Dnevni horoskop za ponedeljek 27. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 27. junija 2022

Dnevni horoskop za ponedeljek 27. junija

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 27. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Približajte se s pomočjo konjunkcije med Luno in Merkurjem tistim stvarem, ki vas spravljajo v dobro voljo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z radovednostjo ter lahkotnim delovanjem boste tokrat lažje zaznali bistvo.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Jasen, občutljiv razum ali skrajna neumnost karkoli, da izzove veselje in napravi človeka srečnejšega, tudi to je darilo iz neba.

Orison Swett Marden

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Janez Johann Puch, slovensko-avstrijski inženir
  • Gaston Bachelard, francoski filozof
  • Krzysztof Kieślowski, poljski filmski režiser
  • Isabelle Adjani, francoska filmska igralka
  • Raúl González Blanco, španski nogometaš

Na današnji dan je bil začetek slovenske desetdnevne vojne. V Enfieldu, London začne delovati prvi bankomat. V Obninsku pri Moskvi začne obratovati prva jedrska elektrarna. Zgodi se zlom newyorške borze. Rodil se je Thomas Say, ameriški naravoslovec in George Biddell Airy, angleški astronom. Rodil se je tudi slovenski skladatelj Gojmir Gregor Krek in ameriška sopranistka italijanskega rodu Anna Moffo. Umrl je Bud Spencer, italijanski igralec in Jack Lemmon, ameriški filmski igralec.

Ali je dan primeren za širjenje obzorij?

Dnevni horoskop napoveduje, da je dan zelo primeren za širjenje obzorij.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj spontana?

Najbolj spontani boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: LJUBEZEN NI SAMO OBČUTENJE, TEMVEČ TUDI ODNOS

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zadeve, ki so vas še pred kratkim obremenjevale se vam nenadoma ne bodo zdele več tako nemogoče. Dan bo prinesel nekaj novih idej, ki jih boste lahko s pomočjo bližnjih tudi realizirali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj vam je sicer všeč, sicer pa se ne boste premaknili vse dotlej, dokler ne boste dobili jasnih zagotovil glede prihodnosti. Denarni motiv je nekaj, kar vas v tem trenutku, lahko premakne.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Odlična ideja bo zaradi lahkotne energije lune v vašem znamenju zmenek. Če boste takšno presenečenje pripravili sami, bo zadeva še toliko bolj strastna in privlačna.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sledite svojim občutkom, a si vseeno pustite odprte vse možnosti. Danes boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, ali boste sploh dovolj zbrani da bi sprejeli kakšno bolj resno odločitev.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi lune v dvojčkih bo potrebno urediti še nekaj podrobnosti, ki jih boste hitro razvozlali. Izkoristite svojo zbranost v pravi smeri, saj lahko danes dosežete napredek, po katerem hrepenite.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pokažite ljubljeni osebi, kako močno si jo želite in kaj vse ste pripravljeni zanjo narediti. Prav je, da ste enkrat za spremembo vi pobudnik, ter da predlagate nekaj kar diši po spontanosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Dogovor, ki je za vas zelo pomemben bo propadel, če kmalu ne boste odreagirali in direktno povedali, kako ste se odločili. Rešite se lahko z dobro komunikacijo, ki jo prinaša luna v dvojčkih.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tistih, ki vas že nekaj časa vznemirjajo ne boste kar tako zlahka spremenili, lažje bo če jim boste poskušali prisluhniti. Raziščite njihove misli in občutke in uspelo vam bo doseči ravnovesje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Namesto dolgo pričakovane pohvale boste deležni zaradi lune v dvojčkih neiskrene reakcije. Vse skupaj vas bo neprijetno presenetilo, saj boste prepričani, da se vam je zgodila krivica.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne dovolite, da vam konflikt z napornim sodelavcem pokvari razpoloženje. Uživajte v zanimivih trenutkih in si privoščite s pomočjo ugodne energije lune nekaj več spontanosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar zaradi ležernosti ne zanemarite fizičnih aktivnosti, saj bi nekaj več angažiranja na tem področju lahko prineslo dolgoročno veliko koristi. Uspeli boste že z majhnimi koraki.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pogovorite se če vas določen odnos že nekaj časa bega. V službi se boste o pomembni zadevi odločili drugače, kot ostali, zato bodite pripravljeni na argumente.

Vas zanima: KAKO POMEMBNE SO OMEGA 3 MAŠČOBNE KISLINE?