Dnevni horoskop za soboto 6. julija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 6. julija 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 6. julija 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za soboto 6. julija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ker boste s konjunkcijo med Luno in Venero razigrani in polni zanimivih predlogov, se vam bo marsikdo z veseljem nasmehnil.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte z energijo Mlaja odmisliti vse kar je neuporabno ter poudariti vse, kar bi lahko v bližnji prihodnosti zableščalo.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Mlaj vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden.

To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega. Potopite se v svet sladkega sanjarjenja.

Nikoli ne dovoli, da bi majhen prepir uničil veliko prijateljstvo.

Dalai Lama

Sonce ima v znamenju raka. Osredotočena je na vsakodnevno delovanje. V okoliščinah nereda poskuša ustvarjati red in držati kontrolo nad ljudmi v svoji bližini. Ima naraven dar za delovanje na področju zdravljenja ter močno intuicijo. Mars se nahaja v znamenju dvojčkov zato so njene lastnosti odgovornost, radovednost in razigranost. Rada je seznanjena z novostmi, uspešna je na področjih umetnosti, literature in ekonomije.

Njena naloga je, da razširi svoje meje tako, da si ustvari svojo življenjsko filozofijo, ki ji bo dala občutek globljega namena in utrdila pot do življenjske modrosti, katere ni možno spoznati samo z razumom. Jupiter se nahaja v znamenju bika, zato je premišljena, vztrajna in delovna in ima dobro koncentracijsko sposobnost. Rada bi odkrila smisel življenja in vse velike stvari.

Žlica ne more okusiti hrane, ki jo nosi. Podobno, neumen človek ne more razumeti modrosti pametnega človeka, tudi če se druži z njim.

Dalai Lama

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Sylvester Stallone, ameriški filmski igralec
  • George Walker Bush, ameriški predsednik
  • Curtis James Jackson III. – 50 Cent, ameriški reper
  • Luigi Di Maio, italijanski politik
  • Milly in Becky Rosso, ameriški filmski in televizijski igralki

Na današnji dan Evropski parlament z veliko večino zavrne predlog direktive o patentiranju računalniško izvedenih izumov. John Lennon in Paul McCartney se prvič srečata. Družina Anne Frank se preseli v skrivališče v amsterdamski hiši. Dolar je bil izbran za ime valute v ZDA. Rodil se je Tenzin Gyatso, tibetanski dalajlama in Edvard Rusjan, slovenski letalec. Rodil se je tudi Jakob Aljaž, slovenski duhovnik, glasbenik, planinec. Umrl je Ludovico Ariosto, italijanski pesnik in Matija Čop, slovenski jezikoslovec, književni zgodovinar, kritik.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko znebila strahov in slutenj?

V današnjem dnevu se boste težko znebili strahov in slutenj rojeni v vodnih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka si boste znala vzeti čas samo zase?

V današnjem dnevu si boste znali vzeti čas samo zase rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: KOLIKO VAM POMENIJO STATUSNE DOBRINE? in DOVOLIM SI ČUTITI, DOPUŠČAM SI ČUSTVA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dan z energijo Mlaja bo namenjen počitku in raznim umirjenim dejavnostim. Priporočljivo je, da si že zjutraj naredite prikupen načrt, ne pozabite pa tudi na ljubezen, ki vas bo sprostila.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pod vplivom dogodkov v domačem okolju boste začeli bolj intenzivno razmišljati o tem, kako bi lahko izboljšali svoje stanje, komu bi se morali prilagoditi in kaj je tisto, česar bi se morali znebiti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Okoliščine, na katere ste računali so se očitno spremenile, zato vas nekaj, v kar običajno verjamete ne bo prepričalo. Izognite se površnemu in neodgovornemu pristopu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskusite se v družinskem okolju prilagoditi, saj vas zaradi lune v vašem znamenju, ki se bo povezala z Mlajem lahko izpostavljanje drago stane. Velikodušnost vam bo v ponos.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker boste nekomu rešili določeno situacijo, se boste izkazali kot zaupanja vredna oseba, ki ničesar ne pričakuje v zameno. Izognite se napaki, da vsako stvar preveč dramatizirate.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se boste v družinskem krogu znašli na resnem in težkem razpotju vas lahko reši prijazna energija Mlaja. Hrepeneli boste po tistih dogodivščinah, ki vas prebujajo ter razveseljujejo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Napačni koraki imajo lahko velike posledice, zato najprej vse skupaj analizirajte, ter se odločite v katero smer se boste podali. Prav tako ocenite vse morebitne posledice, ki bi vas lahko doletele.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Spoznali boste, da nekdo do vas ni najbolj pošten, kar vas bo presenetilo, saj ste bili prepričani, da lahko zaupate. V ospredje se pomika zadeva, ki ste si jo pred kratkim zaželeli storiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Upoštevanje slogana, kdor čaka, dočaka vam bo v veliko pomoč, saj boste le tako sposobni ignorirati svojo prirojeno neučakanost in nestrpnost, ki se običajno prebudi ravno v napačnem trenutku.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Na čustvenem področju kljub Mlaju v raku ne bo najbolj enostavno, saj boste ves čas dvomili ter preverjali, namesto da bi se prepustili ter začeli zaupati. Potrebovali boste potrditve.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaradi napačne slike, ki jo lahko zariše nerazumevanje, bi se lahko v prijateljskem krogu ujeli v past.  Pri vseh zadevah, ki jih boste počeli bodite bolj previdni, prav tako pazite na vsako besedo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Otresite se z energijo Mlaja črnih misli in se nekoliko zamislite nad prevelikim stresom v katerem ste se znašli v zadnjem obdobju, ker ste bili prepričani, da morate čisto vsem takoj ustreči.

Vas zanima: ŽENSKE RAKICE IN NJIHOVE RAZLIČNE VLOGE in MOŠKI IN NJIHOV POGLED NA DENAR