Dnevni horoskop za soboto 30. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 30. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 30. aprila 2022

Predviden čas branja: 5 minutes

Dnevni horoskop za soboto 30. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, danes je Gančanski majoš, prekmurska šega. Vsaka malenkost vas lahko zaradi Sončevega mrka vrže iz čustvene stabilnosti, zato se boste tako pri delu kot tudi pri drugih opravilih težje motivirali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čeprav ste popolnoma prepričani, da nekaj resnično potrebujete, počakajte, saj boste podvrženi zapravljanju, seveda brez nadzora. 

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Danes ob 02:19 uri Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine.

Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes nastopi ob 22:28 uri Prazna Luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega.

Danes nastopi ob 22:42 uri Sončev mrk

Sončev mrk bo povzročil zunanje spremembe. Dogodki zunaj vas se lahko postavijo na pot temu, kar si želite v notranjosti, in spremenijo poti, po katerih hodite. Spremembe, ki jih prinaša Sončev mrk bodo pozitivne, saj je Sonce v astrologiji zaznamovano kot pozitiven planet.

Mrk vam bo pokazal, kako pripravljeni ste na določeno zadevo ali situacijo v resnici. Od sebe lahko zahtevate več, dogodki pa se bodo izkazali za preizkus vaše moči in odločnosti.

Danes praznuje Kirsten Dunst: Astro profil

Sonce v znamenju Bika ji podarja odločnost in stabilnost. Sposobna je konkretnih odločitev, odlikuje jo tudi velika mera vztrajnosti, s katero dosega svoje cilje. Luna v znamenju Leva je tista, ki ji daje notranjo moč in občutek nedostopnosti s strani nasprotnega spola. Vse česar se loti, izpelje kraljevsko, s svojim posebnim slogom.

Venera v znamenju Rib doprinese k temu, da zna biti v določenih situacijah nežna in romantična, ter z Marsom v Tehtnici neverjetno privlačna. Ima tudi poseben čar, s katerim ji je v življenju lažje priti do uspeha, brez posebnega garanja.

Boljše je biti sam kot pa v slabi družbi.

George Washington

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Mrak, slovenski pisatelj, dramatik, esejist
  • Carl XVI. Gustaf, švedski kralj
  • Marko Brecelj, slovenski kantavtor
  • Lars von Trier, danski filmski režiser
  • Berto Camlek, slovenski motociklistični dirkač

Na današnji dan Slovenija kot prva država vzpostavi diplomatske stike z Irakom. George Washington postane prvi predsednik Združenih držav Amerike. Izdelan je zadnji trabant. Rodil se je António Guterres, portugalski diplomat, politik in Franz Lehár, avstrijski skladatelj. Umrl je veliki francoski slikar Edouard Manet in Franjo Baš, slovenski zgodovinar, etnolog.

Kaj vas bo danes najbolj navdihnilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj navdihnile prijateljske vezi.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj razposajena?

Najbolj razposajeni boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: ASTRO PROFIL ZNANIH: NEJC JEZERNIK

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Svojega srca zaradi budnosti, ki jo prinaša Mlaj v biku ne boste pustili ujeti, čeprav bo telo drugače reagiralo. Skušajte se bolj prepustiti vsemu skupaj, brez dodelanih načrtov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Končno vam bo odleglo, saj bo jasno, da je tudi z vaše strani prisotna močna želja, da bi stvari zgladili na povsem umirjen in takten način. Zdravje vam bo tokrat resnično naklonjeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nakopičena jeza bo najbolj škodljiva predvsem v partnerstvu, saj se čutite preveč zapostavljeni. Želeli boste soočenje in odgovore, kako naprej v prihodnjem obdobju.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar se ne zapirajte med štiri stene, dan bo kot ustvarjen za sprehod v naravo, seveda v družbi tistih, s katerimi se lahko sproščeno pogovorite. V ljubezenskih odnosih boste radovedni.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekaj opravkov vam je v preteklih dneh vzelo preveč časa. Danes, ko bi se lahko sprostili, boste še vedno pod stresom, nemirni in neučakani. Skušajte se notranje umiriti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Družina vam pomeni največ, vendar ne boste več popuščali. Čas je da začnete gledati nase, kar vam bo vsekakor omogočil vpliv Mlaja v znamenju bika, ki poudarja lastno vrednost.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nervozni boste, ker določene zadeve ne potekajo tako, kot si želite. Zmotila vas bo radovednost nekoga, ki vas ne pusti počivati. Z ljubljeno osebo boste zajadrali v harmonijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če želite v ljubezenskem odnosu več harmonije, se začnite z ljubljeno osebo odprto pogovarjati. Nikar ne dovolite trmasti energiji lune v znamenju bika da vas popelje v boj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne izdajte tujih skrivnosti, čeprav vas sprašuje oseba, ki ji običajno zaupate. Počakajte, dokler ne boste umirjeni. Srečanje bo težavno, a tokrat se boste brzdali in se vsemu skupaj nasmehnili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pričakujete nejasen razplet, nekdo se nekoliko poigrava z vami. Ni vam pisano na kožo, da bi bili odvisni od kogar koli, zato nadaljujte po svoji vesti in ohranite predvsem samozavest.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Občutek za prav in narobe vam ne bo dovolil, da bi naredili napačen korak, čeprav bodo določeni posamezniki poskušali vplivati na vas z raznimi nenavadnimi pripombami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V notranjosti v resnici narašča želja, da bi z nekom dosegli več. Nikar ne zavrnite simpatičnega povabila na kavo, prav je da se sproščeno odprete in namenite prijeten pogled.

Vas zanima: KAM V SLOVENIJI NA IZLET GLEDE NA ASTRO ZNAMENJE?