Dnevni horoskop za ponedeljek 11. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 11. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 11. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 11. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Uživali boste v pridobivanju znanja ter zavesti, ter naredili vse, da se vaša obzorja končno širijo. Bodite pogumni, ko predstavite spremembe, ki jih načrtujete že dlje časa.

Horoskop nasvet za današnji dan: Hitro boste vpijali nove informacije, lahko se boste pohvalili z odlično zbranostjo in stabilnim delovanjem.

horoskop
Lunin vpliv

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. 

Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja. 

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni. Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Danes praznuje Giorgio Armani: Astro profil

Njegovo Sonce v drugi dekadi Raka ga usmerja v romantično razmišljanje in nežne podvige. Pri pripadnicah ženskega spola je zelo zaželen, saj izžareva karizmatično privlačnost. Luna v znamenju Raka ga označuje kot osebo, ki je zelo občutljiva na vplive iz okolja, zato hitro menja razpoloženje in lahko deluje muhavo, tako da se verjetno najbolje počuti v varnem zavetju svojega doma.

Ascendent ima v drugi dekadi Tehtnice, kar kaže na to, da je pravična, pomirjujoča in družabna oseba z izrazitim smislom za razvijanje prijetnih odnosov, da zelo skrbi za svoj videz, se pa tudi nagiba k oportunizmu, lenobi in užitkarstvu. Jupiter v znamenju Tehtnice mu daje moč, da je v poslovnih podvigih izredno uspešen in prodoren. Ima srečno roko v zvezi z denarjem.

Pride trenutek, ko je molk izdaja!

Martin Luther King

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec
  • Risto Savin, slovenski skladatelj
  • Frederick Buechner, ameriški pisatelj
  • Mojmir Sepe, slovenski skladatelj
  • Gorazd Škof, slovenski rokometaš

Na današnji dan na Havajih opazujejo popolni Sončev mrk. Leta 1810 je bil ustanovljen botanični vrt v Ljubljani. Po ocenah OZN število prebivalcev Zemlje preseže 5 milijard. Martin Luther King mlajši posmrtno prejme medaljo svobode. Kitajski arheologi odkrijejo grobnico s 6.000 glinenimi kipi bojevnikov iz leta 221 pr. n. št. Prvi televizijski prenos čez Atlantik. Leta 1982 je Italija tretjič postala svetovni prvak v nogometu. Rodil se je Stjepan Radić, hrvaški politik in John Quincy Adams, ameriški predsednik. Umrl je Fran Detela, slovenski pisatelj in Simon Newcomb, kanadsko ameriški astronom.

Kaj je tisto, kar vas bo najbolj navdušilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najbolj navdušeni nad iskrenostjo.

Katera znamenja zodiaka se boste danes usmerila v izobraževanje?

V izobraževanje se boste danes usmerili rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ne veste, kako se odločiti, svojih težav ne želite deliti z nikomer. Pogovorite se, kar vas bo končno razbremenilo in spravilo v simpatičen položaj, ki bo dišal po notranjem zadovoljstvu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Karkoli imate v planu, se boste z energijo lune v strelcu dogovorili brez zapletov in komplikacij. Izredno dobro boste razpoloženi, ne glede na občasne težave, ki prihajajo iz ozadja.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes boste razmišljali predvsem o prihodnosti ter o tem, kako bi si jo polepšali. Pogrešali boste brezskrbnost, ki ste jo doživljali pred kratkim. Spomnili se boste tudi na zadevo, ki je še vedno zanimiva.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Skozi dan boste z energijo lune v strelcu začutili da je lahko delovno okolje tisto, ki vam je v bistvu pisano na kožo. Povežite pomembno s prijetnim, le tako bo dan čudovit.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skozi dan boste z energijo lune v strelcu začutili da je lahko delovno okolje tisto, ki vam je v bistvu pisano na kožo. Povežite pomembno s prijetnim, le tako bo dan čudovit.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prebuja se želja po spontanih odločitvah. Dovolite si z energijo lune v strelcu več ustvarjalnih dejavnosti, še posebej ob povezovanju z zanimivo osebo, ob kateri se prebujajo čustva.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pogled v prihodnost bo z luno v strelcu končno bolj jasen. Vse kar boste zaznavali izkoristite tako poslovno kot tudi zasebno. Področje ljubezni bo prebudilo zadovoljstvo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Hrepeneli boste po pozornosti in temu, da vas določeni posamezniki opazijo. Poskusite razumeti težjo situacijo, ki jo doživlja nekdo od bližnjih in nesebično priskočite na pomoč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

S svojim pozitivnim odnosom in luno v vašem znamenju boste dobro vplivali na druge, kar vam bo še posebej prav prišlo v družinskem okolju. Čaka vas manjši zaplet, ki se mu boste znali izogniti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihaja nekaj nepričakovanih zapletov, čeprav ste storili vse, kar je v vaših močeh, da bi se povzpeli višje od sodelavcev. Zaradi sarkazma, ki ga prebuja luna v strelcu, se izogibajte prepirom.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pustite se sedaj, ko bo v zraku zaradi lune v strelcu več pozitivne energije navdušiti. Zaupanje je tisto, ki če ga boste znali uporabiti prinaša razbremenitve ter bistvene premike naprej.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Obremenilo vas bo nekaj, kar je povezano s situacijo v službi. Glede nečesa ste se zmotili, kar vas bo v notranjosti razveselilo, saj lahko še naprej zaupate svoji neverjetni intuiciji.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV