Dnevni horoskop za soboto 11. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 11. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 11. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 11. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zanimivi zaključki ki se bodo prepletali bodo dovolj zreli da zagrizete vanje. Jezni boste, če ne boste zbrali dovolj poguma, da se neobremenjeno podate v akcijo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Stopite korak nazaj, globoko vdihnite in ne dovolite, da bi vas osebe v okolici obremenile s svojimi zahtevami. 

horoskop
Luna je v znamenju Škorpijona

Luna je v znamenju Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.paj, vendar so skrbi odveč.

Najboljši pripomoček, da dobro začneš dan, je tale: ko se zbudiš, pomisli, ali ne bi mogel ta dan enemu človeku pripraviti veselja.

Friedrich Nietzsche

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Zoran Didek, slovenski slikar
  • sir Jackie Stewart, škotski avtomobilski dirkač
  • Jean Alesi, francoski avtomobilski dirkač
  • Emiliano Moretti, italijanski nogometaš
  • Sašo Avsenik, slovenski harmonikar

Na današnji dan se vesoljsko plovilo Cassini-Huygens približa Saturnovi luni Febi. Nova Zelandija si priključi Cookove otoke. Monica Seles je postala najmlajša zmagovalka Odprtega prvenstva Francije. Papež Leon XIII. posveti celotno človeštvo Jezusovemu Srcu. Rodil se je Fran Tratnik, slovenski slikar in Richard Strauss, nemški skladatelj. Rodil se je tudi Jacques Cousteau, francoski raziskovalec. Umrl je John Wayne, ameriški filmski igralec in Jože Privšek, slovenski skladatelj. Umrl je tudi Oton Župančič, slovenski pesnik.

Kakšna energija vas bo objela danes?

Dnevni horoskop napoveduje intenzivno energijo obarvano s strastjo.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj dvomljiva?

Najbolj dvomljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: KAJ STORITI, KO LJUBEZEN POVZROČA BOLEČINE?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zaradi vpliva lune v škorpijonu se boste veliko ukvarjali z čustvi. Priznajte vse kar se vam poraja po mislih in se prenehajte skrivati za oklepom hladnosti ter nedostopnosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Če se želite družinskemu konfliktu izogniti, raje ne odpirajte težkih tem. Na trenutke boste zadržani, raztreseni in nekoliko neodločni, kar lahko povzroči vdor negativne energije.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Usmerite se k temu, da se boste rešili obveznosti, ki vam jemljejo energijo. Ljubezensko dogajanje bo na trenutke postavljeno na preizkušnje, zato se boste raje umaknili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Z energijo lune v škorpijonu se boste podzavestno spustili pregloboko. Poiščite pomoč prijatelja in si ne zatiskajte oči pred tem, kar bi morali sprejeti, saj se boste napačno usmerili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Borili se boste za vse kar vam je pomembno, kar bodo opazili tudi drugi. Nekaj napetosti v odnosu z družino lahko rešite, tako da vse skupaj zberete za mizo in se poveselite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub temu, da nekomu niste pripravljeni pomagati, bo pretirano upiranje prineslo le napetosti. Nepričakovane spremembe vas lahko na ljubezenskem področju spravijo v nervozen položaj.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pripravljeni boste na nove začetke, optimistični in pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Luna v škorpijonu pa bo obogatila čustven svet, ki bo hrepenel po strasti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Samski škorpijoni se boste najboljše počutili v družbi dobrih prijateljev, nova razmerja vas tokrat ne bodo zanimala. Vezani boste na vsak način iskali potrditve ter jih tudi našli.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zavedati se boste začeli, da ste nekomu pred kratkim nekaj obljubili nato pa vse skupaj pozabili. Še je čas da storite kar je potrebno, v smeri da rešite odnos, ki vam veliko pomeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V kolikor boste bolj sproščeni, boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k novim začetkom. Nikar se preveč ne izgubljajte v financah, povezanih s preteklostjo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nemirni boste, saj se nekdo ne odziva tako kot ste si zamislili. Določene situacije so obtičale, zato poiščite nekaj novih priložnosti, ki vas bodo čez čas zagotovo razveselile.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Žalostni boste, saj se bodo situacije na področju čustev razvijale ravno nasprotno od vaših pričakovanj. Nikar ne bodite nestrpni, raje se z luno v škorpijonu poglobite v svoja globoka razmišljanja.

Vas zanima: IZOGNITE SE OBOTAVLJANJU IN ZAVLAČEVANJU