Dnevni horoskop za soboto 18. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 18. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 18. junija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 18. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaradi konjunkcije med Luno in Saturnom boste začutili povečan čut za dolžnost ter mnogo odgovornosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Težje se boste sestavili in nadzirali, saj vas bodo močne energije usmerjale v nejasna vprašanja.

dnevni horoskop
Luna preide v znamenje Rib

Danes ob 01:01 uri preide Luna v znamenje Ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes praznuje Žana Povše: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju dvojčkov, kar nakazuje, da je hitra, spretna in razigrana oseba, odlikujejo jo izredne govorniške, trgovske, pa tudi vozniške spretnosti. Ima zelo razvit čut za estetiko, je zelo privlačnega zunanjega videza, a mnogokrat deluje raje v ozadju kot na odru.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v 2. Hiši Tehtnice, kar nakazuje, da je umetniška duša, ljubi vso umetnost in dobro glasbo, umirjeno okolje in lepoto ter eleganco. Ker je zelo spremenljive narave in je kot metulj, način sprostitve najde v glasbi, ki je njen naravni dar in ga vsekakor kaže razvijati. Ima tudi smisel za modo in skrbno izdelan stil. Brez težav sklepa prijateljstva, ampak včasih se mora naučiti reči ne in se postaviti zase. Je zelo šarmantna, prijetna in prijateljska oseba.

Čez življenje se lahko pritožujemo edinole, če od njega pričakujemo nemogoče.

Maksim Gorki

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Nela Eržišnik, hrvaška gledališka in filmska igralka
  • Paul McCartney, angleški glasbenik škotskega rodu
  • Fabio Capello, italijanski nogometaš in trener
  • Dizzy Reed, ameriški glasbenik
  • Janne Happonen, finski smučarski skakalec

Na današnji dan Amelia Earhart postane prva ženska, ki preleti Atlantski ocean. Sally Kristen Ride kot prva Američanka in tretja ženska s plovilom Challenger poleti v vesolje. V pogorju Eifel odprto dirkališče Nürburgring. V Ženevi je bila ustanovljena Mednarodna košarkarska zveza FIBA. Rodil se je Pavle Dešpalj, hrvaški skladatelj, dirigent in William Lassell, angleški astronom. Umrl je Gašper Tič, slovenski igralec in Franci Zagoričnik, slovenski pesnik. Umrl je tudi Maksim Gorki, ruski pisatelj.

Kako boste delovali na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju ljubezni nežni ter romantični.

Katera znamenja zodiaka se boste danes težje prilagajala?

Težje se boste prilagajali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO ODREAGIRATE V KOČLJIVI SITUACIJI GLEDE NA ZNAMENJE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prihajajo premiki, zato vam ne bo treba dolgo čakati na pozitivne novice. Nekoga od sodelavcev boste hitro prebrali in ugotovili njegove šibke točke. Čas je da se soočite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svojim čustvom boste dovolili, da se vpletejo v družinsko življenje in vplivajo na odločitve. Tekom dne pričakujte boljše razpoloženje, ki se bo prepletalo tudi na področju ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Luna v znamenju rib, ki prebuja nežnost vam bo naklonjena v ljubezni. Tako boste lažje našli srečo ter se ljubljeni osebi približali na pravi način. Popaziti morate le na zdravje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Potreba po pohvali in priznanju lahko povzroči, da si bodo o vas določeni posamezniki ustvarili napačen vtis. Bodite odprti za tista vprašanja, ki so že nekaj časa prava uganka.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Intenzivno se boste predajali delu, ko boste utrujeni se boste nekoliko sprostili in si vzeli trenutek za razgibavanje. Spomnite se tudi na tiste, ki vas že nekaj časa močno pogrešajo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite glede stroškov in se dogovorite pravi čas, kdo bo v domačem okolju kaj opravil. Od vas bodo zahtevali precej naenkrat, kar vas vznemirja in vodi k prehitrim odločitvam.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Polni energije boste z lahkoto delovali kjerkoli se boste pojavili, odločnost in dobra volja bosta spremljevalki, ki vam obljubljata prave rezultate. Privoščite si tudi nekaj sprostitve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poskušajte se z energijo lune v ribah, ki prebuja sočutje pogovoriti z ljubljeno osebo, tokrat bo marsikaj delovalo čisto drugače, zato bodite iskreni ter predvsem zvesti svojim prepričanjem.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Počutili se boste vitalno ter zadovoljno, zato boste z lahkoto opravljali svoje delo, kar vam daje možnost, da dokončate tudi nekaj preteklih obveznosti, na katere vas že opozarjajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poskrbeli boste, da boste v domačem okolju kljub nežni energiji lune v ribah opaženi iz strani vseh. Delovali boste optimistično in z veseljem boste poskrbeli tudi za zadovoljstvo drugih.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naj vas ne bo strah, saj bi bil ta popolnoma odveč, zato le pogumno nastopite tam, kjer že nekaj časa želite vse skupaj razčistiti. Morda spremenite tudi odnos do osebe, ki ni najbolj kompatibilna z vami.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Aktivno se lotite vseh tistih zadev, na katere vas prijatelji in domači opozarjajo. Tudi če vam vse skupaj sproža jezo, nikar prehitro ne odnehajte, saj bi vam bilo kmalu žal.

Vas zanima: KATERI MOŠKI BEŽIJO PRED RESNIMI RAZMERJI?