Dnevni horoskop za ponedeljek 31. oktobra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 31. oktobra 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 31. oktobra 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 31. oktobra 2022, Dan reformacije, Svetovni dan varčevanja, Noč čarovnic. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Mešana energija, ki se bo prepletala, bo nekatere navdihnila z razbremenjenostjo, drugi pa se boste težje popolnoma sprostili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Dovolite mistični in skrivnostni energiji, da iz vas izvabi vse najlepše in najboljše.

horoskop
Noč čarovnic

Danes ob 16:43 uri Luna preide v znamenje Vodnarja

Dopoldan še še pod vplivom Lune v Kozorogu se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve.

Popoldan, ko Luna preide v znamenje Vodnarja se boste težko osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika. Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos. Najboljše se boste počutili v pisanih barvah ali popolnoma črni, morda pa tudi srebrni, ki vam dodaja pridih elegance.

To noč vse je črno, vse je temno, samo buče še žarijo in čarovnice se po zraku podijo.

Rojeni v znamenju Škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Bud Spencer, filmski igralec
  • Princesa Margareta Švedska
  • Stephen Rea, irski igralec
  • Vanilla Ice, ameriški raper
  • Beverly Lynne, ameriška igralka

Na današnji dan Martin Luther oznani svojih 95 tez. Nevada postane 36. zvezna država ZDA. John Boyd Dunlop patentira pnevmatiko. konec četrtih olimpijskih iger. Narodni svet v Zagrebu imenuje vlado za Slovenijo, prvo slovensko vlado. Na zboru hranilnic v Milanu sklenjeno, da bo 31. oktober svetovni dan varčevanja. Rodil se je Aleksander Aleksandrovič Aljehin, ruski šahist in John Keats, angleški pesnik. Umrl je Sean Connery, škotski igralec in Indira Gandhi, indijska predsednica vlade.

Kjer ni volje ni ljubezni.

Indira Gandhi
Kakšna energija bo spremljala noč čarovnic?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bo na noč čarovnic prepletala razigrana energija.

Katera astro znamenja boste poskrbela za dobro zabavo?

Za dobro zabavo boste poskrbeli rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Utrujeni boste od vseh notranjih obremenitev, zato boste ostali kar brez besed. Pri pomembnih opravkih bodite bolj dosledni, sicer boste izpustili nekaj pomembnih podatkov.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pod površjem se bo veliko dogajalo, zato bo končno vse skupaj lažje in bolj jasno. Tudi težavne zgodbe se lahko lotite brez predsodkov, zadeve lahko uredite hitro in po spontani poti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Luna, ki se bo dopoldne nahaja v kozorogu vam prinaša možnost ugodne rešitve družinskih zadev, ki se kopičijo že nekaj časa. V ljubezni, bodo na prvo mesto stopili lepi komplimenti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Bodite previdni ob ponudbah, ki jih boste dobivali, saj ste trenutno malce naivni in preveč prepričani, da vam vsi želijo le dobro. Sprejmite dejstvo, da se boste morali znajti sami.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ker si boste lahko vzeli čas in se prepustili zanimivim pogovorom, boste zelo zadovoljni. Pazite le, da se ne boste preveč vtikali v to, kaj bi bilo dobro za druge, pustite jim svojo pot.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prisluhnite svojemu notranjemu glasu, ki vas drži nazaj, saj zagotovo ni potrebno, da bi se razburjali za vsako malenkost, poleg tega se zadeve urejajo tako, kot vam ustreza.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če boste sprejeli opravičilo nekoga od bližnjih, se vam na področju družinskih odnosov obeta pozitiven razplet dogodkov. Vezani nikar ne bodite tako zelo posesivni in nergavi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zjutraj, ko bo luna v kozorogu, boste oddajali izjemno energijo in tako prejeli ogromno pohval. Več pozornosti boste namenili tistim stvarem, ki jih je potrebno rešiti čim prej.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Notranji mir boste iskali na vsakem koraku, saj se bo ves čas nekaj dogajalo, kar vas bo vznemirilo. Večer bo stresen in pomembno bo, da boste znali opazovati malenkosti, ki se bodo vrstile.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odprle se vam bodo nove miselne poti. Tiha energija bo tista, ki vam bo v pomoč da se soočite z vsemi dvomi in prodrete naprej bolj spontano. Sedaj je čas, da se postavite zase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Smer delovanja se bo vrtela iz pozitivne v negativno, pripravljali se boste na poseben večer, vendar naj vas naglica ne posrka vase. Prebudili boste zelo zanimivo tematiko.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V družinskem okolju bo vladalo čudno zatišje. Čas vam bo mineval počasi, spominjali se boste na preteklost in prav nič ne bo tokrat enostavno izvedljivo, saj ne boste zbrani.

Vas zanima: Mesečni horoskop NOVEMBER 2022 ali KAKO SE ZNEBITI STRAHU PRED SPREJEMANJEM ODLOČITEV?