Dnevni horoskop za ponedeljek 29. novembra 2021

horoskop.si
Dnevni horoskop za ponedeljek 29. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 29. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 29. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Največji izziv bo s konjunkcijo med Soncem in Merkurjem v enaki meri negovati, tolažiti in podpirati sebe in druge.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če boste spojili vašo čustveno naravo z umom in vašo življenjsko energijo, lahko ustvarite otipljive rezultate.

horoskop
Luna je v znamenju Tehtnice

Danes ob 09:39 Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij. Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti.

Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Kaj bi mladost brez dejanj in norosti in kaj bi starost brez spominov in modrosti.

Božidar Eržen

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Carlo Levi, italijanski pisatelj, slikar
  • France Balantič, slovenski pesnik
  • Jacques Chirac, francoski predsednik
  • Aleksander Godunov, rusko-ameriški baletnik
  • Vlado Kreslin, slovenski glasbenik

Na današnji dan Francija in Združeno kraljestvo se sporazumeta o izdelavi nadzvočnega letala Concorde. Oddajati začne TV Zagreb. Predsednik ZDA Johnson ustanovi komisijo za preiskavo atentata na John F. Kennedya. OZN objavi načrt o delitvi Palestine. Drugo zasedanje AVNOJ-a v Jajcu, ustanovitev NKOJ-a. Ustavodajna skupščina odpravi monarhijo in razglasi FLRJ. Francija in Sovjetska zveza podpišeta pakt o nenapadanju. ZSSR in Finska prekineta diplomatske odnose. Rodil se je Stane Vidmar, slovenski telovadec, industrialec in Maine de Biran, francoski filozof. Umrl je Janez Bleiweis, slovenski politik, pisec, urednik in Marija Terezija, avstrijska cesarica.

Zaljubljenost in modrost sta dve sestri, ki se zlasti pri moških nikdar ne ujemata, temveč sta vedno v nasprotju, kjer je ena, druge ni.

William Shakespeare
Katera astro znamenja se boste zelo jasno zavedala svojih ciljev?

V današnjem dnevu se boste zelo jasno zavedali svojih ciljev rojeni v zračnih znamenjih.

Na kaj bi morali biti danes še posebej pozorni?

Dnevni horoskop napoveduje, da bi bilo potrebno prenehati omahovati, še posebej pri pomembnih odločitvah.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Poskusite danes, ko vas spremlja prijetna energija lune v znamenju tehtnice z majhnimi koraki naprej in si poiščite pomoč, podporo in nasvet. Naj vam ne bo narodno, če se ne znajdete sami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Občutili boste, da vam mečejo polena pod noge, morda malce pretiravate, glede na to, da v resnici ni na vidiku nobenih večjih ter bistvenih sprememb. Poskusite se notranje umiriti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Po današnjem pogovoru boste dolgo razmišljali, ter končno ugotovili, katera je prava pot, posebno v odnosih s tistimi, ki vas vznemirjajo že nekaj časa. Umirjena energija vas vodi k sreči.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub prijetni energiji lune v znamenju tehtnice postajate vedno bolj nepotrpežljivi in radi bi vsa nesoglasja čim prej pustili za seboj. Pazljivo s tistimi, ki bi vas morda radi nadzirali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zadeve, ki vas bremeni ne morete rešiti na način, ki ste ga običajno uporabili. Vmes se je zgodilo še nekaj, kar bistveno vpliva na celotno situacijo. Ostanite na trdnih tleh, saj imate možnost za napredek.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pazite, da ne bi po nepotrebnem spodbujali slabih občutkov o sebi, svojih sposobnostih, ali igrali vloge žrtve. Močnejši ste kot se zavedate, spremlja vas tudi diplomatski pristop.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pojavila se bo logična posledica, ker pomembnih zadev niste pravočasno rešili. Energija, ki jo prinaša luna v znamenju tehtnice vam lahko pomaga poiskati tisto kar potrebujete.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če se izobražujete ali se pripravljate na večji nakup vam bo luna v tehtnici priskočila na pomoč. Težave z zdravjem in počutjem bodo le še preteklost, saj boste znali poskrbeti zase.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Čeprav se trudite in tudi v ljubezni ste se odločili, da si določenih stvari ne boste več dovolili, se tokrat ne boste rešili tako lahkotno kot ste vajeni. Nekdo vas utegne še presenetiti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spoznali boste, da ima vsaka zgodba svoje zaplete, večina pa tudi srečen konec. Odločili se boste za nekaj pomembnega in lahko ste dejansko zadovoljni, saj se odpirajo nova vrata.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z energijo lune v tehtnici bodo v ospredje stopile dejavnosti, ob katerih se lahko izkažete z resnostjo in zanesljivostjo. Pričakujete lahko tudi presenečenja, posebno glede prijateljskega odnosa.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vprašajte se, kaj je pravi razlog za dileme in razmislite o vsem skupaj. Morda gre le za to, da si ne vzamete dovolj časa za pogovor in poglobitev v situacijo, ki že dolgo ni več urejena.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP – LUNIN VPLIV