Dnevni horoskop za sredo 21. februarja 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za sredo 21. februarja 2024

Dnevni horoskop za danes, sredo 21. februarja 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za sredo 21. februarja 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Najbolj vas bo zmotil nekdo, ki ne izpolnjuje obljub, ki jih je dal pred kratkim.

Horoskop nasvet za današnji dan: V najtežjih trenutkih boste spoznali, da ste sami svoje sreče kovač.

Horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.

Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv. Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre.

Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Lojze Krakar, slovenski pesnik
  • Chuck Palahniuk, ameriški pisatelj
  • Jennifer Love Hewitt, ameriška igralka in pevka
  • Ashley Greene, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Nik Škrlec, slovenski dramski igralec in televizijski voditelj

Na današnji dan je bilo odprtje ljubljanskega Nebotičnika. Slovenski parlament sprejme resolucijo o sporazumni razdružitvi SFRJ. Francis Crick in James D. Watson odkrijeta strukturo molekule DNK. Rodil se je Uroš Krek, slovenski skladatelj in Ivan Vavpotič, slovenski slikar. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Hubert de Givenchy in britanski igralec Alan Rickman. Umrl je Osborne Reynolds, angleški inženir, fizik in France Avčin, slovenski elektroinženir.

ZMAGOVALEC BOSTE, ČE SE NIKOLI NE BOSTE PREDALI. KO VAM JE NAJTEŽJE, POSKUSITE ŠE ENKRAT.

Janes J. Corbett
Katera znamenja zodiaka se boste izogibala odgovornosti in resnemu delu?

Resnemu delu in odgovornostim se boste izogibali rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj trmasta?

Najbolj trmasti boste danes rojeni v znamenju bika, leva in vodnarja.

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG ali ASTRO ZNAMENJA, KI PRIVLAČIJO DENAR IN USPEH

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne bodite presenečeni, če boste popoldne, ko luna preide v znamenje leva slišali nekaj, kar vam ne bo všeč. V ljubezni bo nekaj napetosti, saj sta oba preveč zaposlena.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne računajte preveč na srečne okoliščine, saj se lahko nekaj nepričakovano zakomplicira. Marsikaj boste morali začeti znova, tudi v odnosih, saj bodo sogovorniki zelo zahtevni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tistim, ki do vas niso iskreni boste brez razlage obrnili hrbet. Na ljubezenskem področju bo veliko praznih besed, ki vas lahko samo še dodatno vznemirijo, saj pričakujete dejanja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Od tistih, ki vas obdajajo bo dopoldne, ko bo luna še v vašem znamenju odvisno na kakšen način boste uporabili svoje atribute. Zmotijo vas lahko preveč površno zastavljena pravila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Radovedni boste, če se bo nekdo na povabilo, ki ste ga pred kratkim poslali odzval. Dober občutek bo povezan z uspehom glede službene zadeve, ki se je vsi drugi izogibajo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prilagodite se, saj se boste le tako na področju kariere naredili prave korake. Vsako pretirano izpostavljanje bi vas lahko tokrat drago stalo. Prav tako na področju ljubezni ne poizvedujte preveč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sledili boste tistim korakom, ki so se vam na področju medsebojnih odnosov obrestovali v preteklosti. Po nepotrebnem ste v skrbeh, saj se bo vse kar gre narobe kmalu sestavilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določena situacija od vas zahteva da odvržete star pristop in postanete bolj odzivni ter odgovorni. Zagotovo si želite sprememb, zato ne ignorirajte raznih sporočil, ki prihajajo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prav je, da se zavedate, da je čas za ukrep na področju financ. Organizirajte se in skušajte razmisliti, kaj bi morali spremeniti. Prebudite tudi nekaj, kar vas bo razvedrilo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na ljubezenskem področju boste, kljub temu da hrepenite po dogajanju in strasti manj priljubljeni. Nekdo se očitno še vedno ni spremenil, kar vas bo nekoliko razžalostilo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Dopoldne, ko se bo luna še nahajala v znamenju raka, boste delovali počasi ter zamišljeno. Nekaj zoprnih opravkov povezanih s finančnim področjem vas lahko notranje vznemiri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nova pot na področju kariere vas bo navdušila. Tudi z denarjem boste imeli več sreče, zato si brez slabe vesti privoščite nekaj za razvajanje. Trde energije se počasi umikajo.

Vas zanima: NAJVEČ PRIDOBITE, KO DAJATE, NE KO PREJEMATE ali KAJ ODBIJA NASPROTNI SPOL GLEDE NA VAŠE ZNAMENJE?