Dnevni horoskop za ponedeljek 13. junija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 13. junija 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 13. junija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 13. junija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Misli bodo z Merkurjem, ki prehaja v dvojčka prodorne, skušali boste biti nepremagljivi, če vam ne uspe, pa tega ne boste najbolje sprejeli.

Horoskop nasvet za današnji dan: Povečan ego vas bo popeljal k pogumnim korakom in temu, da branite vse za kar se že nekaj časa zavzemate.

horoskop
Luna preide v znamenje Strelca

Danes ob 00:31 uri preide Luna v znamenje Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor.

Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega. Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Zaklad je pot po kateri hodiš in ne kraj kamor si namenjen.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Étienne Gilson, francoski filozof
  • Anton Slodnjak, slovenski književni zgodovinar
  • Klaus W. Iohannis, romunski predsednik
  • Kenenisa Bekele, etiopski atlet
  • Mary-Kate in Ashley Olsen, ameriški filmski igralki

Na današnji dan Slovenija prvič sodeluje na volitvah v Evropski parlament. Združeno kraljestvo se umakne s Sueškega prekopa in ga prepusti Egiptu. Slovenska nogometna reprezentanca na Svetovnem prvenstvu v Južni Afriki z 1 : 0 doseže zgodovinsko zmago proti Alžiriji. Rodil se je William Butler Yeats, irski pesnik, dramatik in Sarah Connor, nemška pevka. Rodil se je tudi Malcom McDowell, britanski igralec in ameriški igralec, komik Tim Allen. Umrl je Anton Padovanski, portugalski redovnik, teolog, svetnik in Lúcio Costa, brazilski arhitekt.

Kakšno obdobje vam prinaša Merkur, ki se danes začne gibati v znamenju dvojčkov?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam Merkur prinaša obdobje odlične komunikacije.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj spontana?

Najbolj spontani boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pomočjo lune v strelcu boste spoznali, da najboljše poti ne vodijo vedno v enaki smeri. Nič ni narobe, če danes zavijete na stransko pot in raziščete nekaj novega in drugačnega.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Prihaja več možnosti, zato se ne ustavite le pri tisti edini, ki jo dobro poznate. Še vedno se lahko odločite za zanimivejšo različico, ki vas bo vsekakor prebudila. Pričakujte usklajeno energijo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Ni razlogov, da se sprašujete, kako vas bodo na področju dela sprejeli, saj boste pozitivno naravnani. Pozorno prisluhnite vsem vključenim, ter izpostavite svoje prednosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Občutek nemoči bo z ugodno energijo lune v strelcu popustil. Točno boste vedeli, kaj si želite in kako to dobiti, spretno boste znali delovati tudi na osebnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Zaradi neprijetnosti, ki se bodo vrstile boste zmedeni ter jezni, vendar boste kljub temu sposobni vrniti milo za drago. Natančno boste pretehtali vse okoliščine in sprejeli dejstva.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Samo določen dogodek ne more spremeniti preteklosti, lahko pa s pomočjo vaše prilagodljivosti, izboljša korake usmerjene v prihodnost. Težje boste razločevali med dobrim in slabim.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Mimogrede boste z energijo lune v strelcu kos vsem intelektualnim izzivom. Nagnjeni boste k pretiranemu spletnemu zapravljanju, zato dobro razmislite, preden se po nepotrebnem zaletite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ni dovolj le dober namen, potrebovali boste tudi vztrajnost. Storite konkretne korake, posebno tam, kjer ste nekoliko v ozadju. Natančnost se vam bo zagotovo obrestovala.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Prevzele vas bodo besede nekoga od sodelavcev, ki vas je zmožen pomiriti in vam vliti več zaupanja. Večkrat ste se v podobnih situacijah opekli, kljub temu vam lahko sedaj uspe.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zasuti boste z delom, vendar boste zaradi ugodne energije lune v strelcu kljub temu zadovoljni. Postorili boste veliko koristnega in poskrbeli, da vaš trud ne bo ostal neopažen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vlaganje vase bo zelo dobra naložba, ki se vam bo kmalu obrestovala. Pripravite se, saj prihajajo dolgo pričakovane spremembe. Posebno pozitivno bo v ljubezni, vendar kljub temu ne pretiravajte.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prijetna energija vam bo namenjena če boste zadeve počeli s srcem. Tudi če se bodo določne situacije odvijaje nekoliko drugače, kot si boste želeli, vas to niti ne bo zmotilo.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022