Dnevni horoskop za ponedeljek 2. maja 2022

HOROSKOP
Dnevni horoskop za ponedeljek 2. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 2. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 2. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Merkurjem se boste težko umirili. Počeli boste več stvari hkrati, zato se lahko pojavijo napetosti ter želodčne težave.

Horoskop nasvet za današnji dan:

horoskop
Luna v znamenju Dvojčkov

Danes ob 12:46 uri preide Luna v znamenje Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo.

Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes praznuje Blaž Setnikar: Astro profil

Blaž Setnikar igralec v serijah Usodno vino in Najini mostovi. Praktičnost in udobje sta pomembna faktorja za Blaža, ki je bik, zato v življenju skoraj nikoli ne išče tveganja in avantur, predvsem zaradi nevarnosti, da bi se porušila cona udobja. Deluje vztrajno in premišljeno, tvegajo pa naj drugi. Vitalne narave ima Blaž s starši in prijatelji zelo dober odnos, saj ga spremljata uravnoteženost in nevsiljivost. Z Luno v znamenju kozoroga ga zanima sam namen stvari, in ko pride do spoznanj, si jih zapomni, jih arhivira, ter morda s svojim novim spoznanjem osreči tudi koga drugega. Pomembno je, da ne pozabi, kako uporabiti novo znanje in svoje prebliske v vsakdanjem življenju.

Merkurjem v znamenju bika Blažu natančnost, dobra motiviranost in premišljenost lahko v poslovnem svetu še kako prav pridejo. Odlične sposobnosti razpravljanja mu omogočajo, da se poteguje ne samo zase, temveč tudi za pravice drugih. Z vplivom Venere v dvojčkih je Blaž sposoben hitre komunikacije. Vsako ukvarjanje s podrobnostmi ga dolgočasi, zato se mu z velikim veseljem izogne.

Poleg ostalih prednosti delo skrajšuje čas in podaljšuje življenje.

Denis Diderot

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Jakob Sket, slovenski pisatelj, urednik
  • Donatella Versace, italijanska modna oblikovalka
  • David Beckham, angleški nogometaš
  • Ine Marie Eriksen Søreide, norveška političarka
  • Tina Maze, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan Francija in Sovjetska zveza podpišeta pogodbo o medsebojni pomoči. Rodil se je cesar Yongle, kitajski cesar dinastije Ming in Katarina II. Velika, ruska carica. Umrl je Žarko Petan, slovenski pisatelj in gledališki režiser in Matej Hubad, slovenski zborovodja, glasbeni pedagog. Umrl je tudi italijanski renesančni arhitekt, izumitelj, kipar in slikar Leonardo da Vinci.

Kaj vas lahko danes najbolj razjezi?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko najbolj razjezijo napačne odločitve.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj vztrajna in motivirana?

Najbolj vztrajni in motivirani boste rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali Mesečni horoskop MAJ 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo vas bo zjutraj, ko bo luna še v biku razočaral s svojim obnašanjem, tokrat boste potrebovali več časa kot sicer, da bi ugotovili, kaj vas je v bistvu najbolj zmotilo.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse kar je pomembnega v domačem okolju boste nekako razvozlali, sicer pa si morate priznati, da ste pri hišnih opravilih v zadnjem času malce zaspali. Skušajte nadoknaditi zamujeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Imeli boste občutek, da se bodo zadeve če boste o njih iskreno spregovorili obrnile v vašo korist. Kljub vsemu pazite, da vas nekdo ne bo razočaral v zadnjem trenutku, ko bo morda že prepozno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Družinske zadeve si zaslužijo več pozornosti, čeprav vas vse skupaj že pošteno utruja. Tokrat bo v ospredju vaša negotovost, ki jo skrivate za pogumnim in izredno samozavestnim vedenjem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju čustev si močno želite več miru, saj ste nekako utrujeni od vseh turbulentnih dogodkov v zadnjem času. Vezani levi, čim prej se pogovorite s partnerjem.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Če se bo pojavila stara napaka, vas lahko popoldne, ko bo luna v dvojčkih ob neprevidnosti drago stane. Imate dovolj časa za vse, tudi za to, da nekomu ponudite pomoč.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Začnite s pomembnimi pogovori o kočljivih zadevah pravočasno, saj se boste le tako rešili neprijetnega občutka, da ste določene zadeve pozabili. Čustva vas bodo vznemirila.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Naj vas ne bo strah vprašati glede pomembne situacije, ki vas bremeni v ozadju, saj boste z odgovorom veliko močnejši, povečali se bosta tudi vaša samozavest in vztrajnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pazite na finance, poskusite se držati urnika in se ne ozirajte preveč na sitnosti, ki bodo prav hitro pozabljene, posebno če ste prepričani v svoj prav. Zvečer si boste vzeli nekaj časa zase.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zvrstilo se bo več obveznosti, kar je za zdaj dobro, saj bo tako manj časa za razburjanje, še zlasti če nekoga še vedno ne morete prepričati o nečem, kar je za vas pomembno.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Srečanje, ki ga načrtujete, se bo končalo drugače, kot ste si zaželeli, saj vas spremlja nihajoča energija. Vse skupaj bo izpadlo boljše od predvidenega, le bodite potrpežljivi ter prilagodljivi.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo bo vplival na vas veliko bolj, kot si želite priznati. Vsekakor pa popazite na to, kako se v domačem okolju odzivate, saj ste na tem področju trenutno v manjši nevarnosti.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2022