Dnevni horoskop za soboto 27. maja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 27. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 27. maja 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 27. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prišli boste do zaključka, da vas situacije, v katerih se nahajate morda obremenjujejo, zato se boste lotili temeljite analize svojega počutja.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ni razlogov za pretirano zaskrbljenost, toda ne navezujte se na prazne obljube nekoga v vaši bližini.

horoskop
Luna preide v znamenje Device

Danes ob 05:05 Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes ob 17:22 nastopi Lunin Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb. Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni.

Danes praznuje Tim Kores: Astro profil

Tim ima Sonce v dvojčkih zato ga lahka in živahna energija ves čas vodi v samozavest. Toleranten, optimističen in igriv ima vse pogoje za uspeh. Odlikujejo ga družabnost, inteligentnost in lucidnost. Je izjemno zgovoren in ima veliko prijateljev. Iznajdljiv in radoveden, s sabo nosi vedno nove ideje. Zanj je umetnost nekaj lepega, nekaj, kar mora čutiti. Živi za izzive in njegovo življenje je prazno in dolgočasno, če ne tvega, vsaj kdaj pa kdaj. Velikokrat izbere popolnoma drugo pot in nasprotuje, kar ga vznemirja v pozitivni smeri. Če se mu dolgo časa ne zgodi nič vznemirljivega, enostavno išče načine, kako popestriti življenje.

Trigon med Luno in Venero nakazuje, da je Tim prikupen, ljubezniv ter nežen. Prijateljstva sklepa lahkotno, strast pa je nekoliko v ozadju. Merkur v dvojčkih nakazuje, da je prilagodljiv, vendar samo takrat, ko mu to odgovarja. Hitro se navduši, a prav tako hitro izgubi zanimanje, zato pušča stvari nedokončane. Zanima ga vse, iz dneva v dan se njegove želje spreminjajo. Prepričani je, da je vsa modrost v daljavah, v novih izzivih in pustolovščinah vseh vrst.

Ena izmed kazni, za zavračanje sodelovanja v politiki, je, da ti na koncu vladajo nižje izobraženi.

Platon

ZA KATERA ASTRO ZNAMENJA JUPITER ODPIRA ZANIMIVA POGLAVJA?

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Vito Globočnik, slovenski slikar, grafik
  • Nino Robič, slovensko-hrvaški pevec zabavne glasbe
  • Brane Oblak, slovenski nogometaš
  • Janez Klemenčič, slovenski smučarski tekač
  • Jamie Oliver, angleški kuhar

Leta 1992 je bila Slovenija sprejeta v UNESCO. Na današnji dan se konča elektrifikacija slovenskega železniškega križa. Ladja Queen Mary opravi krstno vožnjo. Aleksander III. okronan za ruskega carja. Rodil se je Rachel Carson, ameriška biologinja, ekologinja in Eisai, japonski zen budistični menih. Rodil se je tudi Platon, grški filozof. Umrl je Srečko Kosovel, slovenski pesnik in Niccolò Paganini, italijanski violinist, skladatelj.

Z DOTIKOM LJUBEZNI VSAKDO POSTANE PESNIK.

Platon
Kako se boste danes počutili na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje da boste na področju čustev občutljivi, na plano bo silila zadržanost.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težko soočala s težjimi obremenitvami?

V današnjem dnevu se boste težje soočali z obremenitvami rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: ZA KATERA ASTRO ZNAMENJA JUPITER ODPIRA ZANIMIVA POGLAVJA? ali SKRITA MOČ ŽENSKE, ROJENE V ZNAMENJU DVOJČKOV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pred vami je dan, ki bo kljub energiji lune v devici prinesel več spontanosti. Odlično in predvsem ponosno se boste počutili, ko boste, kot po navadi vse naredili po svoje in poželi aplavz.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, kar vam bodo naključno ponudili, bi za vas pomenilo preveliko obveznost. Poiščite na področju dela in denarja ravnovesje, kar bo lažje s pomočjo prijateljev ali znancev.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Borite se zase, vendar ne pozabite na tiste ki vas potrebujejo. Prebudile se bodo želje po nadaljevanju izobraževanja, vendar se boste kljub temu srečevali z večjimi dilemami in strahovi.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar ne bodite panični, saj imate še kar nekaj časa, da razmislite o vsem skupaj. V družini bo prisotnih zaradi vpliva lune v devici nekaj težav v komunikaciji, zato izbirajte besede.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spremenite nekaj načrtov in se podajte v akcijo, ki vam prinaša zadovoljstvo. Niste preveč prepričani, da bo sprememba doprinesla k rešitvi, vendar če ne poskusite, ne boste vedeli.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zadeve se bodo uredile po pogovoru, ki se bo začel dramatično, končal pa v ustrezni smeri. Dobili boste boljši občutek glede ljubezenskega področja, še posebej tisti, ki ste v razmerju.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če se boste znašli v primežu težav, ostanite na preži. Spoznali boste, da se določene zadeve hitro približujejo, zato boste nekoliko živčni in zadirčni, na kar vas bo nekdo tudi opozoril.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Dobili boste občutek, da lahko osebnostno napredujete, ter se z energijo Prvega krajca končno sestavite. Zapravljivi boste, zato pazite, da brezglavo ne kupite kakšne neumnosti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav vam je nekdo nedvomno naklonjen in vas vzpodbuja na vsakem koraku se lahko zaradi ostrih pripomb zaplete. Spremlja vas občutek, da igrate le po pravilih, ki vam jih postavljajo drugi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z energijo Prvega krajca se lahko premaknete kar za nekaj stopničk, tudi zaupajo vam, zato izkoristite ugoden trenutek. Očitno je že skrajni čas, da se odprete na ljubezenskem področju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Novosti vas ne navdušujejo, zato boste skrbno razmišljali o tem, kako bi se jim lahko izognili. Prijetna oseba vam bo pospešila utrip, zato boste skozi dan razmišljali, kako bi se ji lahko približali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Izvedeli boste marsikaj zanimivega, vsekakor pa bodite pazljivi, da zaradi pretirane radovednosti in pametovanja ne zanetite kakšnega konflikta. V ljubezni še niste pripravljeni na večji korak.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SONCA V DVOJČKIH? ali IMATE VOLJO DO ŽIVLJENJA?