne poznate vsega.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prenehajte z raznimi dvomi, saj boste presenečeni, kako brez težav bo vse skupaj šlo. Dokazali boste, da se znate postaviti za svoje pravice, in si prislužili spoštovanje pomembne osebe.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če ste pripravljeni obrniti novi list in odpotovati se vam bo ves čas smehljalo. Če si želite razčistiti nekaj v prijateljskih odnosih raje še nekaj časa počakajte, da čas naredi svoje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Luna v tehtnici bo povečala vaš optimizem ter razposajenost in razigranost, ki se bo izražala še posebej v družbi nasprotnega spola. Spoznali boste nekaj, kar ste še pred kratkim spregledali.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Vse kar se dogaja vpliva na vaše počutje, prenehajte se kriviti in si zapletati stvari. Nekoga bi morali opazovati iz drugačnega zornega kota, le tako vam bo vse jasno.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z energijo lune v vašem znamenju bo potrebno pritisniti in se potruditi, da zadeve uredite do konca. Izplačalo se vam bo, le prepustite se toku dogodkov, ki bo na prvi pogled deloval nejasno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar na področju kariere ne sedite križem rok. Lahko načrtujete predvsem tisto, s čimer ste se v preteklosti že spogledovali. Ugotovili boste, kako so določeni ljudje povezani.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Osredotočite se na vprašanje, kaj vas najbolj osrečuje in kaj vam pomeni največ. Kljub vašim željam po poglobitvi bo tokrat vse skupaj bolj nasmejano in spontano kot resno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo ki vam ves čas svetuje z vami nima slabih namenov. S prirojeno spretnostjo boste obvladovali obveznosti in načrte. Morali pa boste sprejeti zelo pomembno odločitev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zahtevali boste možnosti, ki pa ne bodo popolnoma realne. Pazite, da vsega skupaj ne bodo opazili tudi drugi, ker se lahko hitro znajdete kot glavna tarča za obrekovanje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spremenljivo razpoloženje, ki ga prinaša luna v tehtnici vas bo danes večkrat spravilo v težave. Pravzaprav bodo vzrok pričakovanja, da se mora povsod vse vrteti samo okoli vas.

Vas zanima: MESEČNI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST