Tedenski Lunin horoskop za obdobje 29.11.-5.12.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 29. novembra do 5. decembra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 29. novembra do 5. decembra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 29. novembra do 5. decembra

V ponedeljek ob 9.55 uri preide luna v znamenje tehtnice, zato pričakujte neodločnost in nekaj labilnosti, ki bo še posebej izstopala v čustvenih odnosih. Vse se vam bo zdelo izvedljivo, obremenitve vas ne bodo prestrašile. Misli bodo prodorne, jasne in obarvane s sočutjem. Za zahtevna opravila ne boste ravno najbolj naravnani, bolj vam bodo ustrezali nežni priokusi. Polni boste navdiha in umetniško razpoloženi, vaš um pa bo zelo dojemljiv in odprt za vsak namig iz podzavesti. Tudi v torek boste umirjeni, pripravljeni poslušati sogovornika in svetovati. Prepustite se vodenju svoje domišljije in naredite nekaj, kar vas bo osrečilo, tudi če za kratek čas.

V sredo ob 12.55 uri preide luna v znamenje škorpijona.

Strast, ljubezenski pripetljaji, zapletanja in manjši konflikti lahko povzročijo notranji nemir. Predali se boste novim preizkušnjam, kar prinaša nekaj dobrih iztočnic za prihodnost. Zaradi poudarjene čustvenosti in strasti boste otožni in zaprti vase. Tudi učenje vam ne bo šlo najbolje od rok, saj vas bodo spremljale globoke misli, povezane s čustvenim doživljanjem. Konflikti so tudi v četrtek možni tudi v komunikaciji, zato bodite pozorni na način izražanja. V najslabšem primeru se lahko z glavo zaletavate v zid, ker ga v svoji preveliki vnemi preprosto ne boste opazili.

V petek ob 13.12 uri preide luna v znamenje strelca, zato boste znali poskrbeti zase in si izboriti tisto, kar vam pripada.

Odprtost in iskrenost bosta faktorja, s katerima lahko daleč priplezate. Razpoloženje bo odlično, zamisli, ki vam bodo rojile po glavi poskusite tudi popeljati v realnost. Sposobni boste početi več stvari hkrati in vse, česar se boste lotili, vas bo razveseljevalo. Samodisciplina bo na pravi preizkušnji, težko se boste zadrževali v povezavi s hrano in drugimi razvadami.  S prijatelji si boste imeli veliko za povedati, ne bodo pa pogovori usmerjeni v globino.

V soboto nastopi Mlaj, Sončev mrk, ki prebuja in razčiščuje. Energija ne bo enostavna, prinaša pa možnost, da osvojite kakšno pomembno lekcijo. Občutek, da morate nekaj narediti zase ali spremeniti bo izredno intenziven. Ne obremenjujte se, če se skozi dan morda ne boste najboljše počutili. V nedeljo ob 12.30 uri preide luna v znamenje kozoroga, zato pričakujte več motivacije, zagrizenosti in moči, da končate z določenimi zadevami. Morda se boste v družinskem okolju počutili utesnjeni, obremenjeni in nesproščeni. Na ljubezenskem področju se nekako ne boste znali popolnoma prepustiti in se pomakniti naprej.