Dnevni horoskop za soboto 4. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 4. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 4. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 4. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Želeli boste dejstva in rezultate, samo z obljubami in praznimi besedami se ne boste zadovoljili. Prihaja tudi močna želja po urejenem osebnem področju.

Horoskop nasvet za današnji dan: Nekaj se vam bo zdelo preveč lepo, da bi bilo resnično. Zaradi prebujene radovednosti se boste na vse pretege trudili izvrtati še več informacij.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Lev, peto astrološko znamenje, ki ga simbolizira Sonce je po temperamentu kolerično, sicer pa očetovsko, ponosno in ustvarjalno. Označuje sredino poletja, zodiakalna funkcija pa je uveljavitev in obvladanje. Je simbol življenjske moči in sončne suverenosti, povezan s toploto in svetlobo. Levu pripisujemo povezanost z našim najbolj pomembnim organom, srcem in je prispodoba junaškega in kraljevskega karakterja.

Njegova potreba po lastni uveljavitvi je izredno intenzivna, kar ga vodi k visokemu egu, kljub temu pa ni zahrbten in nevoščljiv.

Njegovo življenje je večna tekma, v kateri želi vladati in obvladati. So radoživi in dvolični, odlikuje jih močna volja pa tudi dobrodušnost in lagodnost. Simbolizira sposobnost otroka, da sprejema in deluje v skladu z njegovimi pravili igre. Pravica je zanj prvotnega pomena, kar se nakazuje tudi v izvrševanju njegovih dejanj, ter ekstravagantnega načina duhovnega dojemanja. Čeprav pri levu videz večkrat vara, se znotraj kraljevske lupine in pokončne drže skriva pomanjkanje samozavesti, katero zna odlično skriti. Poudarek v dneh z luno v levu je na izražanju individualnih znanj in darov, paziti se moramo oblastnosti in sebičnosti, dogmatičnosti in ukazovalnosti. Odličen čas za zabavo, razne prošnje, prireditve in športne dejavnosti.

Pusti, da tisti, ki želi premakniti svet, najprej premakne sebe.

Sokrat

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Dermota, slovenski operni pevec
  • Lučka Kralj Jerman, slovenska dirigentka
  • Thomas Mann, nemški pisatelj
  • Angelina Jolie Voight, ameriška igralka
  • Lukas Podolski, nemški nogometni reprezentant

Na današnji dan so bile podeljene prve Pulitzerjeve nagrade. Madžarska podpiše trianonsko mirovno pogodbo. Na Dunaju se sestaneta John Fitzgerald Kennedy in Nikita Sergejevič Hruščov. Rodil se je Marjan Kozina, slovenski skladatelj in Robert Jacobsen, danski kipar in slikar. Rodil se je tudi Sokrat, grški filozof in Aleksander Sergejevič Puškin, ruski pesnik, pisatelj. Umrl je Giacomo Casanova, italijanski pustolovec in Edo Mihevc, slovenski arhitekt.

Pri čem boste danes zagotovo uspešni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste zagotovo uspešni, če si želite popraviti ugled.

Katera astro znamenja boste danes preveč egoistična?

Prevelikega ega se danes pazite rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: MESEČNI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo vas bo navdušil s preprostimi besedami in zamislimi, o katerih boste še dolgo premlevali. Morda se lahko odnos počasi tudi poglobi. Začnite zaupati, da si zaslužite le najboljše.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z luno v levu lahko pričakujete boljše okoliščine in bolj donosne predloge. Vsekakor pa se posvetite tudi ljubezni in spolnosti, ki vas bosta popeljali v čudovito počutje in sproščenost.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z energijo lune v ognjenem znamenju se lahko podate v iskrene pogovore brez cmoka v grlu. V odločilnem trenutku bi lahko izpostavili tudi nekaj, kar je za vaš okus že dolgo moteče.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ljubezen bo postregla s presenečenji, ki bodo odprla pomembna vprašanja. Situacija bo zaradi nezaupanja in neodločnosti nekoliko naporna, zato bo potrebno vklopiti razum.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nasmiha se vam uspeh, zato se ne ukvarjajte z nepomembnimi zadevami. Za težjo zadevo, ki jo od vas pričakujejo potrebujete manj časa kot običajno, zato ne odlašajte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če boste iz kočljive situacije pobegnili, se bodo sporne zadeve samo še poslabšale. Raje ostanite prisotni ter dokončajte igro, saj bi se v nasprotnem primeru vse skupaj še bolj zakompliciralo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Skrbi vas pomembna zadeva. Lažje se boste odločili, če boste poslušali nasvet nekoga, ki vam je zelo blizu. V družinski situaciji boste imeli zadnjo besedo, čeprav bo odločitev zelo težka.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub ugodni luni v levu bo dan precej stresen, saj vas bo doletel presežek dela. Končajte najnujnejše, nato se proti večeru usmerite v bolj prijetne in razigrane dogodivščine.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Vedno bolj vam bo jasno, da nekdo nikakor ne namerava popustiti in spremeniti mnenja. Postavlja se vam vprašanje, ali ste resnično pripravljeni na korenite spremembe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Moti vas, ker nekdo manipulira z vami, kar vam ne bo niti malo všeč. Vznemirjale vas bodo tudi finance, kjer boste morali delovati zelo premišljeno. Počakajte na pravi trenutek!
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav boste z energijo lune v levu strastno zagovarjali svoja stališča, boste morali popustiti in se umakniti. Prišli boste do zelo pomembnih zaključkov na področju partnerstva.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Privoščite si počitek v naravi, ki vas bo usmeril v to, kaj bi morali spremeniti, še posebej na področju čustev. Dajte prednost iskrenim prijateljem, ki vam bodo pomagali do nasmeška na vašem obrazu.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022